SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Moja nauczyła się takiego dźwięku ze mi włosy dęba stają brzmi dokładnie tak jakby się dusila i nie mogła złapać tchu. Nabrałam się na serio na pierwsze 10 razy a teraz już tylko się przyglądam czy sobie ćwiczy swój nowy dźwięk czy na prawdę się dusi.
Moje dziecko zawsze potrafi zapewnić mi wrażeń także ja juz chyba nigdy nie będę się nudzić a już na pewno nie przez kolejnych 25 lat.
Wczoraj właśnie pytałam o to, u mnie skrzeczy od 3 dni.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja wszystko piore w plynach do prania dzieciecych juz od dobrych kilku lat ale to w zwiazku z alergia moja wiec nie zmieniam
a jak Wy to robicie ze Wasze dzieci sypiaja i leza na brzuchuu nas nadal awersja do tej pozycji.... i jak ma sie nauczyc obkrecac jak max 2 min wytrzymuje a pozniej histeria pfff moje dziecko chyba woli pominac ten rozdzial rozwoju ... aktualnie woli zajmowac sie swoimi stopami i co najwyzej na bok sie obkrecic ale bron boze nie lezec na boku tylko wrocic od razu na plecy
z racj tego moje dziecie spi o tak...
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/10411343_442183595971960_7611662169957125300_n.jpg?oh=ba67971d2856f47a116409cc66d1911b&oe=56FBCF12małaMyszka, jesslin87, lys, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja tez piore ubranka małej w dziecięcych plynach.
Aska moja tez nadal nie lubi brzuszka. Musisz kłaść małego na brzuch często ale na krótko żeby poleżal chociaż minutke i z powrotem na plecki. Z czasem ten czas się wydłuży.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Ja tez piore ubranka małej w dziecięcych plynach.
Aska moja tez nadal nie lubi brzuszka. Musisz kłaść małego na brzuch często ale na krótko żeby poleżal chociaż minutke i z powrotem na plecki. Z czasem ten czas się wydłuży.
no kłade, kazda chwile dobrego humoru wykorzystujemy ... tylko ze najlepszy humor ma po jedzeniu a wtedy jak połoze na brzuchu to zyga od razu ... wiec trudno zachecic królewicza do tego brzuszka.. chociaz i tak juz jest duzo lepiej niz np 2 mies temumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aska, spróbuj położyc małego na ziemi, postawić przed nim laptopa z ta animacja:
http://wronek.pl/animacja-czarno-bialo-czerwono-zielona-z-mozartem-w-tle/
Magda kiedyś ją tu poleciła do oglądania,a ze moja tez na brzuszku nie przepada to zaczełam tak jej robic i to co zobaczyłam to az oniemiałam
magda sz, Aska87, Pulpecja, sylwucha89, małaMyszka, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, witaminkab, agatka196, Weridiana, AgaSad, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hehe Karolina tez tak przekabacam moja do podciagania sie.
Ale mam dola, zarao wracamy do brutalnej rzeczywistosci do wawytak odpoczelam ze jak mysle o poniedzialku to slabo miiii. Namowilam mame zeby przyjechala za 2 tyg do nas na pare dni
Majeczka potafi umeczyc a chora to podwojnie. Koniec spania do 10
chlip chlip
Czekamy na batmana bo dzis chodzi u rodzicow po koledzie i jedziemy.
Wczoraj napisalam dluugiego posta i kliknelam anuluj....napisze do belly zeby te przyciski przeorganizowali bo kurwicy mozna dostac na smarfonie.małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej, witamy się. U nas leży śnieg i dzisiaj -11. No nie wiem czy znajdę motywację, żeby dziecko na spacer zabrać.
Niecierpliwa, może być tak jak kiedyś u mojej, ze przez piszczenie, płacz nadwyrężyła struny głosowe i dlatego ma chrypę. Ale możliwe, ze wlaśnie przez przesuszone powietrze ma problem z gardłem. Może lepiej sprawdzić.
A co do synka, to po 3 zadzwonił, żeby po niego przyjechać. Chyba dobrze się bawili, ale trzeźwy wróciłwięc kredytu zaufania nie nadwyrężył.
Muszę spróbować z tym laptopem, bo moja owszem chętnie na brzuszku i w ogóle, ale maty nienawidzi. Może zapomni gdzie jest jak jej coś takiego przed oczami postawię.małaMyszka, jesslin87, jasmine89, niecierpliwa, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Karola, ale czad haha, musze spróbowac na moim królewiczu
Kurde, kupilam krem ochronny na zime z flosleku dla dzieci i niemowląt i wiecie co nie przeczytałam składu a tam jest woda, i wczoraj posmarowałam mojego Szkraba, dziś ma takie nieładne policzki, nosz kurde to jak na zimę to jak woda w składzie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Karola, ale czad haha, musze spróbowac na moim królewiczu
Kurde, kupilam krem ochronny na zime z flosleku dla dzieci i niemowląt i wiecie co nie przeczytałam składu a tam jest woda, i wczoraj posmarowałam mojego Szkraba, dziś ma takie nieładne policzki, nosz kurde to jak na zimę to jak woda w składzie?
http://dziecisawazne.pl/jaki-krem-na-zime-wybrac/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 11:56
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:...
Myszka Ty chyba mialas testowac? I co wyszlo?
I muszę przyznać, że nawet jak by coś było to cieszyłabym się jak gwizdek, a jak wyszła jedna, to nie zrobiło mi się jakoś smutno, ale też nie skakałam z radościjesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hermiona wrote:...
myszka - kto ma być smarowany tą maścią w końcu? Jak antybiotyk to chyba nie na alergię. Albo się zgubiłam.
... -
Migotkaa wrote:Karola, ale czad haha, musze spróbowac na moim królewiczu
Kurde, kupilam krem ochronny na zime z flosleku dla dzieci i niemowląt i wiecie co nie przeczytałam składu a tam jest woda, i wczoraj posmarowałam mojego Szkraba, dziś ma takie nieładne policzki, nosz kurde to jak na zimę to jak woda w składzie?
Migotka, Hubert ma dzisiaj brzydkie czerwone policzki - mimo posmarowania wczoraj grubą warstwą kremu bez wody. I teraz nie wiem, czy reakcja alergiczna, czy wczorajszy mróz...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ale jestem zła na siebie. Nadrabiam Was strona po stronie (obecnie 1812) i kurde nie zdążyłam wszystkich zdjęć obejrzeć
Ooo to jeszcze dużo masz do nadrabianiamałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość