X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem nieprzytomna od 24 akcja kupa, ale az 2 zrobila nawet nie wiem w sumie kiedy, a o 7 juz ksiezniczka wstala, moze jej przeszkadzala ta druga kupa, w kazdym razie marze o poduszce, bo pobudki dzis mialam co 2h

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy sie i my:)

jesslin87 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No malamyszka tez fajnie :D a migotka tez super :D no i lady to tez bym chcoala zobaczyc :D

74diqps6a69lyc94.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nick nie jest przypalowy...ofka.. no chyba ze dam mu do reki torebke kure!!!

jesslin87, lys, 0na88, aaaaga, aaaaga, witaminkab, magda sz, Paula_071, Maniuś, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dobre :D

74diqps6a69lyc94.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Nie, nic nie wskazuje na to by nim był, albo miał zostać, ale znam mnóstwo par które po ślubie się zmieniły, taki głupi papier a ludzie się zmieniają, i boję się że to może stać się znamy, że się zmienimy. Mój ojciec nie urodził się alkoholikiem, żyli z mają razem 3 lata, mimo to po ślubie, nie wiem czy nie dawał sobie rady, czy co wpadł. Nie chce. Ludzie po ślubach się zmieniają.

To nie po ślubie tylko w momencie kiedy razem zamieszkają, poznają się lepiej,swoje nawyki, przywyczajenia. Wtedy mogą być spięcia i jak ludzie ze sobą się nie dogadają idzie to dalej i robi się co raz gorzej.

No i to wcale nie jest "głupi papier" ...

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moglam uspac malej , zasnela po 1.00 - od paru dni zamiast gugac popiskuje , i tak jej sie to podoba ze caly czas to robi takie spiewanio-piszczenie , im wyzszy ton tym lepiej - wolalam jak gadala sobie w lozeczku ;-)

Umowilam sie z mezem ze on tej nocy mial miec warte u malej a ona wstala po 9.00 wiec meza juz nie bylo - farciarz !

mojemu przyczepie karteczke 0n ;-) "0na i 0n , niebo i grom... lalala" z jakiegos serialu to chyba byla ta piosenka ;-)

niecierpliwa, magda sz, jesslin87, zabka11, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    A ja jestem glupia jak stado dzikow na zakrecie. Maly dostal po szczepieniu goraczki 37,9 i tak od 20. Juz mu zeszla ale karmilam go moglam wziasc paracetamol i on by wypil w mleku moim. Stwierdzilam ze jak bedzie 38 to dam mu czopka ale goraczki juz nie ma.

A ja teraz boje sie isc spac bo jak dostanie w nocy i cos mu sie stanie. Bycie mama jest stresujace i ten niepokoj o dziecko ehhh

Moze ktos popisze ze mna?

Aaa zamowilam kocyk do fotelika bo 22 jedziemy na Bialystok niedaleko Karoliny :)

Ahh za 2 dni koncze 28 lat jak szybko to minelo. Dopiero mialam 18 a podobno przy dzieciach czas zapiernicza niesamowicie :)

O :) to 40km ode mnie :) Długo bedziesz w Białym ?:)

Ahaa! Wczoraj bylismy wlasine w Białymstoku u lekarza, Pola prawdopodobnie się przejada i ma refluks tym spowodowany..od dzisiaj sciagam pokarm i musze dawac jej butlą zeby sprawdzic ile ml w ciagu doby zjada. W dzień jak w dzień, jakos damy rade, ale wieczorem bedzie ciezko bez cyca..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my :) My dopiero co wstałyśmy, zjadłyśmy, przebrałyśmy się :P a teraz razem się brykamy na kanapie :). Ale mi się Coli chce! A na dworku pada XD no nic może póżniej będzie mniej deszczu to pójdziemy

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Nie moglam uspac malej , zasnela po 1.00 - od paru dni zamiast gugac popiskuje , i tak jej sie to podoba ze caly czas to robi takie spiewanio-piszczenie , im wyzszy ton tym lepiej - wolalam jak gadala sobie w lozeczku ;-)

Umowilam sie z mezem ze on tej nocy mial miec warte u malej a ona wstala po 9.00 wiec meza juz nie bylo - farciarz !

mojemu przyczepie karteczke 0n ;-) "0na i 0n , niebo i grom... lalala" z jakiegos serialu to chyba byla ta piosenka ;-)

z Adam i Ewa :D

0na88 lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

był był Adam i Ewa ogladałam jako gówniara bo sie podkochiwałam a Waldemarze Goszcz, który zginał tragicznie w wypadku

0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja też bym się coli napiła :) wczoraj do męża mówię - zabiję za colę teraz zaraz już:)

Witamy się i my,
    Moja popierdułka spała do 3 co chwila puszczając takie pierdki jakby motor odpalała. Wczoraj termometrem kupy trochę wymusiłam bo brzuch 2 razy większy jak zawsze ale mało poszło. Więc dziś pewnie będzie ostro.

Ja bałam się ślubu że coś się zmieni, no i jest gorzej heheh pod tym względem że wiemy że się mamy i człowiek się mniej stara, pozawala sobie więcej powiedzieć. Ale w pozostałych aspektach jest ok, czuje się bezpiecznie, wszystko mamy wspólne (oprócz mieszkania bo jest tylko na mnie heheh) wspolne nazwisko też wiele dla mnie znaczy, obrączka no i cały sakrament zmienił wszystko :) zawsze można się rozwieść jak coś nie pasuje, ale tak czy siak czy ślub czy nie -dziecko jest cementem i wiąże na wieki. Nawet po rozwodzie kontakt między rodzicami musi być.

jesslin87, Lady Savage lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ryczałam jak głupia po tym wypadku, taki fajny człowiek :( taki przystojny, utalentowany :(

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały zasnał, dostał dzis warzywka z królikiem ze słoika i wiecie co Wam powiem, szału nie ma w tych słoikach, troche jak klej ta zupa, mało pachnie, jednak co domowa to domowa, pójde dzis po cielecinke i ugotuje mojemu szkrabkowi:)

lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze przechodzą ciarki jak przejezdzamy obok miejsca gdzie zgniął ..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wiecie co jeszcze, jak bylismy wczoraj u tego lekarza w Białymstoku to zapytalam o rozszerzanie diety, powiedzial ze są różne szkoly, ale on poleca po 4 miesiącu podawanie jakiś soczków nawet przy KP, bo to są jednak witaminy, wiec my po świetach,albo na poczatku stycznia zaczniemy juz cos dla Poli serwować :)
    Ten dr jest naprawde bardzo ceniony wiec mu zaufam ;)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno 22 a do 26 albo 27 bedziemy :) moze uda nam sie spotkac :)

74diqps6a69lyc94.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj ciężka noc.. nie chciało mi się iść pod laktator więc wzięłam małego do cyca i to był błąd.. 3 godziny trwało karmienie, zabawa i usypianie.. Nigdy więcej :) Normalnie wstajemy ok 2 ja idę się doić, mąż karmi małego, jak wracam po 30 min to już śpią..
    Żabka, ja też zrobiłam coś dla siebie :) siostra powiedziała mi we wtorek, że wyglądam jak szympansica i mam przyjść na wosk (nie ma to jak szczerość). Zrobiła mi wosk, hennę i regulacje brwi, parafinę na dłonie i hybrydę :) Taka siostra to skarb :)

jesslin87, Paula_071, lys, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga, Maniuś, zabka11, Amberla, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia to do świąt przygotowana he:) ja tez dziś wieczorem jak juz mały uśnie zrobie sobie pazurki:)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też oglądałam Adama i Ewę ale dla mnie najlepszym serialem w tych czasach był Zbuntowany Anioł :)

niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

‹‹ 2707 2708 2709 2710 2711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ