SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura, to ze tak powiem " dobrze sie konserwujesz" bo wieku po Tobie nie widac:)
niecierpliwa u nas wyglada to tak:
8-9 - mm 180 ml
10-11- zupa
13- mm 180 ml
15-15:30 kaszka
18- mm 180 ml ale po kaszce nie wypija do konca
20:30- mm 180 ml
i nie mam mu kiedy podac deserku bo na wieczór juz nie chce o 19Laura lubi tę wiadomość
-
Ofka wrzuć link do czekoladek
Laura silna z Ciebie babka! Tyle lat walczyłaś o swoje szczęście! Podziwiamtakie historie sprawiają, że bardziej doceniam to co mam!
Pamiętacie tą moją przyjaciółkę, która straciła synka w 37 tyg? Jest w ciąży!
Zaszła od razu jak lekarz dał im zielone światło!
Ale pogoda! Czuję się jakby była wiosna! Może na Wielkanoc poczujemy magię świąt jak spadnie śniegoby nie..
niecierpliwa, Laura, lys, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Weridiana, sylwucha89, Amberla, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Aaaga ja turlasz na brzuch nie trzeba zwracać dużej uwagi na raczki bo powyżej 3 miesiąca dziecko już samo je potrafi ułożyć, ale z brzucha na plecy raczka która jest od strony obrotu musi być u góry nad głową.. przynajmniej tak Zawistowski pokazuje i u mnie się sprawdza..
aaaaga, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:właśnie sobie uświadomiłam że jutro mogę rzucić się na słodycze!!
Przyznać się która wytrzymała bez ani grama słodkiego?? ja uległam tylko raz, w sumie jak na mnie to i tak niezły wynik..
ja chyba 2 rAazy uległam:) ale i tak pękam z dumy he:) zadnego ciasteczka, torcikaAgaSad lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Ofka wrzuć link do czekoladek
Laura silna z Ciebie babka! Tyle lat walczyłaś o swoje szczęście! Podziwiamtakie historie sprawiają, że bardziej doceniam to co mam!
Pamiętacie tą moją przyjaciółkę, która straciła synka w 37 tyg? Jest w ciąży!
Zaszła od razu jak lekarz dał im zielone światło!
Ale pogoda! Czuję się jakby była wiosna! Może na Wielkanoc poczujemy magię świąt jak spadnie śniegoby nie..
Jakoś daliśmy radę tyle lat. Ostatnich 7 spędziliśmy za granicą a od 1,5 roku mieszkamy w polsce. To tam właśnie zaczęliśmy się starać w klinice dwa lata temu a w polsce się udało całkiem naturalnieMigotkaa, 0na88, apaczka, Paula_071, Kkarolinaaaa, jesslin87, 5ylwia, Weridiana, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Laura ale masz geny! życzę sobie i Wam żeby wyglądać w wieku 37 lat jak Laura
Pracowałam z koleżanką która ma obecnie 41 lat a wygląda na 32 max, jak zobaczyłam jej mamę to wyglądała na jej siostrę starsząa babka grubo po 60tce
Upiekłam murzynka ale widzę że zakalec... kuzwa mać nigdy nie udało mi się upiec murzynka, każde inne ciasto, ale murzynek zawsze gówno zakaleci tak go zjem ale na święta nie zaniosę, w takim razie robię dziś te Piekło niebo w gębie. Trudne ciasta mi wychodzą a taki murzynek nie
niech skubany murzyn ostygnie wywalam z blachy i robię biszkopta.
Laura, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Magda
Przyznam szczerze geny po Mamie mam i urodę też, ale nie ma jej z nami już prawie 13 lat
I pewnie poniekąd mam dobry kontakt z teściową, bo kto jak nie Ona może nam pomóc teraz, wesprzeć itp. Ona tak trochę jak Mama dla mnie jednak, kiedy nie ma Mojej już.
Paula_071, AgaSad, jesslin87, Weridiana, Neyla lubią tę wiadomość
-
Jestem w malym w parku, jest 15 stopni! Mam cienki sweterek i rozpiety plaszczyk, junior w czapeczce cienitkiej. Widze, ze trawa zaczyna rosnac! Wariactwo.
Tomek tez robi swiece jak odkladam go śpiącego do łóżeczka
Chcialam kupic sobie bulke słodką ba spacer, ale w 3 piekarniach powiedzieli mi ze nie ma, ze mają ciasta swiateczne. Opycham sie wiec piernikami z braku laku.jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Przed 10 wyszłam na spacer. Dałam młodej paracetamol, bo taka niewyraźna po tej szczepionce była i ta teraz odsypia. Cały czas śpi, a dobre 1,5 godziny temu wróciłyśmy do domu. Po 15 muszę jeszcze raz wyjść, cały dzień prześpi.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
News! Jakąś godzinę temu był kurier. Zamówiłam na próbę kiecke. Taką zwykłą sexi flexi extra plecy itp
Jeśli któraś szuka kiecki do karmienia to polecam. Wzięłam granatową, a wieczorem zamawiam jeszcze zieloną i może szarą.
Cały rękaw ładnie opada i można wyjąć całego cyca
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5570898589
Nie wiem jeszcze jak się zachowa po praniu, ale za taką kasę to nawet po domu będę nosićLaura, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość