SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady ja bym wyprosila z domu za takie cos, moja jedyne czym mnie wkurza to fajki i te chrzciny a tak to w ogole sie nie narzuca, nigdy mi nie zwrocila uwagi ze zle cos robie dla mojego meza czy co, w domu tez nic nie dotyka. Jej tesciowa miala schizofrenie wiec sama stwierdzila ze ona nie bedzie wwalac sie z brudnymi buciorami w czyjes zycie. Ona bardziej z tych olewczych niz upierdliwych. Mieszka 4km dalej a przychodzi na specjalne zaproszenie. Narzekac nie moge choc nie zapomne nigdy jak nazwala Maje jak bylam w ciazy obojniakiem...
Nie daj sie Lady bo bedzie gorzej, jak zlapie bakcylq na wtracanie sie to wejdzie Ci na glowe, namiesza miedzy Wami, teraz rodzina to Ty, Zuzia i Rafal, walcz jak lwicajesslin87 lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Współczuję teściów. Moi są ok, nie mogę narzekać. Przede wszystkim rozumieją, że my żyjemy inaczej niż oni i nie wtrącają się w nasze sprawy. To prości ludzie z lubelskiej wsi ale bardzo kulturalni, uprzejmi i uczynni. Teściowa mądra, życiowa kobieta. Mam do niej szacunek, że w trudnych warunkach wychowała 5 dzieci i wyrosli na fajnych ludzi, którzy skończyli studia i dobrze sobie radzą. Owszem pewnie mogłabym się czepić, że dopiero w tą sobotę byli u nas i poznali wnuczkę ale wiem jak ciężko im jest się wyrwać i tu przyjechać. Ale jedno mnie przeraża bo chyba 90% z nas ma kiepskie relacje z treściami a to oznacza, że 90% z nas też będzie mieć podobne że swoimi zięciami i synowymi. Trochę to straszne...
niestety, ja tam będą bardzo dobrą teściową
-
magda sz wrote:
Moja duzo gada, niee, mee, haja, gułu hała je, gii, barambamm, bam bam, albo jakby trabanta odpala. No ale czesciej gada dupka niz buzia hahah
moja najczęściej mówi nieeeeeee, i giii
te giiii najzabawniejsze, ja mówię: Zuzia powiedz mama, a ona: giiii, ja: mama, ona ggiiiiiiii
kochane
-
magda sz wrote:
Moja duzo gada, niee, mee, haja, gułu hała je, gii, barambamm, bam bam, albo jakby trabanta odpala. No ale czesciej gada dupka niz buzia hahah
moja najczęściej mówi nieeeeeee, i giii
te giiii najzabawniejsze, ja mówię: Zuzia powiedz mama, a ona: giiii, ja: mama, ona ggiiiiiiii
kochane
-
A ja mam inny dom
nawet choinkę mi przestawiła bo stwerdziła, ze ta strona ładniejsza, a nalałam sobie szklankę ajerkoniaku
lol i idę do sypialni się zaszyć. Ciekawe czy jutro kanapa będzie w innym miejscu.
-
Lady pewnie większość teściowych uważa, że są zajebiste
haha
moi też raczej z tych olewackich, rodzice są na bieżąco z każdym problemem, dzwonimy 2 razy dziennie do siebie odkąd Córcia jest na świecie. A z tesciami kontakt jest taki poprawny, ale bez wielkiej miłości. Raz w tygodniu dzwonimy do siebie, mieszkają bardzo daleko więc widzieli Mała 4 razy dopiero. Nie mogę powiedzieć, że się nie interesują, ale jednak w porównaniu do moich rodziców kontrast jest duży. Może lepiej tak niż jakby mieli się wtrącać za mocno. No ciekawe jak nas będą odbierać przyszli zieciowie /synowe
Ewa123 -
Ja jako matka syna mam trochę stracha, że będę złą teściową
Już widzę, że Hubert to moje oczko w głowie, największa miłość mojego życia itd
No i jak ja w ten scenariusz wpiszę synową kiedyś to nie wiem
No ale postaram się nikomu w szafach nie grzebać i nie być jędzą, chociaż tyle
0na88, sylwucha89, jesslin87, Lady Savage, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magda, to nie tak że nie wierzę, po prostu dziecko ogólnie na duże wygląda, nawet sądząc po rączkach, buźce itd, ale skoro znasz ją osobiście to jesteś pewna, że tak jest jak piszesz:-)
moja teściowa się już nie wtrąca, bo się boi. Teraz króluje tekst, że moj mąż to wszystko robi tak jak ja chcę, bo swojego zdania nie ma (swojego czyli zgodnego z jej zdaniem) ale mam to gdzieś, nie jestem od nich w żaden sposób zależna więc na głowę sobie wejść nie dam. Szanuję ich, ale tego samego wymagam dla siebie. Nie mogą moje dzieci patrzeć jak matka mojego męża wprowadza swoje rządy w naszym domu.
A ja nie wiem jaką będę teściową, chciałabym, zeby dzieci zyły swoim życiem i nie wymagały zbyt wielkiego zaangażowania z mojej strony w ich życie.niecierpliwa, jesslin87, zabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ja pewnie będę jędzą bo mam trochę wredny charakter. Z resztą juz powiedziałam mężowi ze ma sobie kupić tą koszulkę z napisem " Yes... I do have a beautiful daughter. I also have a gun a shovel and an alibi."
Amberla, Pulpecja, Agaata, 0na88, magda sz, sylwucha89, niecierpliwa, jesslin87, zabka11, Maniuś, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Oj boże co za Dzień... Właśnie robię Inhalacje...
Któraś pytała ile waży Laura. Dokładnie będę wiedziała 29 grudnia bo mamy Szczepienie opóźnione o miesiąc przez choroby. Ale jak się z nią Ważę to między 5900 a 6 kg...jesslin87 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Ja pewnie będę jędzą bo mam trochę wredny charakter. Z resztą juz powiedziałam mężowi ze ma sobie kupić tą koszulkę z napisem " Yes... I do have a beautiful daughter. I also have a gun a shovel and an alibi."
zamówię dziś może na środę dojdzie
lys, jesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No coz odnosnie totolotka to moze wierszykiem:
Totolotek mnie nie buja
Ja mu dyche on mi chuja
Hehmagda sz, lys, Migotkaa, 0na88, psioszka11, Lady Savage, zabka11, sylwucha89, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, Aska87, Laura, 5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość