SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:hahaha aśka ale się uśmiałam z tego demotywatora, na szczęście teraz się to już zmienia i już nie śmieją się tek bardzo z rudzielców co kiedyś, czas wielokrotnie pokazał, że rude dzieci niekiedy wyrastają na prawdziwe piękności/przystojniaków (no może oprócz anglików
)
Chodziło mi o to że bardzo często wyrastają na piękności/przystojniaków -
tylko to słowo "niekiedy" mi się wkradło i mi tu sens zmieniło -
Mi też się podobają rude włosy, zawsze chciałam tak zafarbować ale nie wiem czy by mi pasowały...i w efekcie jeszcze nigdy nie farbowałam włosów
już nawet kiedyś byłam umówiona do fryzjera na farbowanie i odwołałam taka jestem odważna
Ale teraz na wiosnę jak mi już skończą wypadać planuję coś z nimi zrobić
Zastanawiam się co mnie podkusiło żeby rano napisać, że zapowiada się spoko dzień..
Chwilami mam dylemat czy lecieć po gryzak i Dentinox czy od razu po egzorcystęlys, Pulpecja, Agaata, Laura, magda sz, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pff jestem na spacerze i widzę, że w moim parku wymieniają ławki na takie bez oparcia...co za g...
musiałam się komuś wyżalić
Teraz to mi humor popsuli po całościnienawidzę ławek bez oparcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 14:48
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Pff jestem na spacerze i widzę, że w moim parku wymieniają ławki na takie bez oparcia...co za g...
musiałam się komuś wyżalić
-
Ja dzisiaj odpuściłam spacer, zastanawiam się, czy sama nie złapałam jakiejś jelitówki, strasznie mnie mdli i mi słabo
Ciąża wykluczona, zresztą to jakby inne mdłości niż ciążowe, więc nie wiem o co chodzi, ale jakoś nie za fajnie się czuję. Zostałam w domu i czekam na męża jak na zbawienie, a to jeszcze tyyyle czasu.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
no fakt większość "znajomości" zawdzięczam kolorowi włosów lub jak kto woli dużym cyckom hehe
no i fakt w liceum czy na studiach rudy był fajny ale przedszkole podstawówka gimnazjum to była masakra, nawet nauczyciele potrafili byc wredni z tego powodu
no i męża poznałam dzięki włosomwstyd sie przyznac bo poznaliśmy sie na portalu randkowym (tak tak wiem ze bardzo smieszne
) i on miał w wyszukiwarce wpisane rude włosy, a ja mu odpisałam tylko dlatego że miał długie włosy
a tak sobie teraz wyglądamy o (zdjęcie z przed ponad miesiąca PAtryk już duzo większy:) )
moje rude włosy już jakieś wyblakłe a mężowi kucyk pozostał ale zakola coraz większeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:13
lys, Pulpecja, 0na88, Agaata, aaaaga, Paula_071, Laura, Martucha86, 5ylwia, niecierpliwa, mamasia, apaczka, Migotkaa, Amberla, magda sz, AgaSad, małaMyszka, jesslin87, witaminkab, Maniuś, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Laski wyobrażacie sobie być w ciąży znowu teraz? Moja koleżanka, która rodziła w czerwcu właśnie się ogłosiła na fejsie, że znów oczekują dzidziusia.. OMG ja to bym chyba płakała że 2 tygodnie po takiej wiadomości
pospieszyli się, nie ma co! Swoją drogą rozwala mnie fakt obwieszczenia tego całemu światu
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa123 - teraz sobie nie wyobrazam , nawet ostatnio mi sie snilo ze jestem w ciazy ide na USG a tam blizniaki ! obudzilam sie cala spocona a przeciez moje dziecko znow takie problemowe nie jest. CHcialabym poczekac z dwa / trzy lata na kolejnego malucha ( jak bedzie mi dane).
Ewa123, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
ja znam rodzinke co pierwsze dziecko mają jakoś ze stycznia chlopca, a później z grudnia tego samego roku bliźniaki chłopca i dziewczynke
dzieciaki mają już chyba po 8 lat, ale też tatuś sie postarał
Ewa123, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pulpecja - szacun dla kolezanki
a wiadomo na czyje ręce spadnie zajmowanie się całą trójką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 15:06
0na88, Ewa123, niecierpliwa, Laura, Amberla, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość