SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:zdrowych i do konkretnej placówki (woloska) to pewnie dlatego,ale kurczę jak nie było zapisów to szlo się jednego dnia i wszystko załatwialo a teraz takie udogodnienia
Aaa bo na Wolowskiej jest jeden punkt dla dzieci i dorosłych. Na Dominikanskim dwa osobne.
Tomek przewrocil się z plecow na brzuch. Maz mowil mi wczoraj, ze to zrobil ale mu nie wierzylam. Ale rano przekrecil sie najpierw o 180 stopni a potem z plecow na brzuchczyli potrafi juz tak i tak
Chociaz jego ulubiona figura to swiecaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:15
Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga wrote:No jutro wigilia ja tez nie czuje swiat niby choinka jest ozdoby są prezenty tez a i tak dzień jak codzień jedyny plus maz 4 dni w domu bedzie za to w przyszlym roku święta będą już wypasione dzieci będą juz ogarniete i chodzace bedzie mozna poswirowac
albo jedno chodzące i jedno leżące hih;)0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa Ty musisz turlac core jak nalesnika? Jak jej ukladasz wtedy raczki bo ja musze mlodgo przekrecac o 360 stopni i mam problem z raczkami a zapomnialam jak p doktor to robila
-
Ona, my też niewiele robimy na Święta - można powiedzieć, że ja w tym kierunku praktycznie nic, no poza kupieniem prezentów, ubraniem choinki i upieczeniem sernika. Mąż zrobił karpia w galarecie. Dzisiaj jeszcze u nas sprzątanie, więc muszę się jakoś ewakuować z domu, bo jak my jesteśmy to przeszkadzamy w ogarnianiu mieszkania. Grubsze porządki porobione były tydzień temu, a dzisiaj już te powierzchowne, wieczorem mąż obsadzi choinkę, a ja ubiorę i powyjmuję wszystkie ozdoby. I tyle. Jutro Wigilia u teściów, a w piątek jedziemy do mojej mamy.
0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Witamy się
nocka jak każda inna no ale ciut ciut lepiej, oczywiście jeszcze nie wprowadziłam moich postanowień o ograniczeniu cycka..
Rano zebrałam się i pojechałam o 08 do spowiedzi więc już jestem zwarta i gotowa do Świąt, mama zadeklarowała się że zostanie z małym jutro a my pójdziemy sobie na Pasterkę - nie wiem czy chodzicie ale dla mnie to była zawsze taka magiczna noc:)
Mam nadzieje że junior nie pokrzyżuje nam planów:)
Ok idę go zabawiać o trochę domek ogarniać przy okazji.. jutro o 12 jedziemy do teściów, o 14 siadamy u nich do przyśpieszonej Wigilii a później jedziemy do moich rodziców i zostaję tam do Nowego Roku.. muszę dziś trochę się popakować bo jutro to będzie wariacki dzień..
Paula mój też uwielbia świece, jakby mógł to by tak spał..Paula_071 lubi tę wiadomość
-
My wigilia u siostry, pierwszy dzien swiat u tesciowej. w domu nic nie sprzatamy, ja robie juz u siory salatke z kawiorem i sledziowa z burakami i gruszka.
A z nowych potraw zrobilam makaron pad thai i dupy nie urywa. Sredni bardzo.
Wolowina hoisin, pyyyyyycha robilam juz dwa razy. No i wczoraj rotollo platy lazanii z marchewka szpinakiem i feta w sosie pomidorowym i parmezan. Dobre ale tez nie umarlam z zachwytu.
Bardzo polecam te wolowine. Jak tos bedzie chcial wrzuce przepis.
Aaa i kupilam wedzona papryke w proszku zajebista jest.
Dzizas nic dziwnego ze ja gruba jestem tylko o zarciu.AgaSad, aaaaga, magda sz, Laura, jesslin87, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Zamowilam czekoladki ze zdjeciem Iwka, kazda pakowana w zlote pudeleczko z kokardka dzis maja przyjsc. Dam znac czy fajne bo niedlugo dzien babci i dziadka sa niedrogie a zawsze to mily gest nie? I tani huhuhu
0na88, AgaSad, Migotkaa, magda sz, apaczka, jesslin87, Weridiana, Amberla, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Niecierpliwa Ty musisz turlac core jak nalesnika? Jak jej ukladasz wtedy raczki bo ja musze mlodgo przekrecac o 360 stopni i mam problem z raczkami a zapomnialam jak p doktor to robila
Ona raczki chowa pod siebie, bo to dosc szybkie tempo -
Dziękuję dziewczyny
Dzisiaj mam 37 a mając 21 po raz pierwszy zobaczyłam dwie kreski.
Niestety to była ciąża pozamaciczna.
Długo czekaliśmy na ten CUDapaczka, AgaSad, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Neyla, Weridiana, sylwucha89, Amberla, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość