SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:dzieki dziewczyny za rady
taką miseczkę dostałam dzisiaj w Tesco za 10 zł
http://babyonline.pl/canpol-babies-miseczka-ufo-podgrzewana-woda,katalog-produktow-produkt,784,16,r19.html
Oo, to ta o ktorej Karolina pytala. To jakas wyprzedaz?? Ciekawe czy w kazdym tesco bedzie w tej cenie -
Meggi, zostaje jeszcze kapiel w krochmalu. U nas sprawdzil sie alantan dermoline krem na rozne krostki. Jesli nasila sie po kapieli cieplej to napewno alergiczne zmiany. Atopicy musza kąpac sie w chlodniejszej wodzie. Moze to minie, skoro mowisz ze jadlas jakies potencjalne alergeny, a jeszcze utrzymuje sie w organizmie;)
Meggi31 lubi tę wiadomość
-
Czekam aż maz wróci z zakupów bo zamówiłam czekoladę karmelova z waflami
może jak tu popisze to czas szybciej zleci. Miałam piękny plan poczytać coś a pokrzyżował mi go idiota z wiertarką
Ale mi ciśnienie podniósł. Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad wprowadzeniem glutenu ale podejście lys jest bliskie sercu memu
Zetka przepraszam ale nie miałam dziś czasu poszukać tych przepisów na maści robione. Choć nie wiem czy mam taki o którym Ty piszesz. Ps masz fajnych synków, oj będą mieli powodzenie
W ogóle to cieszę się, że nasze forum tak tętni życiem, naprawdę fajna sprawaniecierpliwa, lys, Agaata, Zetka, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Apaczka fajna sprawa o ile jest sie na biezaco
A tu na spacer wyjsc nie mozna, bo potem pol godziny nadrabiania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 21:54
apaczka, Aska87, Katarka, aaaaga, Laura, Zetka, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka fajna sprawa o ile jest sie na biezaco
A tu na spacer wyjsc nie mozna, bo potem pol godziny nadrabiania
Ja się przyznam, że czasem nawet na spacerze podczytuję. A dzisiaj jak było z -10 też wyjęłam komórę ale szybko się opamiętałam
Katarka, niecierpliwa, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:
Dziewczyny ale świrujecie z tym glutenem, ja nie widzę w tym żadnej filozofii. Wybieram dowolną kaszkę z glutenem, przyrządzam i mieszam ociupinkę z czymkolwiek i podaję raz dziennie przez miesiąc. Jak wszystko ok mogę przestać zawracać sobie głowę czy kasza ma gluten czy nie.
niecierpliwa, lys, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Wydało się czemu tak rzadko na spacery wychodzisz
Ja się przyznam, że czasem nawet na spacerze podczytuję. A dzisiaj jak było z -10 też wyjęłam komórę ale szybko się opamiętałam
Oj wypraszam sobie przed tymi mrozami bylam codziennieJa tez wyjelam, ale zamarzla
-
Lys, ale teraz dostalam zacmienia. Piszesz dowolna kaszke z glutenem, jaka ng masz na mysli??
http://hipp.pl/produkty-hipp-sa-idealnie-dopasowane-do-potrzeb-niemowlat-na-kazdym-etapie-rozwoju/produkty/kaszki-83/
Ta druga tez ma gluten, ale mleczna kaszke do zupki??
Macie racje, na cos mi sie ta umiejetnosc przyda. Zostaje przy mannieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 22:12
-
No mój też często je ale chyba lampka wina nie zaszkodzi..? zawsze mam dylematy..
ja akurat nie przepadam za guinessem ale mój m uwielbia, z resztą on wogóle kocha Irlandię, oświadczył mi się na Cliffs of Moher, imię synka irlandzkie no i chrzestny mieszka w Irlandii..lys, mamasia, Weridiana, Hermiona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja się bardzo cieszę że tyle produkujecie na forum bo w nocy i za każdym razem jak mała śpi mi na rekach a siedzę w sypialni to bez forum bym chyba zaplakala się z nudów a tak to psuje wzrok czytając na fonie i ćwiczę motoryke rąk pisząc posta na tej diabelnie małej klawiaturze czego nienawidzę :p
apaczka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Czekam aż maz wróci z zakupów bo zamówiłam czekoladę karmelova z waflami
może jak tu popisze to czas szybciej zleci.
I to był błąd moja droga. Ja od dzisiaj miałam być na diecie ale niestety mój mądry mąż kupił tą czekoladę i musiałam zjeść pół, no nie dało się inaczej... Kuźwa, nigdy więcej tej czekolady, ona jest tak pyszna, że nie wiem jak można wyprodukować coś tak dobrego.
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa hipp ma mało produktów wiec nie poszalejesz. Albo kupujesz mleczna glutenowa i dodajesz ociupinke do mm. Albo robisz normalna kasze typu manna i dodajesz do czegokolwiek. Albo kupujesz kaszke bezmleczna glutenowa innej firmy i mieszasz z czymkolwiek.
Nie wiem co tam mamy na rynku bo jeszcze nie sprawdzałam ale napewno jest z czego wybierać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 22:25
-
Katarka wrote:Niecierpliwa - każda nowa umiejętność może ci się kiedyś przydać, nawet gotowanie kaszy manny, nie znasz dnia ani godziny
Laura jakie mm podajesz Dominikowi?Katarka lubi tę wiadomość