SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana wrote:
co do fotelikow to dobra opinie i cene ma britax first class ustawia sie tylem do kierunku jazdy, tylko nie ma izofix hmmm
My zamierzamy kupić następny fotelik właśnie tyłem do kierunku jazdy i one chyba nie mają isofix, ale są bezpieczniejsze niż te przodem do kierunku jazdy.
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zanim kupicie fotelik z tym panelem z przodu obejrzyjcie:
http://fotelik.info/pl/testy/Maxi-Cosi/ocena/malejaco/
Ja jeszcze nie zdecydowalam,ale napewno kupie z tradycyjnym zapięciem i z regulacją pochylenia, jezdzimy po 500-700km co roku w góry, a to nad morze itp. wiec musi byc regulacja pochylenia.. podobał mi się maxi cosi tobi, ale jego ocena taka średnia..Weridiana, małaMyszka, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:My zamierzamy kupić następny fotelik właśnie tyłem do kierunku jazdy i one chyba nie mają isofix, ale są bezpieczniejsze niż te przodem do kierunku jazdy.
Maja , maja tylko te co maja isofix i mozna je ustawic tylem do kierunku jazdy sa bardzo drogie
Nie wiem na ile isofix robi roznice , czy moja Emma nie bedzie sie wkurzala ze jedzie tylem jak już podrosnie no i trzecie czy jednak nie naciagaja trochę rodzicow bo jednak rodzaj samochodu wplywa bardzo na bezpieczenstwoAgaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Weridiana mąż mi podpowiada, że są różne, z isofixem i bez, zależy od rodzaju. Mąż mówi, że isofix nie robi w tym przypadku roznicy i mowi zeby poczytrac bloga: http://osiemgwiazdek.blogspot.com Ponoc duzo ciekawostek.
Cena w granicach 1300 zł za taki fotelik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 23:05
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda, ja też sie zastanawiam czy czasem nie kupuje wadliwych pampersów, kuzwa nie mam sił prac tych ciuchów, mój syn ma taki schemat z kupą, kapiemy go, je o 20.30 i pózniej jest kupaaaaaaaaaa na całe plecy, zaraz po tym jak mu mamusia wszystkie fałdki dokładnie wysmaruje, mówie mu dziś synu zlituj siee
mamasia ale super te body, chciałam takie kupic ale nie spotkałam nigdzie takich, moze jeszcze gdzies spotkam
Co do ciuchów na swieta to musze miec zapas przy moim osrołku hehe
Myszka, ja tez dzis dostałam ogrodniczki w rozmiarze 74, mega duze moze na wiosne beda haha, nie wiem czy tak cięzko się skapnąć na oko że to na chłopca 8 miesiecy
Wogóle to najbardziej lubie sama kupowac małemu ciuchy bo wiem co najbardziej mi pasuje, no wyjątkiem jest moja siostra ale ona pracuje w coccodrillo ha:D wogóle ma podobny gust jak ja i małemu kupuje fajne rzeczy:)
Dziś tesciowa jak by z przekora powiedziała do malego "Ty tylko patrz gdzie mama jest", jak ma nie patrzec jak my spedzamy ze sobą 24/24, mama jest jak wstaje, je, spaceruje, kapie, usypia to jak ma za mamunią nie patrzec:) a to chyba dlatego że wzieła go na ręce i on zrobił podkówke i chciał się rozpłakaćmałaMyszka, Weridiana, Neyla, jesslin87, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Z tym tyłem do kierunku jazdy hm..mojej kolezanki córka ni cholery nie chciala w nim jezdzic..wisk!
No wlasnie tego sie obawiam. Teraz nie protestuje ale pozniej hmm do tego jak prowadze to wole ja widziec. Sama nie wiem
dlatego ten britax first class jest fajny bo mozna go ustawic przodem lub tylem (a moze wszystkie tak mozna ?)jest przestronny i ma chyba 5poziomow odchylenia i ostatnio na promocji kosztowal £80 wiec dobra cenajesslin87 lubi tę wiadomość
-
Te dwa które wymieniłam maja 5* w testach. Nie musi być ładny tylko bezpieczny. A te są na podium w testach.
Lys bardzo dobrze była zorientowana jeśli chodzi o foteliki
Lys gdzie jesteśWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata cały sierpień i wrzesień, gdy był mąż chodziliśmy z Lily na spacery, wtedy lubiła jeździć w wózku i ładnie spała podczas spacerów. Na początku października jeszcze chodziłam sama raz na 2-3 dni, a jak się zaczęło robić zimno i trzeba było ubierać małą grubiej to zaczął się problem, bo każdy kombinezon czy większa ilość ubrań wprawiała ją w furię, przestała spać na spacerach i zaczęła się drzeć. Teraz spędza czas ze mną i moją mamą, czasem wpada brat posiedzieć, ale też na chwilę tylko bo mała tylko cyc i cyc, wiec i tak siedzę zamknięta w sypialni. Wcześniej przyjeżdżała też siostra, ale ostatnio nie ma czasu.
AgaSad no jakoś nie mogę się przekonać do tego, żeby ja przepajać wodą. Smoczek na początku lubiła i chętnie go ssała, a od jakiegoś czasu w ogóle nie chce i od razu wypluwa. -
Moja Jula raczej nie wysiedzi w tym foteliku z zabudowanym przodem... w standardowym się drze, to aż boję się pomyśleć co by było jakbym ją w tym spętała?
Tak mi się spodobały Wasze świąteczne ciuszki, że wlazłam na allegro i zamówiłam komplet na święta. Wybrałam wzór 3 (na 74 brałam)
http://otowakacje.ceneo.pl/komplet-body-swieta-boze-narodzenie-mikolajki-r-68-i5767119693.htmlWeridiana, małaMyszka, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Te dwa które wymieniłam maja 5* w testach. Nie musi być ładny tylko bezpieczny. A te są na podium w testach.
Lys bardzo dobrze była zorientowana jeśli chodzi o foteliki
Lys gdzie jesteś
hehehe kochana ja byłam zorientowana, ale w fotelikach 0-13kg. Co nie zmienia faktu, że też czytałam że najbezpieczniejsze są te foteliki tyłem do kierunku jazdy.małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Zanim kupicie fotelik z tym panelem z przodu obejrzyjcie:
Ja jeszcze nie zdecydowalam,ale napewno kupie z tradycyjnym zapięciem i z regulacją pochylenia, jezdzimy po 500-700km co roku w góry, a to nad morze itp. wiec musi byc regulacja pochylenia.. podobał mi się maxi cosi tobi, ale jego ocena taka średnia..
Kiddy Phoenixfix np. przeszedł test dachowania. Też nie byłam za bardzo za takim fotelikiem, ale ma 5* a inne max 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 23:23
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Zanim kupicie fotelik z tym panelem z przodu obejrzyjcie:
Ja jeszcze nie zdecydowalam,ale napewno kupie z tradycyjnym zapięciem i z regulacją pochylenia, jezdzimy po 500-700km co roku w góry, a to nad morze itp. wiec musi byc regulacja pochylenia.. podobał mi się maxi cosi tobi, ale jego ocena taka średnia..
Aż ciary mnie przeszły jak oglądałam ten filmik... -
Agaata wrote:Weridiana mąż mi podpowiada, że są różne, z isofixem i bez, zależy od rodzaju. Mąż mówi, że isofix nie robi w tym przypadku roznicy i mowi zeby poczytrac bloga: http://osiemgwiazdek.blogspot.com Ponoc duzo ciekawostek.
Cena w granicach 1300 zł za taki fotelik.
bardzo fajny ten blog , duzo ciekawych infoAgaata lubi tę wiadomość