SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale super wrocławskie dziewczyny
żałuję, że nie dotarlam
u nas trochę spokojniej w nocy, ale od rana znowu marudzenie. Już sił mi brak na tą moją córe
i wiecie co, wszędzie czytam, że dzieci nie. Potrafią manipulować. Ale jak na tą moją lobuziare patrzę to wydaje mi się, że ona świetnie to robi. Ryczy i szuka wzrokiem czy patrzymy, jak ja odkładam to też wrzask i patrzy prosto w oczy. Czasem wydaje mi się, że ona próbuje wymuszac pewne nasze reakcje - noszenie na rączkach, odkładanie na mate a nie na kanapę, rezygnację z ćwiczeń, których nienawidzi. Spryciula jedna! Śpi teraz a ja pije herbatę i czytam Was. Mam nadzieję, że spotkanie powtorzymy i wtedy się zjawię choćby z rozdarta Córcia
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
A mój ostatnio ma nerwy na wszystko, łapie coś w rączkę i nie może trafić do buzi i tak się wkurza że jakby mówił to by chyba same bluzgi leciały.. ciągle mu coś nie pasuje, na sofie be, w łóżeczku be, na rączkach też sapie jak lokomotywa, jedynie to w bujaczku daje się zabawić ale na niezbyt długo..
0na88, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A mnie się wydaje, że środkowy to Piotruś. Czy się mylę?
Zgadłaś
Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się spotkać w większym gronie. Pomimo gumy (jak coś, to w sklepie z rowerami mają też takie dętki i wam wymienią, bo to jakaś masakra samemu się z tym szarpać) udało mi się dotrzeć. Tomek przespał całe spotkanie więc nie miał okazji pooglądać jak wygląda rosnąca konkurencja:)lys, mamasia, Pulpecja, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Byłyśmy na spacerze ale jak to ma tak wyglądać to chyba nie będę jakiś czas wychodzić. Raz że ledwo znoszę małą w gondoli, dwa jak tylko się zbudzi na spacerze to jest ryk, nie poleży muszę ją brać na ręce i trzecią ręką widmo prowadzić wózek, wszyscy się patrzą na mnie jak na matkę wariatkę i ciuciają do małej żeby mi ją pomóc uspokoić. Po każdym spacerze jestem taka wykończona i moje plecy że mam wrażenie że za chwilę zemdleję. Mąż pojechał po telefon a potwór mi jęczy na macie, no nie mam siły jej nosić
małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Właśnie dotarliśmy do domu, mój dzieć się dziś spisał na medal :)oby w nocy tego nie odbił
całkiem ładny spacerek nam wyszedł,bo endomondo naliczyło 16,42 km
Paula i Griszanka dzięki za miłe towarzystwo
0na88, Paula_071, AgaSad, Pulpecja, Martucha86, małaMyszka, Maniuś, Katarka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - te przyrosty to chyba bez szalu ;/
my po lekarzu , osluchowo czystaa , dostala wit C w kropelkach , , masc majerankowa , i calcium - ale na czort calcium?
u nas na macie tez jest nerw , szczegolnie jak za cos chwyci i nie moze tego przyciagnac do buzi.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agasad ja mam taki http://allegro.pl/disney-myszka-miki-nowy-kombinezon-6-9m-cy-i5848662590.html, kupiłam jako zimowy i mogę z czystym sercem polecić, super wykonany, ja jestem bardzo zadowolona, ja brałam ten 74 i jest jeszcze trochę zapasu tak ze myśle że na zime mu wystarczy:)
Dziewczyny podajecie witaminę D ? mój ulewa po niej, nie wiem czy zmienić na inną czy jak ?
Aaa byłam u fryzjera, włosy mocno skrócone i pocieniowane, jestem zadowolona:) aa fryzjerka zauwazyła ze mocno przerzedzone, ale powiedziała, że nie jest źle:)
He fajne zdj dzieciaczków, śrdokowy łobuz obserwuje hehe:)
Mój też się złości jak nie może do buzi trafić, wtedy jest nerw i wypieprza zabawkę hamamasia, AgaSad, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Właśnie dotarliśmy do domu, mój dzieć się dziś spisał na medal :)oby w nocy tego nie odbił
całkiem ładny spacerek nam wyszedł,bo endomondo naliczyło 16,42 km
Paula i Griszanka dzięki za miłe towarzystwo
Osz kurna, gratuluje takiego dystansu:Dmamasia, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Moj maluch spal ciagiem 8,5h, ale teraz w najlepsze przeciaga sie w lozeczku. Cale szczescie nie trzeba go nosic tylko po ciemku gada do siebie. Czy Wasze dzieci zasypiaja w nocy same? Pomijam karmienie na spiocha.
Laura w nocy zasypia sama w łóżeczku, ale przeważnie jest potrzebna przy tym moja ręka na główce, policzku, odwrócenie Jej na boczek, CZASEM suszarka. Ale ogólnie w nocy nie mogę narzekać na Jej zasypianieI trwa to parę minut
Paula_071, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny troszkę z naszej sesji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb268d933118.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bbc4b0786fc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b3bf5156da7.jpgniecierpliwa, Paula_071, Migotkaa, lys, 0na88, 5ylwia, mamasia, magda sz, AgaSad, Pulpecja, apaczka, Martucha86, agatka196, małaMyszka, Maniuś, Meggi31, Amberla, Weridiana, sylwucha89, Katarka, Neyla, jesslin87, witaminkab, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość