Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jejku tak sobie zaczęłam myśleć, że coraz trudniej będzie. Teraz nawet nie myślę o wychowaniu, jakich metod będę używać, jak się zachowywać w kryzysowych sytuacjach. Póki co skupiam się na tym, żeby przetrwać kolejny dzień z moim rozdarciuchem kochanym. A tu uświadomiłam sobie, że łatwiej już nie będzie :) dojdą właśnie takie kwestie jak powyżej m. In, bunty, szkoła i odrabianie lekcji. I pewnie wszystkie zatesknimy za tym czasem, kiedy dziecię pp prostu jadło, spało, wrzeszczalo i gadało do sufitu :)

Weridiana, 0na88, lys, apaczka, aaaaga, małaMyszka, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    u nas tez okropnie wieje - Wam tez wyswietla sie ta promocja swiateczna belly ? co chce post dodac to mi sie wyswietla .

tak wyswietla sie

małaMyszka lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    ja jestem przeciwna broni bo niestety kij ma dwa końce i bron byłaby nadużywana właśnie przez tych wszystkich prześladowców

tez jest taka mozliwosc

1usasg185gkausx0.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak cały czas ta promocja wyskakuje

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hardcore sie zacznie jak nasze dzieciaki beda mobilne - korzystajmy poki leza mniej wiecej tam gdzie je polozymy :)

Lys- no za takim kursem samoobrony dla dzieci podpisuje sie rekami i nogami.

lys, Weridiana, Ewa123, aaaaga, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Polecam gaz pieprzowy - ja zawsze nosze w torebce , mimo ze jeszcze nie uzylam i mam nadzieje ze nie bedzie okazji, to jakos bezpiecznie sie czuje jak gdzies wychodze ;-)

też noszę się z zamiarem żeby się w taki gaz zaopatrzyć, lepiej mieć niż nie mieć, choć często bywa że jak przyjdzie co do czego to niestety nie ma czasu żeby wyjąć ten gaz z torebki, tym bardziej że damska torebka to studnia bez dna :P

Aska87, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektore te gazy przypominaja pistolet,juz siebie widze jak wyciagam taki gaz i krzycze "stoj bo strzelam" ;-)

Ja pewnie tez bym nie znalazla jakby przyszlo co do czego , pewnie zaczelabym po prostu uciekac

lys, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Polecam gaz pieprzowy - ja zawsze nosze w torebce , mimo ze jeszcze nie uzylam i mam nadzieje ze nie bedzie okazji, to jakos bezpiecznie sie czuje jak gdzies wychodze ;-)

na kursie doradzano ze lepiej nie bo jest nielegalny i moze nam zrobic krzywde,

zamiast tego miec zawsze lakier do wlosow w sprayu lub zamrazacz na miesnie to powoduje sklejenie powiek i daje mozliwosc ucieczki, a razie gdyby chcieli cie pozwac w sadzie to nie chcialas tylko wlosy poprawialas
    niestety ale prawo nie jest po stronie ofiary

mowili tez ze np jak ktos nas zaatakuje w domu i obronimy sie nozem to zeby tez pokroic troche np owocow na desce bo pozniej w sadzie bedzie to jedyne narzedzie konieczne itp bo akurat kroilismy owoce, inaczej oskarza cie ze nie bronilas sie krzeslem niestety

Pulpecja, lys, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Kazde z naszych dzieci spotka na pewno przykrosc ze strony rowiesnikow , no ale dzieci sie probuja na ile mozna sobie u kogos pozwolic. Dorosli tez tak robia np w pracy.

hmm każde no ale moje to szczególnie będzie obrywać za rude włosy ehhh od małego musimy go uczyć odszczekiwać bo dzieci są wredne jak ktoś jest inny (znam z autopsji)

574686d354b58015med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:08

0na88, lys, Laura, 5ylwia, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

Ja jako dziecko bylam okropna nastolatka , mialam zachowanie w szkole gorsze od chlopakow w klasie , zawsze nieodpowiednie i wieczne moja mama musiala zostawac na wywiadowkach , ciagle mialam uwagi za gadanie na lekcjach , siedzenie bokiem , przeszkadzanie w prowadzeniu lekcji , palenie papierosow - choc uczennica bylam dobra i bardzo dobra , spokojnie dawalam rade chlopakom ale "morda" bo wiadomo ze fizycznie nie dalabym rady .

dlaczego? co ci zrobili nauczyciele?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    hmm każde no ale moje to szczególnie będzie obrywać za rude włosy ehhh od małego musimy go uczyć odszczekiwać bo dzieci są wredne jak ktoś jest inny (znam z autopsji)

574686d354b58015med.jpg

leze :D

Pulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już wróciłysmy ze szczepienia i spacerku. mała dzisiaj byla spokojna, nie płakała na szczęście.
    Ona88, możemy sobie ręce podać. ja też byłam wredna dla nauczycieli i do dziś nie wiem co im przeszkadzało to, ze siedziałam sobie bokiem. To mi zwiększało poczucie bezpieczeństwa :-)
    a co do agresji i wychowania, hmmm ciężki temat. Ja swojego syna wychowywałam tak, że nie ma prawa nikogo pierwszy uderzyć z żadnej przyczyny, ale jak jego ktoś uderzy to ma oddać i za dużo się nie zastanawiać. Wyjaśniac będziemy później. Z dwojga złego i tak wolałabym żeby był agresorem niż ofiarą... na szczęście nie miałam takich problemów, teraz jest w ostatniej klasie gimnazjum i jak do tej pory wszystko jest ok. Córa jest pyskata, ale do agresji jej bardzo daleko i oddać raczej by nie potrafiła - nie uderzyłaby drugiej osoby.
    Natomiast ja do dziś pamiętam jak rzuciłam jednym kolegą w kałużę, a drugim o podłogę w szkole w szóstej czy siódmej klasie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:14

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kropelki viburcol na recepte, nie chce pchac jej czopka, sama tego nienawidzę :) spała po nich 2h :) a ja w tym czasie miałam tel. od koleżanki która oferowała mi pracę na działalność w moim zawodzie za fajną kasę, nie da rady zdalnie, 8h dziennie ale mogłabym małą brać do biura...powiedzialam ze nie ma opcji. Zdalnie bym sie bała a tak to no way. Niech zadzwoni za rok hehehe.

Lecim do tego CH... kupie sobie kawe bo czuje ze powrot znow bedzie ostry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:16

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha aśka ale się uśmiałam z tego demotywatora, na szczęście teraz się to już zmienia i już nie śmieją się tek bardzo z rudzielców co kiedyś, czas wielokrotnie pokazał, że rude dzieci niekiedy wyrastają na prawdziwe piękności/przystojniaków (no może oprócz anglików :P)

Aska87, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Pulpecja no ja tez sie bilam z chlopakami w podstawowce ale to troche inaczej kiedys wygladalo

Pulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    hahaha aśka ale się uśmiałam z tego demotywatora, na szczęście teraz się to już zmienia i już nie śmieją się tek bardzo z rudzielców co kiedyś, czas wielokrotnie pokazał, że rude dzieci niekiedy wyrastają na prawdziwe piękności/przystojniaków (no może oprócz anglików :P)

a moj maz ma ruda brode i uwazam ze jest sexy :-)

a tak na powaznie to rude wlosy sa super, przez cale liceum i studia farbowala wlosy na rudo

Pulpecja, lys, Neyla, Amberla, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    a moj maz ma ruda brode i uwazam ze jest sexy :-)

a tak na powaznie to rude wlosy sa super, przez cale liceum i studia farbowala wlosy na rudo
    Mój były mąż też jest rudy :-) i moja najlepsza przyjaciółka - ma rude i kręcone - miała takie powodzenie u facetów, że pewnie niejedna ją nienawidziła :-)

małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie niestety nikt tak nie "przygotował" do szkoły i była gnębiona aż do liceum jak zmieniłam środowisko :/ ale teraz jak mi się rude włosy już podobają to wyblakły i są nijakie ehhh

ale jednak mam nadzieję że Patrykowi się zmienią jeszcze przed przedszkolem tak na wszelki wypadek jakby trafił na te wredne dzieciaki :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Laura Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubi rude włosy ;)
    Myślałam nawet że Dominiś po dziadku bedzie miał rude, chciałam bardzo ;)
    A może jeszcze mu się zmienią??

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• lys Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, niektórym nigdy nie dogodzisz. Jak byłam w podstawówce to chciałam być super jasną blondynką, potem w liceum zazdrościłam koleżankom z ciemnymi kasztanowymi/czarnymi włosami, aktualnie jestem zadowolona z mojego naturalnego średnio brązowego koloru włosów a najbardziej z faktu, że nie muszę się farbować (no chyba że osiwieję :P)

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2761 2762 2763 2764 2765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ