SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u nas noc z jedna pobudka pewnie dlatego ze wieczorem malo zjadl 180ml jak ma niego bo wciaga juz minimum 200 a i 220 tez potrafi zjesc nie wiem czy to nie za duzo ale jak dawalam 180 to po byl pisk i placz ze malo dwa razy dziennie wciaga butle
Wiecie co nie rozumiem laktacji jak Boga kocham raz leci raz nie raz odciagam 30 mi nut 150 ml a raz ponad godzine i dupa jasiu karuzela 90 ml ledwo ledwo
Mlody spi a tu taka sliczna pogoda słoneczko swieci niebo niebieskie nic tylko spacerowac
Aaaaaa o 11:30 zostałam ciocia Szymona kuzynka urodzila 58 cm i 3600 kawał chlopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:27
Paula_071, małaMyszka, lys, jesslin87, Lady Savage, Maniuś, Migotkaa, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Maja przez sen nauczyla sie pelzac, pakowalam prezenty ta lezala na macie nagle slysze ze pudelko po nawilzaczu chodzi, obracam sie a te 2m dalej pcha glowa to pudelko.. Polozylam znow na mate to nie wiem ile razy ja "obeszla" 360 stopni. Spała 22-12.. rekord
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:32
małaMyszka, lys, Maniuś, mamasia, Weridiana, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Heh, to ja w pt tez zostałam ciocia
kuzynka której robiłam paczkę urodziła 11 dni po terminie. Chłop jak dab. 57 cm i 4,5 kg.... A moja Laura ma prawie 5 msc i wazy 5800-5900. To On ją za miesiąc dogoni
małaMyszka, jesslin87, Lady Savage, Maniuś, mamasia, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Julka tez dzis strajk glodowy, powiem Wam ze jestem juz wykonczona psychicznie, pare dni dobrze, a moze inaczej lepiej, a potem zas to samo. Jak nam rosnie taki niejadek, w ktorego kazdy kes trzeba bedzie wmuszac to ja dziekuje
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla, dzięki za odpowiedź. Co do tego czy planujemy... raczej tak, a kiedy wyjdzie to nie wiadomo, jeśli lekarka pozwoli to chcielibyśmy w maju zacząć starania... Z racji tego, że ja mam 3 poronienia za sobą to nie wiadomo jak długo to potrwa. Doszłam do wniosku, że bez sensu przyklejanie tych plastrów na bliznę, skoro i tak będą ją wycinać podczas następnej cesarki
My już zaliczyliśmy 2 godz. spaceru, poszłam do laboratorium w końcu i oddałam krew do badań, teraz jeszcze umówić się na cytologię i tyle póki co.
Pogoda dzisiaj rzeczywiście piękna!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jutro kończymy podawanie debridatu, który miał pomóc Lilusi z motoryką jelit i wypróżnianiem. Szału nie było, ale troszkę się boję, że bez będzie jeszcze gorzej. W końcu dzisiejsza cudowna noc i pobudki co pół godziny były spowodowane tym, że mała od wczoraj nie mogła zrobić kupy.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maja przez sen nauczyla sie pelzac, pakowalam prezenty ta lezala na macie nagle slysze ze pudelko po nawilzaczu chodzi, obracam sie a te 2m dalej pcha glowa to pudelko.. Polozylam znow na mate to nie wiem ile razy ja "obeszla" 360 stopni. Spała 22-12.. rekord
moja też dziś rekord pobiła od 21 do 10.02 spała bez wstawankimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A co do drugiego bobo to my zaczynamy starania może od czerwca/lipca jak się uda to na roczek Sebastiana zrobię test:-) a jak nie to na luzie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:57
Maniuś lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/312eb2f11a02.jpg
Pozdrawiamy z WroclawiaMartucha86, lys, psioszka11, apaczka, małaMyszka, aaaaga, niecierpliwa, AgaSad, Pulpecja, Agaata, Maniuś, Laura, Ewa123, Migotkaa, Migotkaa, Aska87, magda sz, agatka196, sylwucha89, 0na88, mamasia, 5ylwia, Meggi31, Lady Savage, Weridiana, Katarka, Neyla, witaminkab, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość