SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwolniłam się z zajęć u modnego taty, więc wracam do domu. Grupę zostawiłam samą z zaliczeniem i mam to w nosie... Mówią, że w kupie siła, ale w tej kupie jej nie widać dlatego sobie poszłam
Wiem, jestem wrednamagda sz, AgaSad, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
i mamy jeszcze taki komplecik także braknie nam dni świątecznych bądź trzy razy go będziemy przebierać za dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:28
AgaSad, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, lys, aaaaga, Neyla, Weridiana, Martucha86, jesslin87, Migotkaa, Maniuś, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa ale zmarzłam na spacerze a tylko godzinę byłam.. rąk nie czuję.. zamówiłam mufkę z owczą wełną - może pomoże, muszę też kupić jakieś mega ciepłe kozaki z futerkiem albo kuźwa jakieś termobuty:) (jak jeździłam konno miałam takie wypasione ale chyba idiotycznie bym wyglądała na ulicy:), swoją drogą nie wiem co ja taki zmarzluch się zrobiłam, przez 5 lat miałam we Wro swojego konia i byłam prawie codziennie w stajni, jeździłam jak było nawet -20, do tego wcześniej wyczyścić, osiodłać, po treningu też trzeba było się zająć, czasem wszystko zajmowało 3-4 godziny i jakoś nie było mi zimno.. a teraz godzinny spacer przy 0 stopni to już wyczyn.. oj starość idzie chyba:)
małaMyszka, Weridiana, jesslin87, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mamasia czaderskie te body
ja to bym chciala czapke mikolaja na taka mala glowke ;
Ja kupilam w pepco taka bluzke, jeszcze troche za duza, ale za miesiac bedzie jak znalazlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
małaMyszka, apaczka, AgaSad, Pulpecja, Neyla, mamasia, Weridiana, Martucha86, jesslin87, Meggi31, Katarka, Katarka, Migotkaa, maaadzik1207, Maniuś, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lys mój też miał mega odparzenie na fałdce na szyi, wacik lub gazik octanisept i jak wyschnie to sudocremem smaruj. U nas 4-5 dni i zeszło, ale wyglądało fatalnie. Te wszystkie bakterie od ulewania, wymiocinami, brudu i nie wytartej skóry po kąpieli ładnie się zagoiły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 15:33
lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aaaa no i body - pomocnik św. Mikołaja uwaga !!! Rozm. 74!!!!!!! A nosimy 62/68 do tego czapka czerwona z Mikołajem Uwaga!!!!! Rozm. 1!!!! Czyli dla noworodka!!! Ja cież pierdole! A można było zadzwonić i zapytaćA
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:ACHTUNG ACHTUNG!!!!!!!!!!
SIERPNIÓWECZKI 2016 JUZ SĄ !
Mąż pojechał z małym do teściów, a ja miałam sprzątać.. Nawet odkurzacz mi naszykował! Od godziny siedzę na forum! Dupe mam jak z ołowiu i jak tu się podnieść? Dla pretekstu podłączyłam się pod laktator ale ile można tak szarpać sutkiraz, dwa, trzy uwaga podejmuję próbę oderwania tyłka z kanapy!
AgaSad, małaMyszka, aaaaga, Paula_071, niecierpliwa, mamasia, Weridiana, jesslin87, Maniuś, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:
spodnie wykorzystuje na chrzciny
małaMyszka, mamasia, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja byłam 2h z juniorem na spacerze. Tak mu dobrze zrobiło to zimne powietrze, że przespał cały spacer i po powrocie do domu spał dalej jeszcze 2h! Dzięki temu zrobiłam 2 prania, 2 prania poskładałam, umyłam 100 metrów podłóg i zrobiłam obiad. I teraz oglądamy w trójkę mecz Barcelony.
Jutro jedziemy do rodziców na obiad, zabiorę od nich moje łyżwy i w przyszłym tygodniu wybiorę się ze znajomymi pojeździć. Fajnie, jakby się udało chodzić raz w tygodniu.małaMyszka, mamasia, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:dziewczyny kapie ktoras na gabce? bo my dalej na lezaku ale juz tak srednio wygodnie, moze gabka byłaby lepsza
My praktycznie od początku małą na gąbce kąpiemy...właśnie wczoraj zauważyłam, że Jula już zajmuje całą jej powierzchnię. Nam się super sprawdza, bo mała leży jak królowa i tylko nogami i rączkami macha, a tatuś ją myje. A co do jej wysychania, to wkładam ją za wiszący kaloryfer i raz, dwa sucha.
Dzisiaj byłam z małą w salonie sukien ślubnych. Moja siostra w sierpnia 2016 bierze ślub i mierzyła dzisiaj takie piękne suknie, że aż mi się zachciało drugi raz ślub brać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d57c599846fe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:23
lys, Paula_071, małaMyszka, niecierpliwa, 5ylwia, magda sz, mamasia, Weridiana, Martucha86, Meggi31, jesslin87, Maniuś, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Hubert wczoraj ważył 5540, ale jadł niedługo przed ważeniem, dzisiaj będę miała bardziej wiarygodne pomiary, generalnie słabo przyrasta.
My byliśmy przedwczoraj i wczoraj na spacerze po 2 godziny a był lekki mróz i Hubert kicha, kaszle i chyba zaczyna mu się katarMoja koleżanka też tyle pospacerowała przez ostatnie dwa dni i mówi, że dzisiaj całą noc nie spali, bo dziecko ma ogromny katar
dzisiaj już nie byliśmy. Do tego ja ledwo się wyleczyłam a już mam chyba zapalenie gardła. Psikam Tantum Verde i znowu jadę na Paracetamolu. Porażka.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zdecydowaliśmy, że kupujemy fotelik 9-18.
Tylko teraz nie wiemy czy cybex Juno czy kiddy phoenixfix.
Macie jakieś ciekawe pomysły?
O widać, że czas kąpieli, bo ciszaaaaWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Nasza kluska już śpi na pół gwizdka...jeszcze pewnie ze dwa razy pójdę ją poprzytulać i wieczór wolny. Wczoraj w nocy wyspałam się jak nigdy. Doszłam do wniosku, że moje dziecko jest zimno-lubne jak jej tatuś. Całą noc spała nieprzykryta i ani razu się nie przebudziła. Jak wstawałam na karmienie (już instynktownie się budzę o 1-2 i 4-5) to nie mogłam uwierzyć w godzinę, którą widziałam na zegarku. Dzisiaj przykręciłam kaloryfer...
A o foteliku też już powoli zaczynam myśleć, ale jeszcze nie mam żadnych wytypowanych. 15.12 mamy szczepienie i okaże się jak szybko trzeba się za nowym fotelikiem rozglądać...pewnie Julka będzie ważyła solidnie ponad 6kg. Teraz jak na wagę staję, to różnica pomiędzy wagą z nią i bez niej to 6kg.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Mojemu tez służy zimne powietrze, cały tydzień śpi na spacerze plus w domu w gondoli przy otwartym oknie.. wczoraj spał 4 godz, dziś 3.. tez się zastanawiam ile można z nim spędzić czasu na takim zimnym powietrzu ale póki co odpukać nie ma kataru czy kaszlu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:53
Neyla, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, pytałaś jak z przyrostami, dzisiaj nie ważyłam po jedzeniu, tylko tak jak zawsze i jest 5440, patrząc na to w perspektywie tygodnia to nic Hubert nie przybrał, a w dwa tygodnie 70g.... No i co ja mam powiedzieć? Porażka jakaś. Ciekawe, co lekarka wymyśli, bo ja jakoś pomysłu nie mam co z tym zrobić.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość