SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Laura działa, sliczne to Wasze słoneczko, radosne, na pewno przynosi duzo radości:)
On reaguje na rere kumkum i moje miny taki bystry się robi a jak go rozbieram żeby przebrać pampersa to krzyczy gili gili czasami niezrozumiale i chce żeby go pogilgaćlys lubi tę wiadomość
-
Laura jaki profesjonalny filmik
Dominiś jest cudowny, schrupałabym
Jak czytam niektóre historie Wasze i innych to aż mi głupio że moje życie wygląda jak wygląda, życie nie jest sprawiedliwe. Czasem bardzo się boje co mnie może spotkać skoro do tej pory specjalnie nie było mi dane cierpieć. Mam nadzieje że jednak będzie nadal dobrze.Laura lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Laura jaki profesjonalny filmik
Dominiś jest cudowny, schrupałabym
Jak czytam niektóre historie Wasze i innych to aż mi głupio że moje życie wygląda jak wygląda, życie nie jest sprawiedliwe. Czasem bardzo się boje co mnie może spotkać skoro do tej pory specjalnie nie było mi dane cierpieć. Mam nadzieje że jednak będzie nadal dobrze.
Filmiki kręcił mąż a wczoraj razem go zmontowaliśmy
Ostatnio moja znajoma oglądając zdjęcia na fcbooku napisała że Dominiś ma rysy jak dziewczynka
-
Migotkaa wrote:Laura przykro mi że musiałaś to przezyć w czasie ciązy.. straszne to jest, ale niestety życie takie jest, ze mną leżała dziewczyna n a sali po porodzie któa jak urodziła zmarł jej szwagier, cięzko było patrzec na to jak rodzina przychodziła i płakali...
Niecierpliwa co do kp, u mnie tez od początku była masakra i mały tylko raz połknął chyba siarę , pózniej jużnie udało sie go przystawić, chciałabym drugie dziecko karmic piersią, cyz się uda , nie wiem, oby.. napewno bedzie podejscie takie jak było z apierwszym razem, albo dziecko je z cyca albo mm, nie będe sie szarpac..
Ja pierduuuu jak mnie te zeby bolą, ide po przeciwbola bo dentinox nie pomaga
psychicznie dałam radę dla synka, żeby urodził się zdrowy i o czasie -
https://youtu.be/CALaWsGbPQM
Dziala, bo nigdy wczesniej tego nie robilam?
Tylko nie wystraszcie sie mojej mamy w koszuli nocnej
https://youtu.be/KXQL2LXD4mI
A to tylko pomaga jak jest akcja dziaslaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 14:10
0na88, lys, 5ylwia, magda sz, jasmine89, Martucha86, małaMyszka, mamasia, la_lenka, Katarka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:hmm a Zosce cos nie podeszlo , wczoraj ciemnozielona kupa , dzis widze to samo .
Wywalam te soki .
A nie jadla nic zielonego?? U nas dzis bylo drugie podejscie do brokula, niestety jeszcze gorzej niz za pierwszym razem, mostki, prezenie, plucie i 40 minut jadla 40g, a po kilkunastu minutach i tak glodna byla
-
Niecierpliwa dziękuję. Będziemy próbować.
Dziewczyny które rozszerzacie dietę. Ile Wam teraz posiłków mlecznych wychodzi? Czy jak zje słoiczek to już jeden posiłek mleczny wypada?
Podajecie może sinlac?
Kurcze, wstawcie jeszcze zdjęciabo widziałam do tej pory tylko Magdę, Gianna, Ofka, Sylwia, Laura, Migotka, Ona i Karolina no i Age. Niecierpliwa, Lys, Pulpecja i Agata mi umknęły
Ja też siebie wrzucę tylko aktualnych nie mam bo to ja foty robię, ehhhh. O to się ostatnio nawet posprzeczalam z M
Agata, pytałaś o puzzle. Ja kupiłam takie:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5749707822
Nie śmierdza, są bez tych szkodliwych gowien. Wzięłam 2opakowania, cyfry i kształty to całkiem pokaźną mata wyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 15:11
niecierpliwa, magda sz lubią tę wiadomość
-
a widzisz , nie pomyslalam o kolorze pokarmu
soczek winogronowy pewnie...
brokul przed nami , dzis maz jedzie do Auchan i bedzie szukal warzyw - wczoraj mialam zamowic na allegro ale nie oplaca sie.. musialabym albo wziac kilka sztuk tego samego produktu albo jakas wieksza ilosc roznych sloiczkow zeby tej przesylki tak nie odczuc..
Nam dzis wyjatkowo kaszka weszla .. no moze z 6 pelnych lyzeczek by sie uzbieralo.
A Julka ile kaszki zjada ? bo mi w przepisie na opakowaniu pisze zeby zrobic 150ml mleka i do tego z 3 lyzki stolowe kaszki ... no to zje pare lyzeczek a reszte wywalam ;/
niecierpliwa lubi tę wiadomość