SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
Nie było mnie w od piątku.
W piatek była teściowa u nas, w sobotę mieliśmy sesje foto( fotki będą za 2 tyg )
Później pojechaliśmy do teściów na Andrzejki i wrociliśmy dzisiaj.
A to nasze zdjęcie z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/371e285f8d27.jpg
Mam nadzieję że u Was wszystko wporzątku.
Dobrej spokojnej nocy Wam życzę. Do jutra.AgaSad, Martucha86, Neyla, mamasia, Pulpecja, Migotkaa, magda sz, lys, jesslin87, apaczka, Maniuś, niecierpliwa, Paula_071, 0na88, Katarka, Weridiana, zabka11, małaMyszka, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam spotkania
A ten colorland to fajna sprawa. Ja kiedys u nich zamawialam ksiazke na 1Komunie Sw mojej siostry ciotevznej. Napisalam jej spersonalizowana bajke (z watkiem religijnym) i wstawilam rysunki mojego autorstwa (skonczylam LO plastyczne). To byl super prezent
Szwagierka u nich od lat zamawia albumy ze zdjeciami. Ostatnio wziielo nas na wspominki i ogladalismy wszystkie po kolei. Taka ksiazka ze zdjeciami to fajna sprawa. Ciekawa alternatywa dla tradycyjnyvh albumow.
magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Do mnie przyjeżdża w czwartek mama i mam zamiar wyskoczyć na zakupy ciuchowe plus prezenty plus dokładniejsze sprzątanie chaty..
Agaata kurcze to masz jeszcze trudniej jak odpada Ci karmienie z butelki.. zostaje szybkie wyskoczenie i wracanie na karmienie.. ja tak robiłam wcześniej - 2 godz zakupów - wracam, karmię i znowu jadę, nie wiem jak daleko masz sklepy - może się uda? -
Zamierzam raczej zabrać Młodego i męża ze sobą, oni do kawiarni w galerii a ja na zakupy, innego wyjścia nie mam. Hubert jadł z butelki z 5 razy w życiu, ostatnio próbowałam go przekonać ale nie ma opcji... Nie będę go zmuszać, muszę przeczekać...
Neyla lubi tę wiadomość
-
Neyla ja tak im tego zazdraszczam że normalnie mi dupe ściskaaaa haha
Kurde martwię sie ta wysypką w czwartek mamy lekarza to podpytam, może to początek ATZ? bo na raczkach ma takie szorstkie ale niewidoczne tylko można wyczuc pod palcami..
Zmeniłam mu płyn do kąpieli, kąpie sie juz 2 tyg w nim, moze to tez to, zmieniam jutro na ziajkę bo nie było problemu
Zabka, czAderski ten naszyjnik, dopasowana sukienka mówisz, a ktoś tu narzekał na brzuch, pewnie Ci się tylko zdawało ze jest duzy:P
Ja sobie obiecuje bez słodyczy adwent, może się trochę wylaszcze? hłe hłe
Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie byłam z młodą. Nie było źle, nawet kupiłam sobie trzy pary spodni (wtedy mi się humor poprawił). Naprawdę już nie miałam porządnych spodni. Zresztą inne ubrania też już gonią w piętkę, ale chcialam zacząć od zakupu spodni, bo to najciężej dopasować. Resztę mogę przez internet zamówić. Małą udało mi się nakarmić w pokoju dla matek z dziećmi, ale zakupy z dzieckiem nie należą do prostych i przyjemnych. Czułam się z tym wózkiem jak jakiś kosmita. I oczywiście zwracałąm uwagę na wszystkie ekstra wyglądające laski. To nawet nie o czas chodzi, bo czas bym znalazła, kasę też. Jakoś ciężko mi się zebrać żeby chociażby głupie brwi pójść zrobić. A potem efekt jest taki jak dziś, że wyjdę do ludzi i ryczeć mi się chce jak się w jakiejś wystawie zobaczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 22:39
Neyla lubi tę wiadomość
-
Wreszcie doczekałam się zdjęć ze chrzcin. Pochwalę się jak moja księżniczka wyglądała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:12
Zetka, lys, Aga89, Pulpecja, jesslin87, AgaSad, apaczka, Neyla, Laura, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, mamasia, 0na88, Maniuś, Martucha86, Weridiana, zabka11, Katarka, Kkarolinaaaa, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Agata, Apaczka, Aga to może w jakimś CH albo jakaś kawiarenka dla mam z dziećmi? Tak żeby można było i przewinąć i nakarmić. Jak CH to może Złote Tarasy to każda z nas będzie miała tyle samo drogi a co do kawiarenki to poszukam bo póki co poznałam tylko te z Żoliborza. No i ustalmy dzień, Aga skoro Ty przyjeżdżasz to napisz kiedy.
Idę jutro do pediatry bo babka nie chciała mężowi sprzedać tej wit. da dwa to Mai chyba trochę zrosły się wargi sromowe...
Ja juz jestem i zostaje do 8 grudnia ale odrazu mowie ze 6 grudnia u mnie odpada bo jadę do babci na imieninowy obiadek
Złote tarasy mi pasuje
Magda kiedyś o tym pisałam ze miałam podobna sytuacje u Natalki. Tez się bałam ze wargi sromowe mniejsze przyrosly do dużych i u nas to wyglądało jakby wejście do pochwy nie było osłonięte. Lekarka zaleciła nam masc z hormonami i później po 3 tygodniach próbowała je rozkleic ale się nie dało. Stwierdziła że widocznie Natalka ma taką budowę i nic z tym nie zrobimy. Nie do końca jestem do tego przekonana tylko nie bardzo wiem z kim to skonsultować czy z chirurgiem czy z ginekologiem dziecięcym. -
Brakuje trzeciej ręki
Aga u mnie podobnie to wygląda, jutro zapytam co pediatra tutaj powie. Czytałam że kiedyś przy tetrze takich problemów nie było że te zrośnięcia się pojawiły od pieluszek jednorazowychNo i że to powinno się wykształcić przy okresie dojrzewania a jak nie to czasem zabieg się robi
Zetka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Pulpecja wow, spodnie mierzyłas przy małej, ja jak czasem zaglądne z wózkiem to tylko bo bluzke bo przymierzam jedno na drugie nie zamykając sie w przymierzalni, kurde ja tez musze odnowić garderobę bo mało mam porządnych rzeczy
Weridiana lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Brakuje trzeciej ręki
Aga u mnie podobnie to wygląda, jutro zapytam co pediatra tutaj powie. Czytałam że kiedyś przy tetrze takich problemów nie było że te zrośnięcia się pojawiły od pieluszek jednorazowychNo i że to powinno się wykształcić przy okresie dojrzewania a jak nie to czasem zabieg się robi
no to zapytaj jestem ciekawa co Tobie powie bo moim zdaniem nawet jeżeli jest to taka budowa to jest to nieprawidłowe i Natalka może mieć problemy z infekcjami np grzybicą. Szczerze to na samą myśl o zabiegu ciarki mnie przechodzą i chyba wolalabym żeby to było zrobione teraz niż później jak juz będzie to pamiętać