X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Heheheeheh który nie śpi?
    Wszyscy chłopcy spali,lecz mój z oczkami na wpół otwartymi :P

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Niecierpliwa - te przyrosty to chyba bez szalu ;/

my po lekarzu , osluchowo czystaa , dostala wit C w kropelkach , , masc majerankowa , i calcium - ale na czort calcium?

u nas na macie tez jest nerw , szczegolnie jak za cos chwyci i nie moze tego przyciagnac do buzi.

Bez szalu :/ Ona ma takie skoki wagi. W miesiac robi ok 500-600 gram

0na88, małaMyszka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    A mnie się wydaje, że środkowy to Piotruś. Czy się mylę? :)
    Oszukujesz :P bo już go widziałaś w wóziu :P

AgaSad, małaMyszka, Ewa123, jesslin87 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura ale super:) no prze kochany jest! My sie wybieramy w połowie lutego na sesyjkę:) może juz będzie siedział he:)

Laura, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Myszka ale slodko sobie spi:)

Kurde widze że podkładacie poduszki pod głowy dzieciaczkom w wózku, ja dalej na płasko

Mój też na płasko, ani poduszki nie ma, ani nie podwyższam mu stelaża w gondoli, chociaż ortopeda mówił, że już można.

0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja też niecierpie znosić tego koromysła na spacer, tylko ja najpierw zapierniczam z całym wózkiem a potem wracam po Szymka... dzis Szymko się darł jak szliśmy przez miasto, a te stare krowy sie ogladały jak by płaczacego dziecka nie widziały, już miałam coś na końcu języka..

Nie moge doczekać się wiosny jak już bedzie można zrzucić te kombinezony bo nasze letnie dzieciaczki ich nie cierpią, nie wspomne o czapce

lys, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona moj tez tak kaszle. Jutro ide, zeby go osluchala pediatra.
    No moj za to wyszedl na marude - co chwile plakal, przysypial, budzil sie i tak w kolko. W drodze do domu byl juz grzeczny. Moj maly lobuz ;)
    Na rynku kupilam dla niego bombke, a w dominikanskiej na poziomie -1 byly piekne bombeczki zlaczobe swa buciki niemowlece z napisem 2015. No juz trudno - darowalam sobie.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny z wro super fota :), kurcze moja Lilusia nie wie co straciła, trzech przystojniaków jej przeszło koło nosa. Może następnym razem moja "księżniczka na ziarnku grochu" wyśpi się lepiej i zgodzi się na wojaże.

mamasia, magda sz, apaczka, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Laura ale super:) no prze kochany jest! My sie wybieramy w połowie lutego na sesyjkę:) może juz będzie siedział he:)
    Migotka polecam :) Super pamiątka!
    My na roczek też jeszcze sesyjkę zrobimy, z tortem :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agasad ja mam taki http://allegro.pl/disney-myszka-miki-nowy-kombinezon-6-9m-cy-i5848662590.html, kupiłam jako zimowy i mogę z czystym sercem polecić, super wykonany, ja jestem bardzo zadowolona, ja brałam ten 74 i jest jeszcze trochę zapasu tak ze myśle że na zime mu wystarczy:)

Dziewczyny podajecie witaminę D ? mój ulewa po niej, nie wiem czy zmienić na inną czy jak ?

Aaa byłam u fryzjera, włosy mocno skrócone i pocieniowane, jestem zadowolona:) aa fryzjerka zauwazyła ze mocno przerzedzone, ale powiedziała, że nie jest źle:)

He fajne zdj dzieciaczków, śrdokowy łobuz obserwuje hehe:)

Mój też się złości jak nie może do buzi trafić, wtedy jest nerw i wypieprza zabawkę ha

Pokaż fryzurkę :P Srodkowy łobuz tak śpi :P

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Myszka ale slodko sobie spi:)

Kurde widze że podkładacie poduszki pod głowy dzieciaczkom w wózku, ja dalej na płasko
    Mój ma angel wings bardziej jako stabilizator, tam gdzie głowa ma płasko, a po bokach "skrzydełka", jak był mały to się lepiej spisywało,bo mu głowa tak nie latała na wybojach, a teraz już się przyzwyczaił do podusi :)

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Dziewczyny troszkę z naszej sesji :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb268d933118.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bbc4b0786fc.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b3bf5156da7.jpg
    Cudeńka <3 Śłodziaczek z Dominisia :)

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Ona moj tez tak kaszle. Jutro ide, zeby go osluchala pediatra.
    No moj za to wyszedl na marude - co chwile plakal, przysypial, budzil sie i tak w kolko. W drodze do domu byl juz grzeczny. Moj maly lobuz ;)
    Na rynku kupilam dla niego bombke, a w dominikanskiej na poziomie -1 byly piekne bombeczki zlaczobe swa buciki niemowlece z napisem 2015. No juz trudno - darowalam sobie.
    Czerpiasz się dziecka,był bardzo grzeczny :) a że troszkę pokwilił to już taka natura dziecka :) gdybyś mojego widziała w akcji :P

Paula_071, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura piękna sesja!! Słodziak!

Ja do wózka już od jakiegoś czasu używam poduszki ale ciągle mam wątpliwości czy to jest dobre..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, faktycznie te przyrosty które napisałaś to szalone nie są, ale skoro przybiera 500g miesięcznie to jest akurat w normie. Czyli jest ok :-)

Ja mam dzisiaj ciężki dzień, bo śpię na stojąco, coś słyszałam, że jutro ma padać śnieg w Warszawie, to może dlatego tak się czuję.

Acha, Laura, słodkie zdjęcia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 18:47

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karol mial glowe wyzej ze wzgledu na katar. Normalnie jezdzi na plasko, a podusia, to bardziej poszewka, nawet 1 cm nie ma :)
    A tak w ogole Paula, to bylam przekonana, ze bedziesz miala czarne wlosy, a tu taka filigranowa blondyneczka. No szok :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona88, z tego co wiem, to calcium wzmacnia naczynia krwionośne i ja pamiętam, że zawsze przy przeziębieniach brałam. Ale wiem też, że jest teoria, że w niczym nie pomaga w przeziębieniu. No cóż - pewnie nie zaszkodzi :-)

0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    A tak w ogole Paula, to bylam przekonana, ze bedziesz miala czarne wlosy, a tu taka filigranowa blondyneczka. No szok :)

Karol był bardzo grzeczny, zaczął tylko płakać żeby pokazać że mu się tamta bombka nie podobała:)

Powiem Ci, że nigdy nie miałam czarnych włosów. Kiedyś raz zafarbowałam na brąz, a tak to całe życie blond:) Widzisz, spotkałyśmy się i mój czarny czar prysł!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 19:22

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Dzieci to jednak są najcudowniejsze :)babcia dziś rano Przywiozła moja starsza córkę Paule bo została u Dziadków bo mąż chory no i musiała upiec pierniczki:) i wróciła przytuliła się i pytam się czy tesknila za mama a ona ze tesknila za Lilianka ( tak mam na Imię) :) wieczorem poszła spać i się drze i Płacze z pokoju. Normalnie by sama usnela bo zawsze tak było ale przez tydzień u babci zawsze usypiala z nią. Wić płakała to poszłam. Położyłam się obok. A ta wtulila się we mnie i wyszeptala 'dziekuje '. Myślałam że się poplacze. Mówię jej ze nie musi dziękować bo mamusia ja kocha najbardziej na świecie a moja szelma na to ' wiem' :) jak jej nie kochać? :)

0na88, apaczka, Weridiana, aaaaga, niecierpliwa, Pulpecja, Agaata, Martucha86, lys, agatka196, magda sz, Paula_071, Aska87, AgaSad, mamasia, Neyla, małaMyszka, jesslin87, Laura, sylwucha89, Maniuś, witaminkab, Katarka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla chcialam dac corce na imie Lilianna bo babcia meza tak sie nazywala :-)
    jednak mieszkamy w uk i wybrala starsza corka

małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
‹‹ 2685 2686 2687 2688 2689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ