SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Niecierpliwa - te przyrosty to chyba bez szalu ;/
my po lekarzu , osluchowo czystaa , dostala wit C w kropelkach , , masc majerankowa , i calcium - ale na czort calcium?
u nas na macie tez jest nerw , szczegolnie jak za cos chwyci i nie moze tego przyciagnac do buzi.
Bez szaluOna ma takie skoki wagi. W miesiac robi ok 500-600 gram
0na88, małaMyszka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Myszka ale slodko sobie spi:)
Kurde widze że podkładacie poduszki pod głowy dzieciaczkom w wózku, ja dalej na płasko
Mój też na płasko, ani poduszki nie ma, ani nie podwyższam mu stelaża w gondoli, chociaż ortopeda mówił, że już można.0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Madzia ja też niecierpie znosić tego koromysła na spacer, tylko ja najpierw zapierniczam z całym wózkiem a potem wracam po Szymka... dzis Szymko się darł jak szliśmy przez miasto, a te stare krowy sie ogladały jak by płaczacego dziecka nie widziały, już miałam coś na końcu języka..
Nie moge doczekać się wiosny jak już bedzie można zrzucić te kombinezony bo nasze letnie dzieciaczki ich nie cierpią, nie wspomne o czapcelys, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona moj tez tak kaszle. Jutro ide, zeby go osluchala pediatra.
No moj za to wyszedl na marude - co chwile plakal, przysypial, budzil sie i tak w kolko. W drodze do domu byl juz grzeczny. Moj maly lobuz
Na rynku kupilam dla niego bombke, a w dominikanskiej na poziomie -1 byly piekne bombeczki zlaczobe swa buciki niemowlece z napisem 2015. No juz trudno - darowalam sobie.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny z wro super fota
, kurcze moja Lilusia nie wie co straciła, trzech przystojniaków jej przeszło koło nosa. Może następnym razem moja "księżniczka na ziarnku grochu" wyśpi się lepiej i zgodzi się na wojaże.
mamasia, magda sz, apaczka, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Laura ale super:) no prze kochany jest! My sie wybieramy w połowie lutego na sesyjkę
może juz będzie siedział he:)
Super pamiątka!
My na roczek też jeszcze sesyjkę zrobimy, z tortemmałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Agasad ja mam taki http://allegro.pl/disney-myszka-miki-nowy-kombinezon-6-9m-cy-i5848662590.html, kupiłam jako zimowy i mogę z czystym sercem polecić, super wykonany, ja jestem bardzo zadowolona, ja brałam ten 74 i jest jeszcze trochę zapasu tak ze myśle że na zime mu wystarczy:)
Dziewczyny podajecie witaminę D ? mój ulewa po niej, nie wiem czy zmienić na inną czy jak ?
Aaa byłam u fryzjera, włosy mocno skrócone i pocieniowane, jestem zadowolona:) aa fryzjerka zauwazyła ze mocno przerzedzone, ale powiedziała, że nie jest źle:)
He fajne zdj dzieciaczków, śrdokowy łobuz obserwuje hehe:)
Mój też się złości jak nie może do buzi trafić, wtedy jest nerw i wypieprza zabawkę ha
Pokaż fryzurkęSrodkowy łobuz tak śpi
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Myszka ale slodko sobie spi:)
Kurde widze że podkładacie poduszki pod głowy dzieciaczkom w wózku, ja dalej na płaskomałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Dziewczyny troszkę z naszej sesji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb268d933118.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bbc4b0786fc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b3bf5156da7.jpgŚłodziaczek z Dominisia
Laura, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ona moj tez tak kaszle. Jutro ide, zeby go osluchala pediatra.
No moj za to wyszedl na marude - co chwile plakal, przysypial, budzil sie i tak w kolko. W drodze do domu byl juz grzeczny. Moj maly lobuz
Na rynku kupilam dla niego bombke, a w dominikanskiej na poziomie -1 byly piekne bombeczki zlaczobe swa buciki niemowlece z napisem 2015. No juz trudno - darowalam sobie.a że troszkę pokwilił to już taka natura dziecka
gdybyś mojego widziała w akcji
Paula_071, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, faktycznie te przyrosty które napisałaś to szalone nie są, ale skoro przybiera 500g miesięcznie to jest akurat w normie. Czyli jest ok
Ja mam dzisiaj ciężki dzień, bo śpię na stojąco, coś słyszałam, że jutro ma padać śnieg w Warszawie, to może dlatego tak się czuję.
Acha, Laura, słodkie zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 18:47
Laura, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Karol mial glowe wyzej ze wzgledu na katar. Normalnie jezdzi na plasko, a podusia, to bardziej poszewka, nawet 1 cm nie ma
A tak w ogole Paula, to bylam przekonana, ze bedziesz miala czarne wlosy, a tu taka filigranowa blondyneczka. No szokmałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ona88, z tego co wiem, to calcium wzmacnia naczynia krwionośne i ja pamiętam, że zawsze przy przeziębieniach brałam. Ale wiem też, że jest teoria, że w niczym nie pomaga w przeziębieniu. No cóż - pewnie nie zaszkodzi
0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:A tak w ogole Paula, to bylam przekonana, ze bedziesz miala czarne wlosy, a tu taka filigranowa blondyneczka. No szok
Karol był bardzo grzeczny, zaczął tylko płakać żeby pokazać że mu się tamta bombka nie podobała:)
Powiem Ci, że nigdy nie miałam czarnych włosów. Kiedyś raz zafarbowałam na brąz, a tak to całe życie blond:) Widzisz, spotkałyśmy się i mój czarny czar prysł!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 19:22
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Wiecie co? Dzieci to jednak są najcudowniejsze :)babcia dziś rano Przywiozła moja starsza córkę Paule bo została u Dziadków bo mąż chory no i musiała upiec pierniczki:) i wróciła przytuliła się i pytam się czy tesknila za mama a ona ze tesknila za Lilianka ( tak mam na Imię)
wieczorem poszła spać i się drze i Płacze z pokoju. Normalnie by sama usnela bo zawsze tak było ale przez tydzień u babci zawsze usypiala z nią. Wić płakała to poszłam. Położyłam się obok. A ta wtulila się we mnie i wyszeptala 'dziekuje '. Myślałam że się poplacze. Mówię jej ze nie musi dziękować bo mamusia ja kocha najbardziej na świecie a moja szelma na to ' wiem'
jak jej nie kochać?
0na88, apaczka, Weridiana, aaaaga, niecierpliwa, Pulpecja, Agaata, Martucha86, lys, agatka196, magda sz, Paula_071, Aska87, AgaSad, mamasia, Neyla, małaMyszka, jesslin87, Laura, sylwucha89, Maniuś, witaminkab, Katarka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość