SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Katarka gdzies Ty byla rano
Gdzie ja kupilas??
W domu
Nie jestem jeszcze na bieżąco, mam w 3 d do nadrobienia
Nie wiedziałam, że tu od rana dyskusja o glutenie
Kupiłam w rossmanie.
Taka
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003120126844?gclid=CJPKvqLAk8oCFWvncgodZHUOZwniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Juz bym tam byla
No w każdym razie było w nim parę bluzgów
też bym tam była ale
A. Nie wiem kto to i gdzie to
B. Jestem już w koszuli nocnej i jakoś tak nie bardzo
Ale mnie wkurzył, ludzie to bezmózgi są i chamy. Są i tacy co odkurzają o 23, kuźwa może to Ci sami. Pewnie se kupił półeczkę z Ikei i musi koniecznie teraz przekręcićmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Laura, a nie wolisz zaczac od kaszki bezsmakowej i ewentualnie dodac owocow? Jak ja kupilam smakowa od razu ja wywalilam, jechala taka sztucznoscia.
-
Meggi taką wysypkę jak Wy macie na nóżce i szyjce my mamy na ramionkach i buźce, jestem na diecie bezmlecznej ale nadal ja coś uczula, więc szukamy alergenu.
U nas nie jest to azs bo podobno głównym objawem azs jest swędzenie.
Dziewczyny ale świrujecie z tym glutenem, ja nie widzę w tym żadnej filozofii. Wybieram dowolną kaszkę z glutenem, przyrządzam i mieszam ociupinkę z czymkolwiek i podaję raz dziennie przez miesiąc. Jak wszystko ok mogę przestać zawracać sobie głowę czy kasza ma gluten czy nie.witaminkab, Meggi31, aaaaga, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:No nie wiem kupiliśmy z Bobovity a dopiero zaczynamy więc najpierw warzywka a za dwa tygodnie owoce
To chyba lepiej byloby zaczac od samej kaszki bezsmakowej moim zdaniem, a na pewno zdrowiej, bo tych malin to ta kargzka raczej nie widziala -
Ja w ogóle nie będę dawała kaszek 'o smaku' bo i sobie nie kupuję takiego jedzenia. Ma być np malinowy czy bananowy. O smaku zawiera w porywach 1% owoców. Kupię zwykla kaszkę i do niej wrzucę owoc. To takie moje zdanie a ja troszku nawiedzona jestem na tym temacie
niecierpliwa, aaaaga, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny ale świrujecie z tym glutenem, ja nie widzę w tym żadnej filozofii. Wybieram dowolną kaszkę z glutenem, przyrządzam i mieszam ociupinkę z czymkolwiek i podaję raz dziennie przez miesiąc. Jak wszystko ok mogę przestać zawracać sobie głowę czy kasza ma gluten czy nie.
No kolejna!! Gdzis Ty byla rano
lys, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Kupiliśmy dzisiaj kaszkę malinową, mleczno-ryżową i zrobimy Dominisiowi na noc pierwszy raz. A i od jutra dostanie ziemniaczki ze szpinakiem ze słoiczka z Gerbera
lepiej zacząć od jednoskładnikowych, np sam brokuł, sama marchew, czy sama dynia
kaszkę najpierw powinno się podać w małej ilości w dzień, żeby sprawdzić czy jest ok, i dopiero wtedy można podać na nocniecierpliwa, Katarka, małaMyszka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura a Ty kp? Ja walcze z tym rozszerzaniem. Jak bylam u pediatry w grudniu to mi dala w sumie zielone swiatlo. Ale ja chcialam do 1 lutego poczekac i teraz juz sama nie wiem co dalej.
Znowu malam sciagnelam laktatorem. A mlody dzisiaj non stop na cycku a to moj blad. We szpitalu jadal co 3-4 h a wdomu co jeknal to wszysch on pewnie glodny, moze masz malo mleka, moze malo tluste i sama nauczylam jadac czesto i malo.
I teraz je ok 10 min zasnie na ok pol h i moglby za pol h znowu jesc. -
Dalej wierci @!$#/^&* Na szczęście moje dziecko w wieku 4 mcy jest mądrzejsze od niego i ma go po prostu w dupce
Aaa jutro wolneeee tzn mąż ma wolne a czuję się jakby to mnie dotyczyło
lys, AgaSad, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Lys tez jest uważam, że trzeba ostrożnie ale bez przesady. Pomysł na gluten mam taki jak Ty.
Kolejna madraA jak pytalam rano to tylko Ofka mi z chlebem wyskoczyla. Chyba chcialyscie zebym sie nauczyla manny gotowac! Juz umiem, zadowolone
?
apaczka, lys, Katarka, aaaaga, witaminkab, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Laura a Ty kp? Ja walcze z tym rozszerzaniem. Jak bylam u pediatry w grudniu to mi dala w sumie zielone swiatlo. Ale ja chcialam do 1 lutego poczekac i teraz juz sama nie wiem co dalej.
Znowu malam sciagnelam laktatorem. A mlody dzisiaj non stop na cycku a to moj blad. We szpitalu jadal co 3-4 h a wdomu co jeknal to wszysch on pewnie glodny, moze masz malo mleka, moze malo tluste i sama nauczylam jadac czesto i malo.
I teraz je ok 10 min zasnie na ok pol h i moglby za pol h znowu jesc.jesslin87 lubi tę wiadomość