WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Moj sie nie przewraca grubciu

moja się zaczęła przewracać na boczek teraz jakoś na dniach, więc Iwek może też niebawem ruszy zadek

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam sobie że dziś położę się z małym więc idę się kąpać i spać.. jak zacznę was czytać to znowu zrobi się 1 w nocy..
    Dobrej nocki!

jesslin87, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kolejne pytanie z serii "Czy Wasze" :P
    Zatem: Czy Wasze dzieci gryzą Wasze palce mega mocno?
    Moja wszystko gryzie, a ostatnio najbardziej lubi gryźć moje palce i robi to tak mocno, że potem potrafi mnie taki paluszek mocno boleć. Zastanawiam się, czy to tak po prostu czy może znak, że jednak idę te zęby.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys a na ich stronie oficjalnej nie widzialam z koszem. Mozesz zarzucic linka?? Bialego tez nie widzialam...

Kosz mysle, ze bardzo przydatna sprwa chocby na sliniaki i pieluchy do wycierania, bo po calym pokoju mi sie walaja.

Pokazalam krzeselko mezowi i od razu pytanie, ktora kolezanka takie ma :D

Edit znalazlam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:34

Zetka lubi tę wiadomość

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sam to tez nie. Na razie namietnie cwiczy siadanie. Juz widze jak pojde do lekarza i ona zobaczy ze on non stop sie podnosi to pewnie sie za glowe zlapie...

Kurcze ja tu mysle o rozszerzaniu a nie mam fotelika do karmienia... kurcze te ceby sa zabojcze a te caretero super tylko one do 18 kg... a ja bym chciala takie do ktorego 3 latka wsadze do jedzenia.

74diqps6a69lyc94.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh Aska chyba ma (jeśli dobrze pamiętam?)

model 2015? jest z koszem

http://www.sklep-tosia.eu/caretero-bistro_p2570

http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/1988/caretero-bistro-krzeselko-do-karmienia.html

Jest tam kosz widoczny pod siedziskiem

http://www.caretero.pl/wp-content/uploads/2014/08/bistro_navy2_www1-510x600.jpg

Tak teraz patrzę, że ten kosz to taki koszyczek mini raczej...

http://www.sklep-tosia.eu/upload/products/product-2570/l-8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:44

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawie kupiłam caretero bistro ale mąż zawetował i mamy takie gówienko http://allegro.pl/krzeselko-stolik-do-karmienia-kinderprince-i5794350157.html
    nie polecam

ale któraś chyba faktycznie pisałą że je ma

no i my na razie karmimy się w bujaku jakoś wygodniej :) a krzesełko stoi u rodziców i tam graci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:40

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Dobra kolejne pytanie z serii "Czy Wasze" :P
    Zatem: Czy Wasze dzieci gryzą Wasze palce mega mocno?
    Moja wszystko gryzie, a ostatnio najbardziej lubi gryźć moje palce i robi to tak mocno, że potem potrafi mnie taki paluszek mocno boleć. Zastanawiam się, czy to tak po prostu czy może znak, że jednak idę te zęby.

Lys, akurat palców jakoś się nie "czepia", ale generalnie gryzie wszystko co podejdzie. Nasze ubrania, dzisiaj próbował męża zegarek, pałąk od maty. Wczoraj miał skarpetki które był w stanie zdjąć, więc je też gryzł, dziś miał takie, że nie mógł ściągnąć ze stopy więc ciągnął ją aż mógł gryżć - i tym sposobem z małej skarpetki zrobił o 10 cm dłuższą :-)
    My mieliśmy dzisiaj rano potworne histerie i płacze, nie mogliśmy go uspokoić, musiałam podać pedicetamol, bo było słabo. Dopiero po podaniu się uspokoiło. Nie mam pojęcia czy to zęby, na dziąsłach nic nie widać, ale po zachowaniu wygląda na zęby.

lys, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm to może 5ylwia pisała, że mają caretero

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin, a gdzie wyczytalas, ze one do 18kg?? Tam pisze, ze do 3-4 lat, ale mysle, ze tak duze dziecko to juz zje przy stole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:51

• Ofka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Moj sam to tez nie. Na razie namietnie cwiczy siadanie. Juz widze jak pojde do lekarza i ona zobaczy ze on non stop sie podnosi to pewnie sie za glowe zlapie...

Kurcze ja tu mysle o rozszerzaniu a nie mam fotelika do karmienia... kurcze te ceby sa zabojcze a te caretero super tylko one do 18 kg... a ja bym chciala takie do ktorego 3 latka wsadze do jedzenia.
    Moja siora ma corke dwa i pol roku i ona ma swoje normalne krzeselko tylko male i stolik albo normalnie przy stole na poduszce.

Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ofka, a rehabilitujecie się?
    Tak ale ze wzgledu na lapki i zwiekszone napiecie, nie dlatego ze sie nie przewraca bo wszystkie proby robi ok. Nie przewraca sie bo jest ciezki tak mowia.

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze najpierw wybor wozkow, fotelikow, ubranek, smoczkow, butelek, pieluszek, kremow, szamponow, lezaczkowbujaczkow, mat, pozytywek, gryzaczkow teraz krzeselka do karmienia, jakie jedzonko, jakie kaszki, jaki nastepny fotelik.

Uff a jak skoncza 2/3 to najzwyczajniej pokaza co chca. I nie bedzie zmiluj sie to jeat niepraktyczne.

Ehh przy 2 to ja juz chyba bede ekspertka.

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam zwracam honor tyle ich ogladalam ze musialo mi sie z innym pomylic.

No jak wytrzyma do 3-4 lat to byloby dobre. Teraz trzeba tylko meza przekonac. Kurcze co je widze to normalnie mam taka ochote zakupic. Podoba mi sie. Juz raz poaluchalam meza i kupilam bujaczek do 9 kg a chcialam do chyba 18.

małaMyszka lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz przekonalam choc w tym miesiacu to juz poplynelismy przez moj telefon, ale jutro sprzedaje kolyske to polowa krzeselka juz bedzie ;) I jak zwykle Agata mnie na cos naciagnela, a tak twardo sie trzymalam :P

Agaata lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja powinna spac 2h temu a wscieka sie i gryzie co popadnie, smieje sie przy tym jak szaleniec, nawet smoczka pogryzla ktory byl bee, tersz dalam jej gryzaka schlodzonego z lodowki i malo go w calosci nie zje. Palce mi tak poobgryzala ze az kosci trzeszczaly. Jakis napad gryzienia, wampirzyca ma. Ludu niech idzie spac, mam zalegle dwa odcinki singielki

małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Kurna probowalam juz wszystkiego. Kropelki na pierdy, podkurczanie nozek, masaz brzuszka, numer z kciukiem, cieple kapiele, termofor na brzuszek. Zeswirowac idzie. Termometrem boje sie mu tam grzebac, meza wyslalam do apteki po czopki, dalam polowke, po nim puscil dwa pierdy i to by bylo na tyle. Kupy nie ma. Dobrze, ze udalo sie go uspic. Dobranoc - jestem wykonczona.

Hermiona lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgubiłyście mnie rocznik 87 ;)
    Zetka wrote:
    update:
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
    89 Magda Sz,
    90 Malagosia

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona wrote:
    Ja nie zamawiałam, ale mam dużo ubranek ze Stanów marki carter's, nie wiem, czy chodzi o te same. Moja Miłka ku mojemu zdziwieniu nosi rozmiar 6 miesięcy z tej firmy. W naszej rozmiarówce jest gdzieś między 62 a 68. Ale carter's 3 M też jeszcze daje radę.

Tak o te. Miałam przy starszym i fajne były. Czyli bodziaki na krotki to raczej 80 zamawiać (12m)?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kurde myślałam, że mnie jakis wirus łapie, łeb to mało mi nie peknąl a ciągneło mnie na wymioty ale obyło sie bez, bałam sie ze Szymko sie zarazi

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 2924 2925 2926 2927 2928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ