SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczynki
Naprawde nie czuje ze swieta juz za rogiem...my za tydzien jedziemy znow do Polskiciekawe czy Maly znow przespi cala podroz
Tylko jak sobie pomysle ze tym razem bedziemy mieszkac u tesciow i u nich tez bedziemy jesc wigilie to mi juz jest slabo i odechciewa mi sie jechac w ogole
My juz ubralismy choinke-Maly ma radoche
A jesli chodzi o drugie dziecko to my tak jak Myszka w okolicach czerwca/lipca zamierzamy zaczac starania
Ps.Witaminkab szkoda ze my nie zrobilysmy takiego pamiatkowego zdjecia jak dziewczyny
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 09:20
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:36
apaczka, lys, małaMyszka, Martucha86, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, Migotkaa, mamasia, witaminkab, Weridiana, Laura, jesslin87, sylwucha89, Katarka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
A no i przeciez najwazniejsze!!!
Rok temu-dokladnie rok temu ujrzalam dwie krechy na tescieI ta radosc
nigdy nie zapomne tego szczescia
a teraz moj Skarbek szaleje na macie
apaczka, małaMyszka, Martucha86, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, mamasia, witaminkab, Weridiana, Laura, Amberla, jesslin87, sylwucha89, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Karol mial glowe wyzej ze wzgledu na katar. Normalnie jezdzi na plasko, a podusia, to bardziej poszewka, nawet 1 cm nie ma
A tak w ogole Paula, to bylam przekonana, ze bedziesz miala czarne wlosy, a tu taka filigranowa blondyneczka. No szok
Jakbym miała sobie Paule wyobrazić to powiedziałbym właśnie, że ma ciemne włosyA tu odwrotnie
małaMyszka, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa co za depresja, chcesz dostać lanie? Albo rózge od Mikołaja czy kogo Wy tam macie
My dzisiaj idziemy na rehabilitację, zobaczymy co nowego usłyszymy.
A dzisiaj przewróciła się z pleców na brzuszek na twardym podłożu
Wczoraj Natalka zaliczyła pierwsze wyjście do CH i za bardzo ją to nie ruszyło bo spała w najlepsze. A ja musiałam sobie w końcu coś kupić żeby móc się pokazać ludziom na Wigilię. W życiu tak ekspresowo nie robiłam zakupów ale jestem zadowolona
No i z tego co widzę to mojej pani idą dolne jedynki! Szok! Tak szybko...jestem zaskoczona.
U nas od niedawna pobudki w nocy co 1.5 - 2h. Masakra. A najlepszy jest mój mąż bo bidny zmęczony, niewyspany (nie budzi się w nocy) a wczoraj spał od 20 do 6.30 i jeszcze biedaczek zaspał. Takiemu to dobrzeMy kobiety to mamy przechlapane!
małaMyszka, Martucha86, magda sz, Paula_071, lys, Weridiana, Maniuś, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Ja bardzo mocno czuję, że są święta, ale nie mam pojęcia za co się zabrać.
Wczoraj umyłam okna i zmieniłam firanki.
Dzisiaj upiekłam schabik, troszkę mi się tłuszcz przyjarał i teraz wietrze, ale myślę, że do 12 zanim znajomi przyjdą to się oczyścić powietrze heheeheh
W przyszłym tygodniu chyba zacznę lepić pierogi,tylko nie wiem z czym! Kapusty i grzybów nie będzie na pewno, bo się boję. Zrobię jakąś salatkę, rybkę (ale nie karpia), jakieś ciacho może upiekę. Nie będę robić kupy żarcia, bo szkoda roboty to raz, a dwa w tym roku nie będzie żarcia bez pamięci.Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Myszko- moze pierogi ruskie? Uwielbiam je
Ja dzisiaj ide do mamy i bedziemy lepić pierożki z kapusta i grzybami, lubie to robic
!
Dzisiaj mąż rozwiesi swiatełka na balkonie i filarach przy wejsciu, no i koniecznie powiesze wianuszek na drzwi mm jak ja to lubieA choinke pewnie niedziela/poniedziałek ubierzemy
Mozecie polecic jakieś smaczne ciasto ? Moja mama robi sernik, makowiec, ja 3-bita i ..., teściowa szyszki,wafle,chrupaka. No i nie wiem jakie ciasto oprócz tego 3-bita zrobic hm..widzialam przepis na ciasto lion z ryzem preparowanym,wyglada ciekawie..małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Cześć ja też c nie czuje swiat ba nie mam jeszcze prezentow i pomyslu na mie
Hermiona tez kupilam w lidlu ten odkurzacz bo u mnie to masakra ciemna podloga i dwa koty mozna codziennie odkurzac i dwa razy dziennie zamiatac
MilegomałaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Karolina polecam to ciasto ktore robilam Niebo piekło w gębie. To autorski przepis ciotki więc w necie go nie ma, mogę Ci skopiować przepis jak chcesz. Naprawdę warto.
Ja w tym roku mam pierdolca na punkcie ozdób, przyszła choinka ma 1,80cm ale zaczyna się od 65 cm bo pień wysoki i w sumie ta choinka mała... no trudno bedzie bombek jak w ruskim czołguprzyszła godzinę temu wieczorem razem z mężem i Mają będziemy ubierać- jak w Last Christmas hhehee. Póki co sama goła choinka nie rusza Mai.
apaczka, małaMyszka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda- poprosze
mialam wtedy jak podawalas zapisac ale nie zapisałam
Ogladacie DDTVN ? było o STYCZNIÓWECZKACH! Kobiety poznały sie na forum,zrobiły zlot i do tej pory co roku sie spotykają, w styczniu ich dzieci skończą 10latmagda sz, 0na88, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, witaminkab, Weridiana, Laura, Amberla, Martucha86, Maniuś, jesslin87, 5ylwia, sylwucha89, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas nocka w miarę ok, dwie pobudki, ale z ulewaniem u nas dzisiaj też problem... Wczoraj do wieczora nie ulewał, później się zaczęło non stop i dzisiaj po jedzeniu już z 5 razy ulał. Do tego wysypka nie znika, a kupy też nie za piękne. Przyrostu wagi brak. Kurcze, ostatnio było dokładnie tak samo, tylko bez wysypki, po szczepieniu 6w1, teraz w czwartek podaliśmy pneumokoki i podobna beznadzieja. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale szczerze, to dziwny. Np. po ostatnim szczepieniu przez 10 dni nie mieliśmy wzrostu masy ciała, wtedy tego nie powiązałam, ale teraz jest dokładnie to samo...
Niecierpliwa, ja też nie czuję świąt i w ogóle czuje się trochę depresyjnie... Po pierwsze pogoda nie jest świąteczna, a po drugie to mam już przesyt tych problemów brzuszkowo - karmieniowych u dziecka i chciałabym żeby to wreszcie się uspokoiło.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
MalaMyszka dlaczego nie chcesz pierogow z kapusta i grzybami? Ja tam bede jesc.
Widzialyscie ddtvn? Pokazywali dziewczyny, co poznaly sie na forum ciazowym i zrobily zjazd - 47 dziewczyn z mezami i dziecmiKkarolinaaaa, apaczka, magda sz, małaMyszka, mamasia, Maniuś, jesslin87, sylwucha89 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mnie cieszą Święta w tym roku tylko niestety pogoda słaba...no ale już dobrych kilka lat nie było śniegu w BN. Już prędzej na Wielkanoc...o losie
A cieszę się bo pojadę do swojego domu rodzinnego gdzie nie byłam od kwietnia! Zobaczę dziadków, których też dawno nie widziałam. Mam koło domu wielki park i lasy więc już się nie mogę doczekać spacerów
magda sz, małaMyszka, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja tez kompletnie nie czuje swiat - szczegolnie ze z moim starym kloce sie jak nie wiem ,spluczka sie spieprzyla , zarowki do wymiany , lozko pierdolnelo trzeba listwe wymienic a ten guzik robi - dziecko budzi sie co chwile w nocy i ryczy cale dnie bo go ten katar meczy to Panisko tez nie wstanie . U Was jak maz wraca z pracy to was odciazaja , a ten pierdolnie przed TV i "odpoczywa" . Odkad dziecko sie urodzilo to byl na spacerze slownie "raz" - tatus roku..
Jak juz laskawie dziecko na rece wezmie i ona placze to slysze tylko" Zosia , co Ci jest?" a w myslach tylko odpowiadam " a gowno mi jest"
Rzygac mi sie chce momentami malzenstwem , szczegolnie kiedy jestem zmeczona a on wszystko pod siebie zeby jemu bylo najwygodniej .
Tez jakis nastroj depresyjny mam .małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość