SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:ale te nasze bobasy urodziwe - wszystkie po mamusiach
)
milego dnia dziewczynki , nadaje od rodzicow - wieczorkiem sie odezwe
Dobrze, ze sie usprawiedliwilas, bo by Cie Magda skreslila z listy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
apaczka, lys, Martucha86, małaMyszka, jesslin87, 0na88, Katarka, Paula_071, Pulpecja, AgaSad, magda sz, Neyla, Aga89, agatka196, mamasia, Laura, Zetka, Maniuś, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Zetka sinieje mocno, wyglada jakby sie jagod najadl. Za pierwszym razem, to wystraszylam sie nie na zarty.
To dobrze ze Was pediatra uspokoiła. Mój sinieje trochę ale wydaje mi się ze po wysiłku a to chyba gorzej? Napina się żeby usiąść i wtedy lekko wokół ust taki sinawy. Zapytam w środę na szczepieniu.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej ho
Mlody wisi na cycu wiec czas na forum
Byli tescie nie dali znac o której i akurat trafili jak na spacer wychodzilismy
Mlody zasnal w wózku chyba tez mial dosyc ciuciania rozwalił mnie pytania kiedy bedzie chodzil a kiedy bedzie mozna sie z nim tak fajnie pobawic. WTF?? No coz .. .
Ale glodna jestem a obiad w polu bo ja karmie a malz mecz ogladajesslin87, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Agata duzo zdrowka dla Was.
My zaczynamy nosic 74 ale jeszcze trochu duze, zalezy od rozmiarowki, a te spodnie to jak na roczne dziecko, za to dzis dostalismy bluze w rozmiarze 92 hih
Niecieriwa super opaska, ja musze poszukac czapy mikolaja takiej malej
Madzia fajnie ze zaczyna sie ukladac w zwiazku, to jednak bardzo wazne
Katarka siczny awatarekniecierpliwa, jesslin87, Katarka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:32
lys, Martucha86, niecierpliwa, jesslin87, aaaaga, Paula_071, AgaSad, Neyla, agatka196, mamasia, Laura, Maniuś, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ale boli mnie brzuch, tak jak na okres... Bleee...
Jutro jedziemy do Ikei po fotel, bo ten który mamy jest mega niewygodny do karmienia juniora. Przy okazji kupię krzesełko do karmienia i inne duperele.
Już postanowione, że od dziadków młody dostanie tulę.jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Czesc czolem
Nadrabiam was - jestem na wieczornym piatku.
W piatek bylismy na andrzejkach- bylo zarabiscie, czulam sie jak dzikus wypuszczony z buszu heheheh wypilam tequile i 4 driny, tanczylam potem juz bez butow heheheh bylo super, towarzystwo mielismy fajne, staly sklad takze czulam sie jak ryba w wodzie.
Wrocilismy o 3, o 5 karmilam mala i potem pobudka o 8. Ciezki dzien byl, alkaselzer poszedl w ruch i dwie kawy;P
Dzis lenimy sie, obiad zrobilam i tyle...
Migotka - nie mam fotki kurcze, ale mialam na sobie czarna dopasowana sukienke ze skorzanymi rekawkami 3/4, czarne szpilki i zakupilam w piatek w stradivarius taki naszyjnik. http://www.stradivarius.com/pl/akcesoria/naszyjniki/%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8Ełańcuchowy-naszyjnik-z-frędzlami-c1393012p6674010.html?categoryNav=1393012&colorId=300AgaSad, Paula_071, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Piekne te nasze sierpniowe bobaski:)
Griszanka- mój tato ma serwis samochodowy i ma karchera wiec pożyczamy od niego do mycia wielu rzeczyostatnio stelaż wózka nawet nim myłam
Takie Panie w niedzieleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:00
niecierpliwa, AgaSad, 0na88, apaczka, Meggi31, magda sz, lys, Paula_071, Martucha86, Neyla, Aga89, Pulpecja, Katarka, agatka196, mamasia, jesslin87, Laura, Maniuś, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość