SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie babolki
dwa dni szalałam na zakupach, obłowiłam sie w reserved500zł nie moje, ale obkupiłam sie, w tym ciuchy na chrzciny - cieszę sie strasznie bo fajne wyprzedaze sa teraz
i zamówiłam z DeeZee szpilki na chrzciny
moj luby teraz trawi ten okropny wydatek w samotni hehehehehech faceci....nie rozumieją, że zakupy dla kobiety są nieraz lepsze niż orgazm hihihi
nie wiem czy uda mi sie was nadrobic, mam nadzieje ze u Was i maluszków wszytsko w porządku.
lece poprasowac troche, zeby jutro bylo mniej
Dziś skończyłyśmy 4 MIESIĄCEw przyszłym tyg startujemy z marchewką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 22:46
witaminkab, apaczka, Lady Savage, mamasia, lys, Migotkaa, Laura, magda sz, 0na88, Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Maniuś, Martucha86, małaMyszka, Paula_071, Katarka, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Sorry migotka ale wyobrazilam to sobie :DDDDD
Wspominalam że jestem chora? A wspominalam że mam chyba zapalenie pęcherza? I że mam zawalone zatoki, które mnie bola przy schylani i leci mi z nosa żółta breja? A wspominalam, że wywalilo mi dzisiaj z milion pęcherzy opryszczki????!!! WTF?? To jak kopanie leżącego? Gdzie tu litość? Chrzciny za tydzień, a ja wygladam jaz z tyfusem, ksiadz jak mnie zobaczy to sanepid wezwie! Marny mój los, idę spać ... Good night.
Chociaż tyle, że się posmialam z migotki kurczaka na plecachdzięki
jesslin87, małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam przekonania do jedzenia grzybów podczas kp z tego powodu, że wszystkie zawierają substancje trujące - tylko nie wszystkie na śmierć
Generalnie są ciężkostrawne, zawsze to jakieś ryzyko itp itd. Ja sobie w tym roku odpuszczam grzyby w święta.
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:Sorry migotka ale wyobrazilam to sobie :DDDDD
Wspominalam że jestem chora? A wspominalam że mam chyba zapalenie pęcherza? I że mam zawalone zatoki, które mnie bola przy schylani i leci mi z nosa żółta breja? A wspominalam, że wywalilo mi dzisiaj z milion pęcherzy opryszczki????!!! WTF?? To jak kopanie leżącego? Gdzie tu litość? Chrzciny za tydzień, a ja wygladam jaz z tyfusem, ksiadz jak mnie zobaczy to sanepid wezwie! Marny mój los, idę spać ... Good night.
Chociaż tyle, że się posmialam z migotki kurczaka na plecachdzięki
miło mi że przyczynilam się do poprawy nastroju:) zdrówka kochana:)ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Aska niezłe to kółko do pływania.. podejrzewam że mój też byłby obrażony na cały świat jakby miał w tym pływać ale może jak będzie nieco większy to spróbuję bo bardzo lubi kąpiel.. mężowi najbardziej spodobał się fragment opisu że po takiej kąpieli dziecko jest głodne i śpiące:)
Migotka ja chciałam konia!! a co, z kurami chodzą to z koniem już chyba lepiej!
No nie wiem czy tak lepiejzależy jakie kto ma skojarzenia, jak bym kogoś widziała z kurą to bym pomyślała że znosi jajka, a jak bym widziała z koniem <nie powiem> haha;)
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Torba kura o w morde dobra jest !
No i u nas mission completed! Choinka to najlepszy uspokajaczMaja zapatrzona no dziecka nie ma, światełka robią swoje. Choinka spoko opcja dla małych dzieci bo nie ma za co pociągnąć
Pomału wypełniamy prezentami, jutro czekam jeszcze na 5 kurierów. Teraz dzieci śpią (mąż i córka) a ja siedzę z earl greyem i sie paczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:09
Laura, apaczka, 0na88, lys, mamasia, jesslin87, Lady Savage, zabka11, psioszka11, niecierpliwa, Maniuś, Kkarolinaaaa, ainer85, Martucha86, witaminkab, małaMyszka, Paula_071, Katarka, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Madzia ale laska z Ciebie!
Noo choinka super bo własnie za rok sie przyda nie będa ściagać nic ha:) tez mam taką tylko na 1.80:) my mielismy ubierac dziś ale mały był marudny ale jutro juz napewno ubierzemy:)jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żaba zazdroszczę zakupów
my z mężem idziemy się obłowić po świętach- liczymy na przypływ gotówki hahha bo jedziemy tylko na jego pensji od 2 miesięcy i prezenty dla całej familii i jeszcze ubezpieczenie auta
już bardziej hujowego terminu na ubezpieczenie nie ma jak grudzień. Także nawet nie wchodzę na konto...
Pochwal się co tam kupiłaśi foto ze chrzcin obowiązkowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:23
jesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotka jaka laska rok temu pod koniec stycznia miałam mniej sadełka jak teraz
... piszę to jedząc kanapkę
no ale jak tego się pozbyć jak zawsze jem o tej porze? a jak nie zjem to się obudzę o 3 z głodu..
edit: na foto może tak nie widać ale mam brzuch właśnie taki 3-4 miesiąc więc sporo bo jak pamiętacie na początku mi brzuch rósł jak szalonyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:26
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny już miałam dawno Wam pokazać tą bombke na 1wsze Święta Dominiczka
W galerii kupiliśmy dla niego. Specjalnie zrobiona dla niego z Olafkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1fa686a3cbb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a31a4680013.jpg0na88, magda sz, jesslin87, mamasia, Lady Savage, zabka11, niecierpliwa, lys, ainer85, Martucha86, Maniuś, witaminkab, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magda to ja mam 180 ale jest wieksza, ale pien chyba dluzszy,
Ze sie obkurcza jeszczem ja chyba stracilam nadzieje ze sie jeszcze obkurczy.. no a bez cwiczen to ani tyle, ale kiedy ja sie pytam, pi calym dniu to nie mam sil, patrze sobie usiasc w spokoju i odpoczac
He nom pamietam zadna nie miala a Magda miala juz dosyc duzy i kazda juz taki chciala miec, kurde ale mamy duzo wspomnien stadjesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja najlepszosci
Niech ten maz sie za Ciebie zabiera
Lady nie miej wyrzutow, ja jakbym miala mozliwosc, to tez chetnie skorzystalabym z dodatkowych pieniazkow. Mnie tam samotne matki nie wadza. Co mnie wkjrza to, ze Ci "nieporadni zyciowo" do wszystkiego maja doplaty, a chodzi to wypindrzone, morda zapijaczona, pala po 2 paczki dziennie, a pomoc spoleczna im to finansuje i jeszcze jeczy to, ze musi sie przespacerowac do urzedu "po te grosze".
W kwestii dokumentow, to na ten moment na pewno potrzebne sa:
Zaswiadczenie od gina, ze pojawilas sie tam przed 10 tc,
Kserokopie umow twoich i meza aktualnych w 2014 roku, ksero rozliczen podatku za 2014 r., jak jakies stypendia, alimenty etc. tez trzeba ujawnic, zaswiadczenie z us o dochodach w 2014 (ja wypelnialam w mops tylko wniosek o wydanie i przeslanie bezposrednio do mops) ksero dowodow osobistych, wypelniony wniosek i to wsio. Wzglednie jak masz jakies zarobki utracone, to swiadectwo pracy i aktualna umowa.jesslin87, Pulpecja, Lady Savage, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ufff zdazylam.
Sto lat sto lat niech zyje zyje nam a kto?
PULPECJA :*
Wogole wyobrazilam sobie teraz napisz na koszulce na zlocie u Twojego meza
Moj ma chyba jakis skok albo zeby. Histeria z 4-6 razy dziennie. Mniej zjada. Cycka nie chce a jak dam palucha to go gryzie.
Jutro szczepienia to dzien pewnue bedzie 1 wielja histeria no zaraz biegunki dostane na sama mysl.Pulpecja, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka, torebka kura jest niezła :-)a która to chciała konia? Już była taka jedna co z jednorożcem śmigała hehehe
dziewczyny, macica się obkurczy jak dzieci zaczną chodzić, a raczej biegać.
Idę spać. może męża obudzę?jesslin87, aaaaga, zabka11, AgaSad, małaMyszka, sylwucha89, Zetka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Torba kura o w morde dobra jest !
No i u nas mission completed! Choinka to najlepszy uspokajaczMaja zapatrzona no dziecka nie ma, światełka robią swoje. Choinka spoko opcja dla małych dzieci bo nie ma za co pociągnąć
Pomału wypełniamy prezentami, jutro czekam jeszcze na 5 kurierów. Teraz dzieci śpią (mąż i córka) a ja siedzę z earl greyem i sie paczę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1396b133f26e.jpg
Też robię pierwszą bombeczkę dla Zuzijak skończę to się pochwalę
małaMyszka lubi tę wiadomość