SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
łeb mnie napieprza, zimno jak w duuuupie
mały zasnął, ojciec pojechał zoabczyc czy auto odtajało, zaciągnęli do wujka do garazu
tymczasem matka się relaksuje o tak:grzane piwko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 16:13
apaczka, niecierpliwa, Laura, magda sz, Zetka, jasmine89, lys, małaMyszka, jesslin87, witaminkab, Weridiana, sylwucha89, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura, bardzo Ci współczuję tego co przeszłaś w ciąży. Poniekąd Cię rozumiem, ja straciłam tatę w 1 sekundzie - zmarł nagle na zawał w wieku 50 lat... To był straszny cios. Minęło już 7 lat, ale ja nie umiem się z tym pogodzić i nie wiem czy to kiedykolwiek przyjdzie. Domyślam się jak musiało i musi być Ci ciężko.
A filmiki piękne, aż mi się łzy w oczach zakręciły.Laura lubi tę wiadomość
-
Y nie pamiętam ktora pytała ale odpowiadam
u nas zupa nie zastepuje posiku mlecznego, jest tak ze jezeli je mleko o 8.30 to o 10 dostaje zupe a o 12.30-13,00 znowu mleko, nie dał by rady bez mleka do 15 do kaszki,za to kaszka po 15 zastepuje posiłek mleczny, w zwiazku z tym mamy 4 posiłki mm, jeden kaszka mleczno ryżowa, i jeden zupa, jutro dodam do kaszki owocki bo owoców samych nie mam kiedy podac, jestesmy juz na mleku 2 , kuzwa tylko on pic nie chce, no nie wiem czemu, może spróbuje łyzeczką, na kaszke to się tak rzuca jak by był głodzony haha -
zaraz bedziemy ogladac zjawe z leonardo dikaprio
trailer swietny ma szanse na oskara
Mysia doczytasz pozniej ze Iwo mial 5 puntkow bo zaaspirowal wody plodowe byl siny i nie plakal
Laura mega filmik wzruszylam sie ja nie mam ani jednego zdjecia w ciazy
Migotka co do hemka to mi sie obkurczyl do wielkosci ziarnka grochu, nie boli ale jest tez chce go usunac...
Laura, małaMyszka, Wendy lubią tę wiadomość
-
Ona prosze Cie bardzo, ja ściągnęłam na komórke i tableta żeby miec jakby neta nie było
To są ulubione uspokajacze Mai, tam jest playlista 50 różnych
https://www.youtube.com/watch?v=Nc90exlEyPI&list=RDVJWasxNuVs8&index=4
https://www.youtube.com/watch?v=VJWasxNuVs8&index=1&list=RDVJWasxNuVs8
https://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 16:52
0na88 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:
Zetka specjalnie dla Ciebie
Ona ja wieczorem robie 120ml mleka i daje butle jak wypija calosc to kaszke juz w lozeczku dostaje z butelki i wtedy na 90ml wsypuje niepelna miarke od mleka, a jak z tej butli nie zjada wszystkiego tylko np wypije 80ml to do reszty dosypuje kaszki na oko i podaje lyzeczk, wczoraj np musialamdorabiac, wypila 80ml i 80ml kaszki lyzeczka.
Zetka u nas sloik najada na ok 2h, u nas jest tak, ze Julka zjada z butli 90ml, ale tak co 2h i nie da sie jej przetrzymac, zeby zjadla wiecej
Dziękuję
Pięknie wyglądacie i faktycznie młodziutka jesteś
A do kaszki to te smoczki Y macie. Bo na każdych do kaszki widziałam 6m+Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:22
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Agata no właśnie myślałam że zdurniałam przecież z cyców mleko leci a tu takie zielone kawałki, Maja zwykle robi ładne kupy, ze 3 razy były pieniste i całe zielone więc widok kupy w zielone kropki to dla mnie nowość i zawsze po szpinaku. To musi być ten śluz w takim razie bo przecież inaczej się tego nie da wytłumaczyć
-
Dzięki dziewczyny. Ja tez się zastanawiam nad kaszka przez to że w ogóle nie śpi w nocy. Ale my dalej kp więc nie wiem czy to zaburzac. Ale wymiekam. I w sumie nie wiem czy to cis da. Czy to po prostu przyzwyczajenie i sam nie chce spać.
Agata, na fotkę czekam
A ja mogę wstawić ale taka nie z teraz?bo takiej to nawet kuźwa w piżamie nie mam. Chociaż nie, chyba jest ale z cyckiem na wierzchu
Niecierpliwa, zacytowalam Twoje z fota. Jak chcesz to usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:04