X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem nieprzytomna od 24 akcja kupa, ale az 2 zrobila nawet nie wiem w sumie kiedy, a o 7 juz ksiezniczka wstala, moze jej przeszkadzala ta druga kupa, w kazdym razie marze o poduszce, bo pobudki dzis mialam co 2h

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy sie i my:)

jesslin87 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No malamyszka tez fajnie :D a migotka tez super :D no i lady to tez bym chcoala zobaczyc :D

74diqps6a69lyc94.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nick nie jest przypalowy...ofka.. no chyba ze dam mu do reki torebke kure!!!

jesslin87, lys, 0na88, aaaaga, aaaaga, witaminkab, magda sz, Paula_071, Maniuś, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dobre :D

74diqps6a69lyc94.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Nie, nic nie wskazuje na to by nim był, albo miał zostać, ale znam mnóstwo par które po ślubie się zmieniły, taki głupi papier a ludzie się zmieniają, i boję się że to może stać się znamy, że się zmienimy. Mój ojciec nie urodził się alkoholikiem, żyli z mają razem 3 lata, mimo to po ślubie, nie wiem czy nie dawał sobie rady, czy co wpadł. Nie chce. Ludzie po ślubach się zmieniają.

To nie po ślubie tylko w momencie kiedy razem zamieszkają, poznają się lepiej,swoje nawyki, przywyczajenia. Wtedy mogą być spięcia i jak ludzie ze sobą się nie dogadają idzie to dalej i robi się co raz gorzej.

No i to wcale nie jest "głupi papier" ...

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moglam uspac malej , zasnela po 1.00 - od paru dni zamiast gugac popiskuje , i tak jej sie to podoba ze caly czas to robi takie spiewanio-piszczenie , im wyzszy ton tym lepiej - wolalam jak gadala sobie w lozeczku ;-)

Umowilam sie z mezem ze on tej nocy mial miec warte u malej a ona wstala po 9.00 wiec meza juz nie bylo - farciarz !

mojemu przyczepie karteczke 0n ;-) "0na i 0n , niebo i grom... lalala" z jakiegos serialu to chyba byla ta piosenka ;-)

niecierpliwa, magda sz, jesslin87, zabka11, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    A ja jestem glupia jak stado dzikow na zakrecie. Maly dostal po szczepieniu goraczki 37,9 i tak od 20. Juz mu zeszla ale karmilam go moglam wziasc paracetamol i on by wypil w mleku moim. Stwierdzilam ze jak bedzie 38 to dam mu czopka ale goraczki juz nie ma.

A ja teraz boje sie isc spac bo jak dostanie w nocy i cos mu sie stanie. Bycie mama jest stresujace i ten niepokoj o dziecko ehhh

Moze ktos popisze ze mna?

Aaa zamowilam kocyk do fotelika bo 22 jedziemy na Bialystok niedaleko Karoliny :)

Ahh za 2 dni koncze 28 lat jak szybko to minelo. Dopiero mialam 18 a podobno przy dzieciach czas zapiernicza niesamowicie :)

O :) to 40km ode mnie :) Długo bedziesz w Białym ?:)

Ahaa! Wczoraj bylismy wlasine w Białymstoku u lekarza, Pola prawdopodobnie się przejada i ma refluks tym spowodowany..od dzisiaj sciagam pokarm i musze dawac jej butlą zeby sprawdzic ile ml w ciagu doby zjada. W dzień jak w dzień, jakos damy rade, ale wieczorem bedzie ciezko bez cyca..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my :) My dopiero co wstałyśmy, zjadłyśmy, przebrałyśmy się :P a teraz razem się brykamy na kanapie :). Ale mi się Coli chce! A na dworku pada XD no nic może póżniej będzie mniej deszczu to pójdziemy

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Nie moglam uspac malej , zasnela po 1.00 - od paru dni zamiast gugac popiskuje , i tak jej sie to podoba ze caly czas to robi takie spiewanio-piszczenie , im wyzszy ton tym lepiej - wolalam jak gadala sobie w lozeczku ;-)

Umowilam sie z mezem ze on tej nocy mial miec warte u malej a ona wstala po 9.00 wiec meza juz nie bylo - farciarz !

mojemu przyczepie karteczke 0n ;-) "0na i 0n , niebo i grom... lalala" z jakiegos serialu to chyba byla ta piosenka ;-)

z Adam i Ewa :D

0na88 lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

był był Adam i Ewa ogladałam jako gówniara bo sie podkochiwałam a Waldemarze Goszcz, który zginał tragicznie w wypadku

0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja też bym się coli napiła :) wczoraj do męża mówię - zabiję za colę teraz zaraz już:)

Witamy się i my,
    Moja popierdułka spała do 3 co chwila puszczając takie pierdki jakby motor odpalała. Wczoraj termometrem kupy trochę wymusiłam bo brzuch 2 razy większy jak zawsze ale mało poszło. Więc dziś pewnie będzie ostro.

Ja bałam się ślubu że coś się zmieni, no i jest gorzej heheh pod tym względem że wiemy że się mamy i człowiek się mniej stara, pozawala sobie więcej powiedzieć. Ale w pozostałych aspektach jest ok, czuje się bezpiecznie, wszystko mamy wspólne (oprócz mieszkania bo jest tylko na mnie heheh) wspolne nazwisko też wiele dla mnie znaczy, obrączka no i cały sakrament zmienił wszystko :) zawsze można się rozwieść jak coś nie pasuje, ale tak czy siak czy ślub czy nie -dziecko jest cementem i wiąże na wieki. Nawet po rozwodzie kontakt między rodzicami musi być.

jesslin87, Lady Savage lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ryczałam jak głupia po tym wypadku, taki fajny człowiek :( taki przystojny, utalentowany :(

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały zasnał, dostał dzis warzywka z królikiem ze słoika i wiecie co Wam powiem, szału nie ma w tych słoikach, troche jak klej ta zupa, mało pachnie, jednak co domowa to domowa, pójde dzis po cielecinke i ugotuje mojemu szkrabkowi:)

lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze przechodzą ciarki jak przejezdzamy obok miejsca gdzie zgniął ..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wiecie co jeszcze, jak bylismy wczoraj u tego lekarza w Białymstoku to zapytalam o rozszerzanie diety, powiedzial ze są różne szkoly, ale on poleca po 4 miesiącu podawanie jakiś soczków nawet przy KP, bo to są jednak witaminy, wiec my po świetach,albo na poczatku stycznia zaczniemy juz cos dla Poli serwować :)
    Ten dr jest naprawde bardzo ceniony wiec mu zaufam ;)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno 22 a do 26 albo 27 bedziemy :) moze uda nam sie spotkac :)

74diqps6a69lyc94.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj ciężka noc.. nie chciało mi się iść pod laktator więc wzięłam małego do cyca i to był błąd.. 3 godziny trwało karmienie, zabawa i usypianie.. Nigdy więcej :) Normalnie wstajemy ok 2 ja idę się doić, mąż karmi małego, jak wracam po 30 min to już śpią..
    Żabka, ja też zrobiłam coś dla siebie :) siostra powiedziała mi we wtorek, że wyglądam jak szympansica i mam przyjść na wosk (nie ma to jak szczerość). Zrobiła mi wosk, hennę i regulacje brwi, parafinę na dłonie i hybrydę :) Taka siostra to skarb :)

jesslin87, Paula_071, lys, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga, Maniuś, zabka11, Amberla, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia to do świąt przygotowana he:) ja tez dziś wieczorem jak juz mały uśnie zrobie sobie pazurki:)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też oglądałam Adama i Ewę ale dla mnie najlepszym serialem w tych czasach był Zbuntowany Anioł :)

niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

‹‹ 2707 2708 2709 2710 2711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ