SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola dzisiaj dostala marcheweczke z gerbera
powiem wam ze sie nie spodzoewalam ze tak fajnie pojdzie
do miseczki nalozylam 2 lyzeczki do herbaty,ile radochy miala przy tym! Jutro wstawoe zdjecie
jeszcze jutro marcheweczka a pozniej jabluszko
Weridiana, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Nawet nie pamiętam ile ten cud kosztował ale raczej go nie podam. Chyba skłonie się ku kaszkom bezmlecznym Holle.
I się nie dziwię. I to właśnie jest smutne, że produkty dla alergików są napakowane chemią, olejem i cukrem.lys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Jutro zamawiam krzesełko to caretero bistro i powoli trzeba składac bujaczek bo on do 9 kg. Mój pączek za dużo się nim nie nacieszyl ale też zainteresowania nie było.
Lys, czyli jednak się zdecydowałaś na to krzesełko. Ja też się ku niemu skłaniam, ale chyba jeszcze podjadę do sklepu zobaczyć jak wygląda i wtedy zamówię. jaki kolor bierzesz? -
Ja nie zamawiałam, ale mam dużo ubranek ze Stanów marki carter's, nie wiem, czy chodzi o te same. Moja Miłka ku mojemu zdziwieniu nosi rozmiar 6 miesięcy z tej firmy. W naszej rozmiarówce jest gdzieś między 62 a 68. Ale carter's 3 M też jeszcze daje radę.
-
co do słoiczków to dla mnie jedne są ok, a inne nie, np.
bobovita moje pierwsze jabłko po 4m
Składniki: jabłko 99,97%, witamina C (kwas L-askorbinowy)
babydream jabłka z mango po 4m
Składniki: Owoce* 75% (przecier jabłkowy* 50%, przecier z mango* 13%, sok jabłkowy* z koncentratu soku jabłkowego 12%), woda, mąka ryżowa*. *z rolnictwa ekologicznego
Holle wołowina po 4m
Składniki:
Wołowina* 40%, woda, ryż pełnoziarnisty* (ugotowany)
Hipp młode jarzynki z ryżem i cielęciną po 7m
Warzywa* 39% (marchew*, kalafior*), woda, gotowany ryż* 16%, mięso cielęce* 8%, olej rzepakowy* 2,5%. *z rolnictwa ekologicznego. NIE ZAWIERA GLUTENU
Nasuwa się jeden wniosek trzeba czytać etykiety bo o ile 99% jabłka i wit c jest super to już obiadki wołają o pomstę do nieba, bo połowa to woda i ryż i oleje.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Lys, czyli jednak się zdecydowałaś na to krzesełko. Ja też się ku niemu skłaniam, ale chyba jeszcze podjadę do sklepu zobaczyć jak wygląda i wtedy zamówię. jaki kolor bierzesz?
Dla mnie ważna była właśnie kolorystyka (bierzemy szary) i materiał z jakiego wykonane jest siedzisko, te wszystkie ceratki raz że są brzydkie (ja nie lubię takich naciapanych motywami dziecięcymi) a dwa wydaje mi się, że się dziecko będzie pocić. Tekstylna tapicerka w bistro przeważyła na plus. Na żywo nie widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:11
Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Agata a który model Cię interesuje, nowy czy stary, wyglądają tak samo, ale nowy jest ciut droższy bo ma koszyk. Ja się właśnie zastanawiam, jak bardzo ten koszyk będzie mi potrzebny.
A to nawet nie zgłębiłam na tyle tematu, żeby wyczaić że jest jeszcze ten nowy model z koszykiem. Nie wiem, ale mi się wydaje, że ten koszyk nie będzie zbytnio potrzebny. No chyba, że jakoś nie widzę jego użyteczności, to oświećcie mnie -
Agaata wrote:A to nawet nie zgłębiłam na tyle tematu, żeby wyczaić że jest jeszcze ten nowy model z koszykiem. Nie wiem, ale mi się wydaje, że ten koszyk nie będzie zbytnio potrzebny. No chyba, że jakoś nie widzę jego użyteczności, to oświećcie mnie
Jak czytałam recenzje różnych krzesełek w necie to kilka razy padł zarzut, że nie ma koszyka bo by się przydał, czy to na bibeloty, mokre chusteczki, czy zabawki. Musze się nad tym zastanowić.Agaata lubi tę wiadomość