SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Była sobie Żabka mała re re kum kum re re kum kum, która o belly zapomniała,
re re kum kum bęc !a gdzie Żabka się podziewa??
-
Migotka mnie kiedyś zaczął ząb naparzać w sylwestra to pomógł mi Aleve taki niebieski proszek podobny do Viagry
pół rozgryzłam i przestało boleć.
Wykąpaliśmy marudę i od 20 śpi, w kąpieli zobaczyłam super wysypkę na brzuchu, klatce piersiowej, plecach, ramionach i przy zgięciu łokci... takie rumienie suche pomarańczowo różowe, na brzuchu czerwona wysypka..czyżby to ta alergia na mleko???zmiany widziałam przed świętami i teraz jej dużo gorzej, zaczęłam pić kawę z mlekiem, zjadłam wczoraj naleśnika z serem a przez święta serniki jadłam więc kupe tego białka. Jutro nie zjem nic co jest z mlekiem i zobaczymy czy będzie lepiej. No i ta kupa z zielonym..
Agaata lubi tę wiadomość
-
Jeśli jest tak jak piszecie to teraz od świąt do dziś mieliśmy nawal rodziny,która go nosiła i calowala.Ja pozwalam w główkę ale na pewno nie byłam w stanie przypilnowac wszystkich.
Z kolei ja całuje go wszędzie choć staram się unikać ust ale jak akurat się odkreci na bok to czasem zamiast polika trafiam na usta.
A ja od 2dni mam opryszczka starałam się go w ogóle Nie całować ale tak się nie da więc pewnie przeze mnie to dziadostwo ma.Toż mu matka zrobiła brawo ja
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
magda sz wrote:Migotka mnie kiedyś zaczął ząb naparzać w sylwestra to pomógł mi Aleve taki niebieski proszek podobny do Viagry
pół rozgryzłam i przestało boleć.
Wykąpaliśmy marudę i od 20 śpi, w kąpieli zobaczyłam super wysypkę na brzuchu, klatce piersiowej, plecach, ramionach i przy zgięciu łokci... takie rumienie suche pomarańczowo różowe, na brzuchu czerwona wysypka..czyżby to ta alergia na mleko???zmiany widziałam przed świętami i teraz jej dużo gorzej, zaczęłam pić kawę z mlekiem, zjadłam wczoraj naleśnika z serem a przez święta serniki jadłam więc kupe tego białka. Jutro nie zjem nic co jest z mlekiem i zobaczymy czy będzie lepiej. No i ta kupa z zielonym..
Magda a wcześniej nie jadłaś mleka w ogóle? -
Aska87, lys, magda sz, Pulpecja, niecierpliwa, Laura, witaminkab, Zetka, Weridiana, jesslin87, mamasia, aaaaga, Paula_071, małaMyszka, 5ylwia, Martucha86, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Jeśli jest tak jak piszecie to teraz od świąt do dziś mieliśmy nawal rodziny,która go nosiła i calowala.Ja pozwalam w główkę ale na pewno nie byłam w stanie przypilnowac wszystkich.
Z kolei ja całuje go wszędzie choć staram się unikać ust ale jak akurat się odkreci na bok to czasem zamiast polika trafiam na usta.
A ja od 2dni mam opryszczka starałam się go w ogóle Nie całować ale tak się nie da więc pewnie przeze mnie to dziadostwo ma.Toż mu matka zrobiła brawo ja
Opryszczka to wirusowa sprawa i pleśniawek od tego chyba nie dostał... Ale skoro masz opryszczkę to wydaje mi się, że pod żadnym pozorem nie powinnaś go całować, bo to bardzo zaraźliwe. Na opryszczkę to chyba Heviran się bierze i można zakleić plasterkiem takim specjalnym.
Ja bym powiedziała, że Leon pewnie ma pleśniawki bo ząbkuje i tyle.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Agata od początku nie unikałam produktów na bazie mleka. Nic nowego ostatnio nie jadłam co mogłoby zaszkodzić chociaż dziś trochę czekoladki z orzechami (te zmiany były już wcześniej więc wątpię że od tego i że zrobiłby się po kilku godz już) ale przez ostatni tydzien jadłam więcej mlecznego zdecydowanie (mleko do kawy, naleśniki z serem, sernik, inne ciasta kremowe, ser żółty, krokiety-na naleśniku, sałatki z majonezem)
-
kilka fotomontaży do kalendarza dla dziadków
z wczorajszej sesji ... troche widać po małym że lekko chory
Pulpecja, witaminkab, Weridiana, lys, Laura, jesslin87, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Martucha86, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
aaa zapomniałam powiedziec wam jedno z postanowien noworocznych
napelnic ta swinke skarbonke zeby było na zlot sierpniówek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0df13dab34bc.jpgjesslin87, Weridiana, lys, mamasia, Zetka, Paula_071, małaMyszka, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Laura super filmik wzruszyłam się
dobre macie pomysły by tak wszystko łączyć i zrobić filmy.
Ja mam się spoko bo mam 2 filmy z wesela w 7 mc i w 9 mc to sobie je wytne i pozgapiam od was
Laura kurcze jak Twój syn lezy na brzuchu, niewielka różnica miedzy naszymi a mój to wygląda jak karp bez wody. Rzuca się. dzióbek robi i obraca sie na plecy.
Niecierpliwa super filmikimusze spróbować kiedyś z moim
Paula mi kanalik dziecko odetkało. Jak Ci przebije ten pęcherz to i tak będziesz musiała odessać to mleko co zatkało kanalik.Laura lubi tę wiadomość
-
Ludzie - nadrobilam dwa dni. Ale naskrobalyscie.
Dobry wieczor dziewczynki
Pewnie bym juz spala, ale czekam na program na tvp wroclaw po 23 - bedzie o brutalnym gwalcie/morderstwie na kolezance mojego m. Minelo 19 lat, a sprawcy nadal na wolnosci.
Porod - z perspektywy czasu cc calkiem spoko. Najgorsze bylo znieczulenie, przy nastepnym porodzie bede blagac o plytka narkozeCesarka po 21, ok 22 bylam juz na pooperacyjnej, kolo 6 pionizacja. Malego przystawialy mi do cyca, pozniej zabraly go, nie moglam spac i poprosilam, zeby mi go przyniosly, na co mi powiedzialy, ze on spi, a ja na to "To sobie pospi obok mnie
". Na drugi dzieb juz smigalam, nieco zgieta w pol co chwile i spuchnieta jak swinia, ale niektore po sn wygladaly gorzej. No i 12 dni po terminie, a wody mialam czysciutkie, nie dziwota, ze bylo mu tam tak dobrze
W ogole ponad dobe bylam bez jedzenia. 9 godz ppd oxytocynie, na dworze upal, a ja na porodowce zmarzlam jak pies
Smiesznie to sie wspomina, bo w pamietam, ze bardzo przezywalam, ze nie udalo sie sn, ze kurewsko bolalo znieczulenie i nie szlo sie wkluc, ze byly nerwobole, jako powiklanie po cc, ale jakos t o sie rozmywa w perspektywie.
-
jesslin87 wrote:Laura super filmik wzruszyłam się
dobre macie pomysły by tak wszystko łączyć i zrobić filmy.
Ja mam się spoko bo mam 2 filmy z wesela w 7 mc i w 9 mc to sobie je wytne i pozgapiam od was
Laura kurcze jak Twój syn lezy na brzuchu, niewielka różnica miedzy naszymi a mój to wygląda jak karp bez wody. Rzuca się. dzióbek robi i obraca sie na plecy.
Niecierpliwa super filmikimusze spróbować kiedyś z moim
Paula mi kanalik dziecko odetkało. Jak Ci przebije ten pęcherz to i tak będziesz musiała odessać to mleko co zatkało kanalik.