X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja to ją pokaralo hahhahaha :) mała śpi nadal.. Na rekord idzie... Aż się zaczynam nudzić :P

Pulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też śpi, tyle że u mnie na rekach. Ale dzisiaj jej wybaczam, bo jest po szczepieniu :-)
    Ewa, oni się w żaden sposób nie zabezpieczali, tylko "uważali"; ja przy takiej
    "antykoncepcji" dotknąć bym się nie dała.

Ewa123, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zanim zaszlam w ciaze tez zdarzalo mi sie czasem "uwazac" teraz to jak juz dojdzie co do czego to najchetniej bym uzywala 4 srodkow antykoncepcyjnych na raz ;-)

Pulpecja, Ewa123, niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też się bardzo boję, ze mogłaby nam się przydarzyć wpadka, więc bez zabezpieczenia po prostu nie potrafiłabym się wyluzować. Tym bardziej, że ja z każdym dzieckiem zachodziłam w ciążę natychmiast jak przestawaliśmy używać zabezpieczeń. Jeden, dwa cykle i już.

małaMyszka lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha my tez od papgpu tygodni posucha, bo jak dojdzie co do czego to maz gumek nie ma, 10 lat nie martwil sie o anty to teraz ma ;)

Wiecie co zrobilam? Maz wrocil z pracy i jego mina bezcenna. Ja wymalowana, wlosy zrobione i jade na 3h do CH, a co! Stoje na przystanku, pizdzi mi po dupie, a autobusu nie widac :/ Juz 10minut spozniony, ale sie wkurze jak bede musiala z podpodkulonym ogonem do domu wrocic!

Apaczka, mi zostaje egzorcysta, bo ani zyrafa, ani dentinox nie dziala. Wczoraj nawet dalam zimny gryzak i tez zle. Kupilam dzis te czopki viburcol i ibum syrop, zeby w razie czego ratowac sie w swieta.

P.S. Mam nadzieje, ze autobus mi nie umknal jak Warg nadrabialam, bo na Swieta bede gola dupa swiecic :D

Pulpecja, 0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff! Jade ;) Obiecalam sobie, ze ani razu do meza nie zadzwonie, ciekawe czy wytrzymam

Ona tez mnie wkurza ta pieprzona oferta!

lys, 0na88, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9f0c9e95ca6.jpg
    :) :) :) znalazłam sekundkę :) to forum uzależnia naprawde :)

Martucha86, apaczka, Laura, lys, magda sz, małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze..ja nie wiem czy to jakis skok rozwojowy czy co ja juz nie moge wytzymac..Pola dzisiaj jest nie do zniesienia !!! w nocy co godzine wisk, teraz co chwila wisk i to takim piskliwym głosem ze az łeb mi pęka! Pierdolca juz dostaje, siedze i rycze bo nie mam sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez siedze i kurwuje , dziecko jest ok -ale ja nie mam baterii naladowanych , czuje sie zmeczona , patrze od 13 na zegarek kiedy wybije 17:30 ze maz wroci a ten cwaniak zadzwonil laskawie ze bedzie kolo 20.00 bo sie z kolega umowil - to przelalo czare goryczy bo ja tez chce chwili dla siebie ! a siedze jak w zamku - niech mnie ktos uwolni na 2-3 godziny !

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    a moj maz ma ruda brode i uwazam ze jest sexy :-)

a tak na powaznie to rude wlosy sa super, przez cale liceum i studia farbowala wlosy na rudo

Ja przez 7 lat byłam rudzielcem :) i wszyscy myśleli, że to naturalny kolor...ponoć pasował do mojego charakteru :P

małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakbym sie dowiedziala ze jestem w ciazy bym sie zaryczala,jebnela sobie pałą w łeb za kare.

Kocham Pole,nie wyobrazam zeby jej nie bylo, najwieksze szczescie moje,ale wystarczy mi narazie ona..jak skonczy 3 latka wtedy bedziemy dumac nad drugim. Nie wyobrazam miec w tej chwil miec taką Pole i jeszcze 1-1,5 roczne dziecko,zatyrac sie mozna..

Ale chcialabym spedzic jeden dzien bez Poli..wyspac sie, napic sie ze znajomymi itp. Ogolnie sie wyluzowac,jeden dzoen by dal tyle sily..

0na88, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, ja Ciebie rozumiem, bo ja dzisiaj też mam kiepski dzień. Po 12.00 zaczęłam się źle czuć i dalej się nie czuję za fajnie, cały czas mnie mdli... Też czekam na męża jak na zbawienie, ale on nie dość, że wyszedł z pracy później niż zwykle to właśnie zadzwonił mi powiedzieć, że idzie piechotą, bo rano mu się samochodu nie chciało brać i że musi wstąpić do sklepu po groszek zielony do ryby w galarecie - noo, skoro zamierza robić rybę w galarecie, to oznacza, że ja mam wieczór z Młodym, tak jakby męża nie było. A ja dzisiaj nie mam ani nastroju ani samopoczucia na cokolwiek. Najchętniej bym się zamknęła w sypialni, tak żeby mi nikt nie przeszkadzał.

0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyne kopnijcie mnie w dupe zebym sie wziela do roboty a nie zagladała tutaj, mały dzis pozno usnal wiec o 18 pobudka, a tu góra prasowania, K
    Karolina trzymaj się, moze spróbuj żelu chłodzacego na dziąsła, zobaczysz czy pomoze

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze przez to co napisalam czuje sie jak wyrodna matka-ze chcialabym spedzic dzien bez dziecka.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tak samo jak Karolina, powiedziałam męzowi, że za 3 lata pomyślimy, no moze troszke krócej, kiedyś przed bzykankiem mi mówi może bez gumy, a ja sie pytam "takiś odważny?" to mi mówi że przeciez chcemy rodzenstwa dla Szymonka, tak chcemy chcemy ale nie w przyszłym roku:)

magda sz, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Powiem wam ze przez to co napisalam czuje sie jak wyrodna matka-ze chcialabym spedzic dzien bez dziecka.

Ja też bym chciała, a przeciez kocham moje dziecko najbardziej na świecie! tak iść wyluzować sie z kolezankami:) Boze jeszcze niedawno to było takie normalne..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz jedyny taki luzzz to Wy, nikt tak mnie nie rozumie jak forumowe kolezanki :)

0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - jestesmy normalnymi ludzmi , nie ma co sobie wyrzutow robic - tez potrzebujemy chwil dla siebie - mnie najbardziej takiej chwili brakuje jak slysze ze maz cos gdzies , czy tam z kims idzie - jestem chyba zazdrosna o ta jego "wolnosc".

Wszystko przez niecierpliwa - bo smaka wolnosci narobila :D mam nadzieje ze sie trzyma i nie dzwoni do meza ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka- dokładnie, tutaj wszystko tak lekko przychodzi...fajnie :)

Ciesze sie ze zaraz swieta bo troche wyluzuje, bo jednak całe dnie bedziemy u rodziców,wiec znajac zycie ja bede tylko karmic ;p
    A po swietach we wtorek przychodzi do mnie kolezanka na wino, Pole daje do rodziców na pare godzin, błogo.. :)

W końcu zasnela..dzisiaj spałą tylko 2x po 20min ;/ moze to temu taka wredna była, teraz spi w hustawce wiec napenwo pospi dłuzej, bo wczesniej byla u rodziców i miała problem zasnąc, bo pojechałam zrobic sobie rzęsy :)

jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam w końcu zdjęcia ze ślubu........ jeeeeeaaaa:)

0na88, Paula_071, Agaata, magda sz, lys, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

‹‹ 2763 2764 2765 2766 2767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ