SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I hooj z planow wczesniejszego spania nic nie wyszlo, no ale placek przelozony, zupa dla malego ugotowana, tylko juz blenderem sie nie tuklam
Psioszka kurde ale Leon ma tempooo, pewnie chcial pieroga juZ ugryzc na wigilie he
Dla Ciebie tez spokojnych i radosnych swiat, niech beda magiczne i wyjatkowe
Zabki cos nie widac, hop hop pewnie w kuchni utknela
A moj wlasnie mial zly sen i z takim zalem sie rozkrzyczal wiec smok szybko i spi
Ktoras uzywa s,oczkow lovi ? Bo niedlugo musze zmienic na wiekszypsioszka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaaa nam trzeci dzien leci takie wybudzanie sie nagle i krzyk.. tez mi sie wydaje ze to jakis zly sen , ale cholera 3 dzien pod rzad ,wlaczylam suszarke i czekam az mocno zasnie .
Zabka to jak wparuje to z 4 strony monologami zapisze
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
Ktoras uzywa s,oczkow lovi ? Bo niedlugo musze zmienic na wiekszy
ja używam, z mini teraz przeszłyśmy na wolny i trójprzepływowyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 00:16
-
Hehee no Żaba jak tu wskoczy to nadrooobi
Lady ja kupiłam http://s1emagst.akamaized.net/products/1274/1273126/images/res_edd99f6f1b4944f8e810df2eaa0ea4f6_full.jpg
on jest chudy i wysoki, mało miejsca mamy więc szukaliśmy czegoś co będzie mozna w kąt postawić. Moc jest na 1/3 1/4 mniej więcej bo pokoik małej ma 10m, stoi blisko łóżeczka, włączamy go o 23 do 7 rano. Nie grzejemy w domu w ogóle ale rura w pionie daje na maxa z łazienki więc nagrzewa samoistnie całe mieszkanie, w przedpokoju i łazience mam ciepłe kafelki na podłodze bo tak daje od rury. Podejrzewam że przez to powietrze suche było. Lepiej zdecydowanie się oddycha choć ja się boje o meble i podłogę bo to spora dawka wilogoci.
Miała któraś z Was zniszczenia przez nawilżacz? albo jakieś rady gdzie go trzymać? -
magda sz wrote:
Miała któraś z Was zniszczenia przez nawilżacz? albo jakieś rady gdzie go trzymać?
bardzo dobre pytanie, mój mówi, że nie po to osuszał osuszaczem mieszkanie bym teraz je nawilżaczem nawilżała, i się boi że nam pleśń wyjdzie. -
Agaata wrote:dziewczyny, zazdroszczę Wam, że nie musi8cie farbować. Ja nie farbowałam długo, ale jestem bardzo siwa... To niestety u nas rodzinne, takie szybkie siwienie, więc nie mam wyjścia i farbuję
Ja też
pierwsze siwe włosy pojawily się w wieku 16lat
moja mama urodziła się z pasmem siwych włosów -
Ktos chce dwa czarne koty? Obudzily mlodego i nas bo sie im zabawa wlaczyla oddam z duzym drapakiem i zapasem suchej karmy ktos coś??
WryyyyymałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to chyba ten wczorajszy dzien jakis dziwny byl. Moj tez taki nie dobry, co chwila ryk i cyc, mata jak nigdy - samo zlo, w bujaczku bylo jeszcze ok, ale jak mama siedziala na podlodze obok. Z rana jeszcze, jeszcze, a pozniej jakis diabel w niego wstapil. Wydzwanialam meza co chwile, juz nie mialam sil ani nerwow, o spaniu w zasadzie mowy nie bylo, zasypial na 5-10 minut i to wsio. Lady "furia", to dobre okreslenie na to co mi dzisiaj towarzyszylo. Do tego wszystkiego mlody testuje jakie dzwieki potrafi z siebie wydawac, o ile pierwsza godzina byla nawet zabawna, to im dalej, tym gorzej - glowe mi rozsadzalo - piski, krzyki i inne wysokooktanowe dzwieki. Oczywiscie jak mezu wrocil, to byla cisza, ale po kapieli na przewijaku dal koncert.
Tak po prawdzie, to juz nie pamietam, kiedy hylam tak zjechana jak dzisiaj. Na wieczor mial byc seks, ale jak poszlam ppd prysznic to mi facet zasnal - moze i dobrze, bo ja ppdczas bym zasnela hehe. Moze z rana do czegos dojdzie.
Dabranoc dziewczynki :* -
Ale jestem zjeb**a o losie od 5.10 mlody dosypia na mnie a ja nie śpię plus pobudka na odciaganie plus pobudka przez koty jeden plus nie było karmienia
Jakis dziwny sen mialam ale nie pamiętam dokladbie -
Właśnie rok temu zobaczyłam dwie kreski na teście
Po 15 latach!aaaaga, psioszka11, 0na88, magda sz, Ofka, lys, apaczka, mamasia, Paula_071, Lady Savage, Migotkaa, 5ylwia, witaminkab, jesslin87, Aska87, sylwucha89, Maniuś, Weridiana, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzieki kochane za rady kochane.
Wlasnie sie karmilismy 7 raz od 22. Mielismy jechac po paszporty ale wymieklismy.
Codziennie obiecuje sobie ze podam mm zeby sprawdzic chociaz czy bedzie spal i codziennie wydaje mi sie ze wytrzymam, moze jutro.
Ina dodatek napisalam do bylego faceta zeby oddal mi narty bo u niego zostaly a on mi pisze ze mu piwnice okradli i narty tez. No mysle ze shandlowal, matka to myslalam ze mnie rozniesie to byl prezent od niej. Maz tez od roku mi powtarzal zebym zabrala....ma oddac walizke coekawe w jakim stanie jest tez od mamy prezent, jak zniszczyl to tez pewnie cos powie. Moze gada nie wiele ale jak spojrzyyyyyy...Bazyliszek.
-
Zasnelam po 6-tej. Po 7-mej pobudka, bo kupa, potem koncert kociokwikow, teraz zasnal, a ja kurwa nie moge. Jeszcze dzien sie nie zaczal, a dla mnie juz jest zajebiscie. Spalam 3 godziny, czuje sie i wygladam jak zombi, a ze zmeczenia zasnac nie moge . Myslicie, ze jakbym sobie pierdyknela waleriane, to mlodemu nie zaszkodzi? Jedna tabletka validolu, a moze bym padla...
-
aaaaga wrote:Ktos chce dwa czarne koty? Obudzily mlodego i nas bo sie im zabawa wlaczyla oddam z duzym drapakiem i zapasem suchej karmy ktos coś??
Wryyyyy
A chcesz kota seal point do kolekcji? Będzie dobrym dodatkiem do czarnego.
Łazi za mną miauczy mruczy non stop mi dziecko wybudza.