SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Lys suuuper, że w końcu lepiej!!!
U mnie włączone Jazzowanki, Młody lezy na macie i się wkurza, bo wyjmuje sobie smoczek i nie za każdym razem umie włożyć z powrotem, a po drugie zabawka na macie jest za krótka, żeby ją zjeść.
nie wiem czy lepiej, to może być chwila przebłysku (miewa takie), bo generalnie prawdziwy cyrk zaczyna się popołudniu, ale ja zawsze jestem dobrej myśli
Moja już od dłuższego czasu nie chce smoczka, nie powiem ze smoczkiem jednak było łatwiej, teraz tylko cyc i cyc. -
Łucja bardzo ciągnie do siadania.aż Pytalam lekarza czy nie za szybko. Powiedziała ze nie hamować dziecka jak coś robi samo ale absolutnie nie przyspieszać. Ciągnie główkę i tlow. Jak jest odpowiednio ułożona to nawet się wybije ale ja zawsze ja podtrzymuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:49
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Lily ogląda teraz Disney Junior i tak się cieszy, że macha rekami i nogami jak szalona hehehe
-
Aaaaahahahahhhha ostatnio teściowa esa wysłała z pytaniem co porabiamy, to jej odp że oglądamy TV. Na co ona że Sebastianowi nie wolno! On ma zakaz oglądania! Nie pozwalać mu! To odp że właśnie uczymy go ustawień z TV na net heheheeheh
magda sz, lys, Pulpecja, Zetka, Katarka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Też masz w domu maniaczke telewizyjną? Mój to zapodaje nawet jak je. Odwraca się i sprawdza czy TV wisi
Niestety, dlatego często TV jest wyłączony, żeby mała nie była taka pobudzona, ale nawet jak jest wyłączony to i tak się odwraca kilka razy, czy aby jednak coś ciekawego tam nie leci.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hubert też zerkał w TV jak włączyłam parę razy, dlatego dopóki on nie śpi to nie włączam, bo wydaje mi się, że na oglądanie telewizji to za wcześnie jeszcze
Rozumiem chwilę, ale jakby grał ciągle to by było za dużo patrzenia wg mnie.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Jakie nawilżacze powietrza polecacie? Nie grzejemy w domu ale idą rury w pionie i powietrze suche że mała ma rano katar a mnie boli gardło. Mokry ręcznik nic nie pomaga.
Ten sam temat zgłębiałam, niby dla dzieci najlepsze ultradźwiękowe, pod warunkiem że nie ma się zwierząt. -
lys wrote:Moja ciągnie do przodu z pozycji półleżącej jak chce cyca lub jak widzi butelkę
-
Wróciłyśmy ze spacerku, mała ma wyjątkowo dobry humorek dzisiaj. Grzeczna, aż miło
przyszłam, nakarmiłam pobawiła się w łózeczku, w tym czasie nastawiłam obiad, zrobiłam sobie kawkę, a teraz leży w huśtawce i gada z grzechotką.
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Noooo właśnie o to pytam, a jak wyciąga ręce z pozycji półsiedzącej, to pozwalasz się pociągnąć?
Jeszcze nigdy nie dawałam jej rąk żeby się podciągała z pozycji półleżącej. A jak leży na płasko na macie i jej podaję moje ręce to nie umie się podciągnąć.
Z pozycji półleżącej ciągnie głowę do przodu, ale zawsze wtedy jest przez kogoś trzymana, czy to ja ją trzymam bo jej cyca daję, czy to moja mama ją trzyma, a ja im przynoszę butlę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 13:22
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c28ab10ef94.jpg
a to moje słoneczko dzisiajniecierpliwa, lys, Martucha86, 0na88, magda sz, małaMyszka, zabka11, Kkarolinaaaa, aaaaga, Laura, Katarka, sylwucha89, mamasia, Neyla, Paula_071, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość