X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie babolki

dwa dni szalałam na zakupach, obłowiłam sie w reserved ;-) 500zł nie moje, ale obkupiłam sie, w tym ciuchy na chrzciny - cieszę sie strasznie bo fajne wyprzedaze sa teraz :-) i zamówiłam z DeeZee szpilki na chrzciny :D
    moj luby teraz trawi ten okropny wydatek w samotni heheheheh ;-) ech faceci....nie rozumieją, że zakupy dla kobiety są nieraz lepsze niż orgazm hihihi :P

nie wiem czy uda mi sie was nadrobic, mam nadzieje ze u Was i maluszków wszytsko w porządku.
    lece poprasowac troche, zeby jutro bylo mniej ;-)

Dziś skończyłyśmy 4 MIESIĄCE :-) w przyszłym tyg startujemy z marchewką :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 22:46

witaminkab, apaczka, Lady Savage, mamasia, lys, Migotkaa, Laura, magda sz, 0na88, Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Maniuś, Martucha86, małaMyszka, Paula_071, Katarka, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry migotka ale wyobrazilam to sobie :DDDDD

Wspominalam że jestem chora? A wspominalam że mam chyba zapalenie pęcherza? I że mam zawalone zatoki, które mnie bola przy schylani i leci mi z nosa żółta breja? A wspominalam, że wywalilo mi dzisiaj z milion pęcherzy opryszczki????!!! WTF?? To jak kopanie leżącego? Gdzie tu litość? Chrzciny za tydzień, a ja wygladam jaz z tyfusem, ksiadz jak mnie zobaczy to sanepid wezwie! Marny mój los, idę spać ... Good night.
    Chociaż tyle, że się posmialam z migotki kurczaka na plecach :) dzięki :)

jesslin87, małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam przekonania do jedzenia grzybów podczas kp z tego powodu, że wszystkie zawierają substancje trujące - tylko nie wszystkie na śmierć ;-) Generalnie są ciężkostrawne, zawsze to jakieś ryzyko itp itd. Ja sobie w tym roku odpuszczam grzyby w święta.

małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ainer85 wrote:
    Sorry migotka ale wyobrazilam to sobie :DDDDD

Wspominalam że jestem chora? A wspominalam że mam chyba zapalenie pęcherza? I że mam zawalone zatoki, które mnie bola przy schylani i leci mi z nosa żółta breja? A wspominalam, że wywalilo mi dzisiaj z milion pęcherzy opryszczki????!!! WTF?? To jak kopanie leżącego? Gdzie tu litość? Chrzciny za tydzień, a ja wygladam jaz z tyfusem, ksiadz jak mnie zobaczy to sanepid wezwie! Marny mój los, idę spać ... Good night.
    Chociaż tyle, że się posmialam z migotki kurczaka na plecach :) dzięki :)

miło mi że przyczynilam się do poprawy nastroju:) zdrówka kochana:)

ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Aska niezłe to kółko do pływania.. podejrzewam że mój też byłby obrażony na cały świat jakby miał w tym pływać ale może jak będzie nieco większy to spróbuję bo bardzo lubi kąpiel.. mężowi najbardziej spodobał się fragment opisu że po takiej kąpieli dziecko jest głodne i śpiące:)

Migotka ja chciałam konia!! a co, z kurami chodzą to z koniem już chyba lepiej!

No nie wiem czy tak lepiej :D zależy jakie kto ma skojarzenia, jak bym kogoś widziała z kurą to bym pomyślała że znosi jajka, a jak bym widziała z koniem <nie powiem> haha;)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torba kura o w morde dobra jest ! :D

No i u nas mission completed! Choinka to najlepszy uspokajacz :) Maja zapatrzona no dziecka nie ma, światełka robią swoje. Choinka spoko opcja dla małych dzieci bo nie ma za co pociągnąć :D Pomału wypełniamy prezentami, jutro czekam jeszcze na 5 kurierów. Teraz dzieci śpią (mąż i córka) a ja siedzę z earl greyem i sie paczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:09

Laura, apaczka, 0na88, lys, mamasia, jesslin87, Lady Savage, zabka11, psioszka11, niecierpliwa, Maniuś, Kkarolinaaaa, ainer85, Martucha86, witaminkab, małaMyszka, Paula_071, Katarka, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ale laska z Ciebie!

Noo choinka super bo własnie za rok sie przyda nie będa ściagać nic ha:) tez mam taką tylko na 1.80:) my mielismy ubierac dziś ale mały był marudny ale jutro juz napewno ubierzemy:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaba zazdroszczę zakupów :) my z mężem idziemy się obłowić po świętach- liczymy na przypływ gotówki hahha bo jedziemy tylko na jego pensji od 2 miesięcy i prezenty dla całej familii i jeszcze ubezpieczenie auta :/ już bardziej hujowego terminu na ubezpieczenie nie ma jak grudzień. Także nawet nie wchodzę na konto...

Pochwal się co tam kupiłaś :) i foto ze chrzcin obowiązkowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:23

jesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko mi został brzuchol jak w 4 miesiacu? kuzwa cycki spadły dupa spadła nogi spadły a brzuchol nie chce..

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka jaka laska rok temu pod koniec stycznia miałam mniej sadełka jak teraz :) ... piszę to jedząc kanapkę :) no ale jak tego się pozbyć jak zawsze jem o tej porze? a jak nie zjem to się obudzę o 3 z głodu..

edit: na foto może tak nie widać ale mam brzuch właśnie taki 3-4 miesiąc więc sporo bo jak pamiętacie na początku mi brzuch rósł jak szalony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:26

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotkaa mi zostal :( nasza macica po prostu sie dluzej obkurcza .. ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ta choinka to 180 właśnie, żałuję że 220 nie wziełam bo i tak nie korzystam z przestrzeni pdd sufitem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:36

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już miałam dawno Wam pokazać tą bombke na 1wsze Święta Dominiczka :)
    W galerii kupiliśmy dla niego :). Specjalnie zrobiona dla niego z Olafkiem :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1fa686a3cbb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a31a4680013.jpg

0na88, magda sz, jesslin87, mamasia, Lady Savage, zabka11, niecierpliwa, lys, ainer85, Martucha86, Maniuś, witaminkab, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to ja mam 180 ale jest wieksza, ale pien chyba dluzszy,

Ze sie obkurcza jeszczem ja chyba stracilam nadzieje ze sie jeszcze obkurczy.. no a bez cwiczen to ani tyle, ale kiedy ja sie pytam, pi calym dniu to nie mam sil, patrze sobie usiasc w spokoju i odpoczac

He nom pamietam zadna nie miala a Magda miala juz dosyc duzy i kazda juz taki chciala miec, kurde ale mamy duzo wspomnien stad :)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura, bombka jest przepiekna !

jesslin87, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja najlepszosci :) Niech ten maz sie za Ciebie zabiera :)

Lady nie miej wyrzutow, ja jakbym miala mozliwosc, to tez chetnie skorzystalabym z dodatkowych pieniazkow. Mnie tam samotne matki nie wadza. Co mnie wkjrza to, ze Ci "nieporadni zyciowo" do wszystkiego maja doplaty, a chodzi to wypindrzone, morda zapijaczona, pala po 2 paczki dziennie, a pomoc spoleczna im to finansuje i jeszcze jeczy to, ze musi sie przespacerowac do urzedu "po te grosze".
    W kwestii dokumentow, to na ten moment na pewno potrzebne sa:
    Zaswiadczenie od gina, ze pojawilas sie tam przed 10 tc,
    Kserokopie umow twoich i meza aktualnych w 2014 roku, ksero rozliczen podatku za 2014 r., jak jakies stypendia, alimenty etc. tez trzeba ujawnic, zaswiadczenie z us o dochodach w 2014 (ja wypelnialam w mops tylko wniosek o wydanie i przeslanie bezposrednio do mops) ksero dowodow osobistych, wypelniony wniosek i to wsio. Wzglednie jak masz jakies zarobki utracone, to swiadectwo pracy i aktualna umowa.

jesslin87, Pulpecja, Lady Savage, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff zdazylam.

Sto lat sto lat niech zyje zyje nam a kto?

PULPECJA :*

Wogole wyobrazilam sobie teraz napisz na koszulce na zlocie u Twojego meza :D

Moj ma chyba jakis skok albo zeby. Histeria z 4-6 razy dziennie. Mniej zjada. Cycka nie chce a jak dam palucha to go gryzie.

Jutro szczepienia to dzien pewnue bedzie 1 wielja histeria no zaraz biegunki dostane na sama mysl.

Pulpecja, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, torebka kura jest niezła :-)a która to chciała konia? Już była taka jedna co z jednorożcem śmigała hehehe :)
    dziewczyny, macica się obkurczy jak dzieci zaczną chodzić, a raczej biegać.
    Idę spać. może męża obudzę?

jesslin87, aaaaga, zabka11, AgaSad, małaMyszka, sylwucha89, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Torba kura o w morde dobra jest ! :D

No i u nas mission completed! Choinka to najlepszy uspokajacz :) Maja zapatrzona no dziecka nie ma, światełka robią swoje. Choinka spoko opcja dla małych dzieci bo nie ma za co pociągnąć :D Pomału wypełniamy prezentami, jutro czekam jeszcze na 5 kurierów. Teraz dzieci śpią (mąż i córka) a ja siedzę z earl greyem i sie paczę :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1396b133f26e.jpg

Też robię pierwszą bombeczkę dla Zuzi :) jak skończę to się pochwalę :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja jeszcze ja, sexu ostrego zebys sie zaspokoila i pociechy z dzieciaczkow !

Pulpecja, magda sz, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 2695 2696 2697 2698 2699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ