SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Mój jeszcze nie ciągnie główki do przodu..
Mój też nie, pytałam ostatnio fizjoterapeutki o to, powiedziała, że nie musi tego robić, nie wszystkie dzieci w tym wieku to robią i nie jest to nieprawidłowe.AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj jak Migotki jak w bujaku lub ma kolanach na pol lezaco to skubany podnosi głowę mają jeszcze dzieciaczki czas na siadanie ja caly czas w glowie mam slowa rehabilitantki nic ma sile i bron Boże nie przyspieszac dziecko samo krzywdy sobie nie zrobi a my mu owszem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
nie pamietam czy Zabka czy Paula wczoraj pisala o tym filmie Jeniec - ale wlaczylam go i cholera usnelam w polowie ,musze go sciagnac bo wciagnal mnie ale z oczami nie wygralam
Nam sie tez przesunely godziny spania od jakiegos tygodnia , teraz dziecko mi zasypia kolo 23 ,spi co prawda do 8 ale za to nie mam tych chwil dla siebie bo klade sie z nia i wstaje z nia... jak zasypiala kolo 20:30 - 21:30 to zawsze te dwie godzinki mialam takie dla siebie.
W ogole to czuje ze tarczyca mi znow nawala bo rece mam suche i szorstkie a rano czuje sie jakbym miala zaraz zejsc z tego swiata - najblizsze terminy do Endo znalazlam za 6 miesiecy ;-/ mam jeszcze euthyrox 50 to zaczne lykac.
U ginekologa tez jeszcze nie bylam od porodu - wrrr...
Maz zabral mala dzis do swoich rodzicow - a ja mialam sprzatac mieszkanie , a siedze z kawa i ogladam DDTVN
zabka11, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:No właśnie znalazłam.. może tam następne spotkanie Wrocławskich sierpniówek:)
Chcebycmama - ja też lubię ten duet w ddTVN.. odnośnie wyborów to jedynym plusem wygranej PIS jak dla mnie jest to że mój maż przestał oglądać aż tyle Tv:)
No i 500 zł na dziecko - szkoda że nie pierwsze..
na zwycięskiej jest też taki klub dla mam z dziećmi
http://www.mamczascafe.pl/po-remoncie/ -
Lady Savage wrote:tak mojej pozwalam siadac na 5-7 min
Ja Poli nie sadzam, jedynie tak pół leżąco kłade na sobie, tzn. ja siedze tak "zjechana" na kanapie i sadzam ja tak ze opira sie plecami o mój brzuch, ale tak siedziec typowo to jej nie pozwalam, za malutka moim zdaniem, niech kregosłupik się wzmocnizabka11, małaMyszka, 0na88, Neyla lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja Poli nie sadzam, jedynie tak pół leżąco kłade na sobie, tzn. ja siedze tak "zjechana" na kanapie i sadzam ja tak ze opira sie plecami o mój brzuch, ale tak siedziec typowo to jej nie pozwalam, za malutka moim zdaniem, niech kregosłupik się wzmocni
Ja robie tak samo, i to nie za dlugo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka co do desette mono to u mnie ciężko stwierdzić z tymi krwawieniami bo ja krwawiłam przez te zaległości z porodu cały czas...Jak zaczęłam brać desette to 3 dni nie krwawiłam po czym znów się zaczęło, jak byłam na 20 tabletce to miałam łyżeczkowanie i miałam odstawić na miesiąc. Jeżeli pojawiłoby się krwawienie to do lekarza a jak nie to po 4 tyg od zabiegu mogłam wziąć 1 tabletkę nowego opakowania. Biorę od 30.11 i jest ok, żadnego krwawienia. Lekarz uprzedzał mnie że po tych tabsach 75 progesteronu przez pierwsze 2-3 opak. mogą być krwawienia. Dodam że w 6 tyg miałam okres, pozniej jak brałam desette to nie wiedziałam czy to znów okres czy co.. a okazało się że łyżeczkowanie mnie czeka.
Karolina moja to samo od tygodnia popierniczyły jej się pory spania. Myślę że to jakis skok i zmienia się skład mleka że dzieci przestają się najadać tym co mamy ale myślę że to kwestia 2 tyg. jak mleko się dostosuje do dziecka i w końcu się wyśpię..
Żabka ja tez uwielbiam Jeńcaale za długi film odkąd mam dziecko, oczy się same zamykają na filmie powyżej 1,5h..
Potwór śpi, pół godziny lulałam na rękach i karmiłam, ręce opadaja z sił. O 14:30 mamy fryzjera a pozniej jedziemy na koniec świata- prawie Piaseczno na wigilie z paczką znajomych. Nie chcę mi się jak cholera ale mąż ma dziś wigilie w pracy i wróci ok 22. Więc nie chce mi się samej siedzieć. Kolega ma nas odwieść o 20 samochodem. Mąż zostawił mi samochód ale nie ma opcji, spowoduje wypadek z tym moim potworkiem który dziczeje jak stoi się w korku albo pomału jedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:27
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Lys suuuper, że w końcu lepiej!!!
U mnie włączone Jazzowanki, Młody lezy na macie i się wkurza, bo wyjmuje sobie smoczek i nie za każdym razem umie włożyć z powrotem, a po drugie zabawka na macie jest za krótka, żeby ją zjeść.lys, Pulpecja, sylwucha89 lubią tę wiadomość