SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam

Nie było mnie w od piątku.
W piatek była teściowa u nas, w sobotę mieliśmy sesje foto
( fotki będą za 2 tyg )
Później pojechaliśmy do teściów na Andrzejki i wrociliśmy dzisiaj.
A to nasze zdjęcie z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/371e285f8d27.jpg
Mam nadzieję że u Was wszystko wporzątku.
Dobrej spokojnej nocy Wam życzę. Do jutra.
AgaSad, Martucha86, Neyla, mamasia, Pulpecja, Migotkaa, magda sz, lys, jesslin87, apaczka, Maniuś, niecierpliwa, Paula_071, 0na88, Katarka, Weridiana, zabka11, małaMyszka, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam spotkania

A ten colorland to fajna sprawa. Ja kiedys u nich zamawialam ksiazke na 1Komunie Sw mojej siostry ciotevznej. Napisalam jej spersonalizowana bajke (z watkiem religijnym) i wstawilam rysunki mojego autorstwa (skonczylam LO plastyczne). To byl super prezent
Szwagierka u nich od lat zamawia albumy ze zdjeciami. Ostatnio wziielo nas na wspominki i ogladalismy wszystkie po kolei. Taka ksiazka ze zdjeciami to fajna sprawa. Ciekawa alternatywa dla tradycyjnyvh albumow.
magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Do mnie przyjeżdża w czwartek mama i mam zamiar wyskoczyć na zakupy ciuchowe plus prezenty plus dokładniejsze sprzątanie chaty..
Agaata kurcze to masz jeszcze trudniej jak odpada Ci karmienie z butelki.. zostaje szybkie wyskoczenie i wracanie na karmienie.. ja tak robiłam wcześniej - 2 godz zakupów - wracam, karmię i znowu jadę, nie wiem jak daleko masz sklepy - może się uda?
-
Zamierzam raczej zabrać Młodego i męża ze sobą, oni do kawiarni w galerii a ja na zakupy, innego wyjścia nie mam. Hubert jadł z butelki z 5 razy w życiu, ostatnio próbowałam go przekonać ale nie ma opcji... Nie będę go zmuszać, muszę przeczekać...
Neyla lubi tę wiadomość
-
Neyla ja tak im tego zazdraszczam że normalnie mi dupe ściskaaaa haha
Kurde martwię sie ta wysypką w czwartek mamy lekarza to podpytam, może to początek ATZ? bo na raczkach ma takie szorstkie ale niewidoczne tylko można wyczuc pod palcami..
Zmeniłam mu płyn do kąpieli, kąpie sie juz 2 tyg w nim, moze to tez to, zmieniam jutro na ziajkę bo nie było problemu
Zabka, czAderski ten naszyjnik, dopasowana sukienka mówisz, a ktoś tu narzekał na brzuch, pewnie Ci się tylko zdawało ze jest duzy:P
Ja sobie obiecuje bez słodyczy adwent, może się trochę wylaszcze? hłe hłe
Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie byłam z młodą. Nie było źle, nawet kupiłam sobie trzy pary spodni (wtedy mi się humor poprawił). Naprawdę już nie miałam porządnych spodni. Zresztą inne ubrania też już gonią w piętkę, ale chcialam zacząć od zakupu spodni, bo to najciężej dopasować. Resztę mogę przez internet zamówić. Małą udało mi się nakarmić w pokoju dla matek z dziećmi, ale zakupy z dzieckiem nie należą do prostych i przyjemnych. Czułam się z tym wózkiem jak jakiś kosmita. I oczywiście zwracałąm uwagę na wszystkie ekstra wyglądające laski. To nawet nie o czas chodzi, bo czas bym znalazła, kasę też. Jakoś ciężko mi się zebrać żeby chociażby głupie brwi pójść zrobić. A potem efekt jest taki jak dziś, że wyjdę do ludzi i ryczeć mi się chce jak się w jakiejś wystawie zobaczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 22:39
Neyla lubi tę wiadomość
-
Wreszcie doczekałam się zdjęć ze chrzcin. Pochwalę się jak moja księżniczka wyglądała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:12
Zetka, lys, Aga89, Pulpecja, jesslin87, AgaSad, apaczka, Neyla, Laura, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, mamasia, 0na88, Maniuś, Martucha86, Weridiana, zabka11, Katarka, Kkarolinaaaa, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Agata, Apaczka, Aga to może w jakimś CH albo jakaś kawiarenka dla mam z dziećmi? Tak żeby można było i przewinąć i nakarmić. Jak CH to może Złote Tarasy to każda z nas będzie miała tyle samo drogi a co do kawiarenki to poszukam bo póki co poznałam tylko te z Żoliborza. No i ustalmy dzień, Aga skoro Ty przyjeżdżasz to napisz kiedy.
Idę jutro do pediatry bo babka nie chciała mężowi sprzedać tej wit. d
a dwa to Mai chyba trochę zrosły się wargi sromowe...
Ja juz jestem i zostaje do 8 grudnia ale odrazu mowie ze 6 grudnia u mnie odpada bo jadę do babci na imieninowy obiadek
Złote tarasy mi pasuje
Magda kiedyś o tym pisałam ze miałam podobna sytuacje u Natalki. Tez się bałam ze wargi sromowe mniejsze przyrosly do dużych i u nas to wyglądało jakby wejście do pochwy nie było osłonięte. Lekarka zaleciła nam masc z hormonami i później po 3 tygodniach próbowała je rozkleic ale się nie dało. Stwierdziła że widocznie Natalka ma taką budowę i nic z tym nie zrobimy. Nie do końca jestem do tego przekonana tylko nie bardzo wiem z kim to skonsultować czy z chirurgiem czy z ginekologiem dziecięcym. -
Brakuje trzeciej ręki

Aga u mnie podobnie to wygląda, jutro zapytam co pediatra tutaj powie. Czytałam że kiedyś przy tetrze takich problemów nie było że te zrośnięcia się pojawiły od pieluszek jednorazowych
No i że to powinno się wykształcić przy okresie dojrzewania a jak nie to czasem zabieg się robi
Zetka lubi tę wiadomość
-
Nie no wzięłam jeszcze męża do pilnowania. Tyle, że jak słyszałam że płacze, to odechciewało mi się wszystkiego. A był taki moment, z epłakala, bo zasnąć nie mogła. Dopiero ja wpadłam na to, żeby ją w wózku na brzuchu położyć. Ale wiadomo, czas ograniczony, bo zaraz będzie głodna, to trzeba wszystko szybko. A mąż też chciał sobie coś tam wybrać, bo całymi dniami w pracy i też nie ma kiedy za bardzo. Poza tym lubi żebym zaakceptowała jego wybórMigotkaa wrote:Pulpecja wow, spodnie mierzyłas przy małej, ja jak czasem zaglądne z wózkiem to tylko bo bluzke bo przymierzam jedno na drugie nie zamykając sie w przymierzalni, kurde ja tez musze odnowić garderobę bo mało mam porządnych rzeczy
Weridiana lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Brakuje trzeciej ręki

Aga u mnie podobnie to wygląda, jutro zapytam co pediatra tutaj powie. Czytałam że kiedyś przy tetrze takich problemów nie było że te zrośnięcia się pojawiły od pieluszek jednorazowych
No i że to powinno się wykształcić przy okresie dojrzewania a jak nie to czasem zabieg się robi
no to zapytaj jestem ciekawa co Tobie powie bo moim zdaniem nawet jeżeli jest to taka budowa to jest to nieprawidłowe i Natalka może mieć problemy z infekcjami np grzybicą. Szczerze to na samą myśl o zabiegu ciarki mnie przechodzą i chyba wolalabym żeby to było zrobione teraz niż później jak juz będzie to pamiętać
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH