X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa tez tak mam z ręką.

Agata, ja też b Lubie hm. Bardzo. Od ich body jestem uzależniona.
    A okaidi miałam bodziaki dwa i były fajne.
    A z Nexta skąd zamawiasz? Z ich stronki?

Griszanka a próbowałas szum z okapu? U bas w sytuacji kryzysowej pomaga :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, tak, ze strony Nexta bezpośrednio,

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, a mocno sinieje czy leciutko?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie malutka spała dzisiaj do 9, aż chodziłam ją wybudzać, bo się bałam, że coś nie tak. Poszła spać o 20 o 5 pobudka na jedzenie i spanie do 9, to ja rozumiem;)

Robiłam wczoraj te ciasto z przepisu Magdy i dzisiaj próbowałam i jest na prawdę dobre, ale ... ten biały krem mi się zważył:/ Nie wiem co zrobiłam źle ale i tak dobre. Kuchnia za to po skończeniu wyglądała jak jedno wielkie pole walki, mąż stwierdził że nie wie nawet za co się zabrać i co sprzątać najpierw.

Weridiana, magda sz, małaMyszka, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja większość rzeczy kupuję w Smyku i jakoś jest ok, większość bodziaków mam ze smyka, spodnie, bluzy czy kaftaniki. Cocordillo wymiata jakościowo - te ubranka które mam naprawdę są rewelacyjne, poza tym oni mają bardzo ładne kolekcje.. HM też bardzo ok Nie kupowałam nic w C & A i 5-10-15. Ogólnie to my bardzo dużo rzeczy dostajemy, a to mama coś kupi a to teściowie, a to znajomi coś kupią.. ale powiem szczerze że uwielbiam kupować mu nowe ubranka i mogłabym nie wychodzić z tych sklepów tylko wkurzają mnie ceny i świadomość że za chwilę i tak będzie za małe wszystko..:)

małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

Paula Tomek duzo przybieral na wadze, a teraz jak to sie ksztaltuje? Pytam, bo chcialabym jak wygladaja przyrosty u dziecka, ktorego nie trzeba namawiac do jedzenia.

Mojemu to trzeba wrecz organiczac;) przez ostatnie 4 tygodnie 900g, ale przez ostatni tydzien 150.

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa mojego też nie trzeba namawiać do jedzenia i mam dokładnie tak jak Paula - 4 tygodnie 920 g.

Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad co do za małych rzeczy to faktycznie te nasze dzieciaczki tak szybko rosną, że niektóre rzeczy nakładam raz, albo wcale bo wydaje mi się że coś jest za duże a za chwilę okazuje się za małe. I też teraz w sklepach to moje oczy tylko na dziecięce ubranka i chętnie bym kupowała wszystko :D

AgaSad, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja to rzeczywiscie kochany ten twoj syn, warto mu ten prezent sprawic :-)
    poszukaj czy nie da sie na raty , tutaj sa takie mozliwosci i czasem lepiej dac te 30 miesiecznie niz jednorazowo taka duza kwote, zwlaszcza ze czesto nie naliczaja ci oprocentowania :-)

Malamyszka z glowa nie ma zartow, mi tak bol glowy dokuczal strasznie jak zlapalam jakiegos wirusa, niby przeziebienie , dali tylko paracetamol bo bylam w ciazy.
    dopiero jak po tygodniu poszlam ze lzami plynacymi po policzkach do lekarza to przepisal antybiotyk i juz po 2 tabletkach byla poprawa.

moga to byc zatoki jak wspominaly dziewczyny i niestety inne powazniejsze sprawy
    kolezanka 30 lat, straszny bol glowy jej sie przytrafil, miewala bole glowy ale z tym pojechala na pogotowie, chcieli ja odeslac ale rodzina sie uparla na badania i dobrze bo uratowali jej zycie okazalo sie ze miala tetniaka, z miejsca operacja, trepanacja czaszki , tetniak juz sie rozlal czyszczenie i mozna powiedziec ze cud bo dziewczyna wyszla z tego praktycznie bez szwanku.
    nie chce straszyc bo wydaje mi sie ze sie gdzies podziebilas ale sprawdz to bo juz za dlugo trwa

Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kapie ktoras na gabce? bo my dalej na lezaku ale juz tak srednio wygodnie, moze gabka byłaby lepsza

małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wczoraj bylismy w Tesco. Wyprzedaz na F&F 30%, a sklep wyglada jakby stado bydla przeszlo. Jakas masakra. Wspolczuje ludziom, ktorzy pracuja w sklepach podczas takich wyprzedazy i nie mam na mysli wzmozonego ruchu, tylko tego sprzatania. Jak weszlam do przymierzalni, to nie bylo gdzie nogi postawic - wszedzie porozpierdzielane ciuchy. Ja nie wiem, dla niektorych to za wiele, zeby odwiesic cos na wieszak. Tak na dobra sprawe z tego powodu nie lubie wyprzedazy. Ale i tak jestem zadowolona, kupilam mlodemu bodziaczki, co prawda wieksze, bo na teraz rozmiaru nie bylo, do tego polarkowego pajacyka, sobie gigant stanik na moje mega cyce i mezowi portfel na prezent, bo ten co ma nadaje sie tylko do kubla.
    No i bylonpelno tych strojow elfow, dla dziewczynek sukienusie mikolajowe.
    Acha a te ciuszki z C&A sa bardzo fajne, sama nie kupowalam, ale sporo dostalam i jestem bardzo zadowolona z ich jakosci. A te co mamy z 5.10.15 to porazka, po praniu nie wygladaj za ciekawie.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ubranek tez polecam Next, nic sie nie dzieje po praniu i czesto nie trzeba prasowac ;-)
    uzywam tez H&M, z Azda (George) taki najtanszy supermarket a ubranka super jakosciowo , tak jak H&M.
    w PL cocoddrillo rewelacja ale tez tylko z przecen bo drogie
    Wojcik rowniez tam kupowalam i tez fajne rzeczy, kiedys mieli fajne buty dla dzieci

Tesco moze byc, ja mam blisko Sainsbury cos jak Tesco tez sa fajne rzeczy.

no i lubie grzebac w TKMaxx i jakies markowe ciuchy wyszukac, chociaz w PL wydawal mi sie ten sklep strasznie drogi a przeciez to outlet ;-)
    5-10-15 roznie , przewaznie jakies kurteczki te byly fajne ale cena z jakoscia nie wspolgra ;-)

małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, my na leżaku kąpalismy tylko do czasu odpadniecia pępka, teraz na ręku, gąbka to chyba zbiorowisko bakterii.

Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja je normalnie, namawiać nie trzeba, a jak nie jest głodna to nie weźmie. Ostatnio w dwa tygodnie przyrost 550g.

Weridiana, niecierpliwa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka sinieje mocno, wyglada jakby sie jagod najadl. Za pierwszym razem, to wystraszylam sie nie na zarty.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    dziewczyny kapie ktoras na gabce? bo my dalej na lezaku ale juz tak srednio wygodnie, moze gabka byłaby lepsza

kapalam ale pozniej to suszenie tej gabki mnie dobija dlatego wole siedzisko, a gabke uzywam czasem jako lezaczka itp

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Zetka sinieje mocno, wyglada jakby sie jagod najadl. Za pierwszym razem, to wystraszylam sie nie na zarty.

oj dziwne, jesli nie od zimna to tez bym sprawdzila u lekarza

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomniala mi sie firma szwedzka KappAhl to jest strzal w dziesiatke, moja ulubiona marka ubranek, niestety w uk nie ma , droga ale sa przeceny i warto :-)

1usasg185gkausx0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja a ty mieszkasz gdzies w okolicy Wroclawia? Jakos wczesniej nie wylapalam.
    Niecierpliwa moj na poczaatku przybral prawie kilogram w miesiac, pozniej 800g w dwa tygodnie, a przez ostatnie 6 tygodni 1200 gram, wiec bardzo roznie sie to rozklada.
    Zetka na mojego okap czy suszarka nie dziala, nawilzacz powietrza tez tak jednostajnie cichutko szumi i moj mlody ma to gleboko w nosie. Dobrze, ze nie plakal, tylko nie chcialndac siw ululac, a walczylam z nim, zeby nie pozamienial sobie dnia z noca. W dzien pozowlilabym mu szalec i pewnie bysmy sie z nim bawili :)

Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a buciki ? ja kupowalam Bartek i jakas jeszcze wloska firma ale juz nie pamietam, z Bartka bylam zadowolona

1usasg185gkausx0.png
‹‹ 2543 2544 2545 2546 2547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ