SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:krem na słońce, bikini i kapelusz - kurę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/390cc013063f.jpgKkarolinaaaa, małaMyszka, Pulpecja, lys, Zetka, jesslin87, apaczka, Laura, gianna88, magda sz, Weridiana, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam miseczke dla dzieci do karmienia w biedrze za 8 zl jest antyposlizgowa wyprofilowana z jednej strony dluzszy brzeg do trzymania ma wieko do zamkniecia i lyzeczke ma atesty i wolna od BPA narazie wystarczy a i lyzeczki tez mam z Hippa dostalam w szkole rodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:11
-
Mojeeee....
No tak zeby nie bylo. Nie znosze kur. Ani zadnych ptakow odkad ogladnelam w dziecinstwie ptaki hiczkoka. Ale uwazam ze takie dodatki sa mega eleganckie.gianna88 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Lys jak po nocce ?
Ja zdycham od 3 dni mam permanentny ból głowy bo nie śpię dłużej niż godzinę. Mała nawet przez sen płacze i np między 4 a 6 sama musze ja całkowicie wybudzac nosić uspokajać. Potem znów usypiac. Właśnie się obudziła i zrobiła kupę która próbowała zrobić od ok 12 godzin. -
Paula_071 wrote:U Tomka jest genetyczne po tatusiu
Zetka, dopiero wieczorem bede miec przekuwane.
kurcze ja tak od wczoraj wieczor czekam na relacje, a tu dzis dopiero poniedziałek .... dala bym se reke uciac ze wczoraj byl a dzis wtorek wrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:30
-
lys wrote:Ja zdycham od 3 dni mam permanentny ból głowy bo nie śpię dłużej niż godzinę. Mała nawet przez sen płacze i np między 4 a 6 sama musze ja całkowicie wybudzac nosić uspokajać. Potem znów usypiac. Właśnie się obudziła i zrobiła kupę która próbowała zrobić od ok 12 godzin.
A mama nie moze zajac sie mala, zebys sie przespala chociaz chwile dluzej?13.08.2015 r.
11.05.2019 r.