SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja też śpi, tyle że u mnie na rekach. Ale dzisiaj jej wybaczam, bo jest po szczepieniu
Ewa, oni się w żaden sposób nie zabezpieczali, tylko "uważali"; ja przy takiej
"antykoncepcji" dotknąć bym się nie dała.Ewa123, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No ja też się bardzo boję, ze mogłaby nam się przydarzyć wpadka, więc bez zabezpieczenia po prostu nie potrafiłabym się wyluzować. Tym bardziej, że ja z każdym dzieckiem zachodziłam w ciążę natychmiast jak przestawaliśmy używać zabezpieczeń. Jeden, dwa cykle i już.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Haha my tez od papgpu tygodni posucha, bo jak dojdzie co do czego to maz gumek nie ma, 10 lat nie martwil sie o anty to teraz ma
Wiecie co zrobilam? Maz wrocil z pracy i jego mina bezcenna. Ja wymalowana, wlosy zrobione i jade na 3h do CH, a co! Stoje na przystanku, pizdzi mi po dupie, a autobusu nie widacJuz 10minut spozniony, ale sie wkurze jak bede musiala z podpodkulonym ogonem do domu wrocic!
Apaczka, mi zostaje egzorcysta, bo ani zyrafa, ani dentinox nie dziala. Wczoraj nawet dalam zimny gryzak i tez zle. Kupilam dzis te czopki viburcol i ibum syrop, zeby w razie czego ratowac sie w swieta.
P.S. Mam nadzieje, ze autobus mi nie umknal jak Warg nadrabialam, bo na Swieta bede gola dupa swiecicPulpecja, 0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Boze..ja nie wiem czy to jakis skok rozwojowy czy co ja juz nie moge wytzymac..Pola dzisiaj jest nie do zniesienia !!! w nocy co godzine wisk, teraz co chwila wisk i to takim piskliwym głosem ze az łeb mi pęka! Pierdolca juz dostaje, siedze i rycze bo nie mam sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ja tez siedze i kurwuje , dziecko jest ok -ale ja nie mam baterii naladowanych , czuje sie zmeczona , patrze od 13 na zegarek kiedy wybije 17:30 ze maz wroci a ten cwaniak zadzwonil laskawie ze bedzie kolo 20.00 bo sie z kolega umowil - to przelalo czare goryczy bo ja tez chce chwili dla siebie ! a siedze jak w zamku - niech mnie ktos uwolni na 2-3 godziny !
-
Weridiana wrote:a moj maz ma ruda brode i uwazam ze jest sexy
a tak na powaznie to rude wlosy sa super, przez cale liceum i studia farbowala wlosy na rudo
Ja przez 7 lat byłam rudzielcemi wszyscy myśleli, że to naturalny kolor...ponoć pasował do mojego charakteru
małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja jakbym sie dowiedziala ze jestem w ciazy bym sie zaryczala,jebnela sobie pałą w łeb za kare.
Kocham Pole,nie wyobrazam zeby jej nie bylo, najwieksze szczescie moje,ale wystarczy mi narazie ona..jak skonczy 3 latka wtedy bedziemy dumac nad drugim. Nie wyobrazam miec w tej chwil miec taką Pole i jeszcze 1-1,5 roczne dziecko,zatyrac sie mozna..
Ale chcialabym spedzic jeden dzien bez Poli..wyspac sie, napic sie ze znajomymi itp. Ogolnie sie wyluzowac,jeden dzoen by dal tyle sily..0na88, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ona, ja Ciebie rozumiem, bo ja dzisiaj też mam kiepski dzień. Po 12.00 zaczęłam się źle czuć i dalej się nie czuję za fajnie, cały czas mnie mdli... Też czekam na męża jak na zbawienie, ale on nie dość, że wyszedł z pracy później niż zwykle to właśnie zadzwonił mi powiedzieć, że idzie piechotą, bo rano mu się samochodu nie chciało brać i że musi wstąpić do sklepu po groszek zielony do ryby w galarecie - noo, skoro zamierza robić rybę w galarecie, to oznacza, że ja mam wieczór z Młodym, tak jakby męża nie było. A ja dzisiaj nie mam ani nastroju ani samopoczucia na cokolwiek. Najchętniej bym się zamknęła w sypialni, tak żeby mi nikt nie przeszkadzał.
0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyne kopnijcie mnie w dupe zebym sie wziela do roboty a nie zagladała tutaj, mały dzis pozno usnal wiec o 18 pobudka, a tu góra prasowania, K
Karolina trzymaj się, moze spróbuj żelu chłodzacego na dziąsła, zobaczysz czy pomozemałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Noo ja tak samo jak Karolina, powiedziałam męzowi, że za 3 lata pomyślimy, no moze troszke krócej, kiedyś przed bzykankiem mi mówi może bez gumy, a ja sie pytam "takiś odważny?" to mi mówi że przeciez chcemy rodzenstwa dla Szymonka, tak chcemy chcemy ale nie w przyszłym roku:)
magda sz, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Powiem wam ze przez to co napisalam czuje sie jak wyrodna matka-ze chcialabym spedzic dzien bez dziecka.
Ja też bym chciała, a przeciez kocham moje dziecko najbardziej na świecie! tak iść wyluzować sie z kolezankami:) Boze jeszcze niedawno to było takie normalne..małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Karolina - jestesmy normalnymi ludzmi , nie ma co sobie wyrzutow robic - tez potrzebujemy chwil dla siebie - mnie najbardziej takiej chwili brakuje jak slysze ze maz cos gdzies , czy tam z kims idzie - jestem chyba zazdrosna o ta jego "wolnosc".
Wszystko przez niecierpliwa - bo smaka wolnosci narobilamam nadzieje ze sie trzyma i nie dzwoni do meza
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotka- dokładnie, tutaj wszystko tak lekko przychodzi...fajnie
Ciesze sie ze zaraz swieta bo troche wyluzuje, bo jednak całe dnie bedziemy u rodziców,wiec znajac zycie ja bede tylko karmic ;p
A po swietach we wtorek przychodzi do mnie kolezanka na wino, Pole daje do rodziców na pare godzin, błogo..
W końcu zasnela..dzisiaj spałą tylko 2x po 20min ;/ moze to temu taka wredna była, teraz spi w hustawce wiec napenwo pospi dłuzej, bo wczesniej byla u rodziców i miała problem zasnąc, bo pojechałam zrobic sobie rzęsyjesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość