SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra kolejne pytanie z serii "Czy Wasze"
Zatem: Czy Wasze dzieci gryzą Wasze palce mega mocno?
Moja wszystko gryzie, a ostatnio najbardziej lubi gryźć moje palce i robi to tak mocno, że potem potrafi mnie taki paluszek mocno boleć. Zastanawiam się, czy to tak po prostu czy może znak, że jednak idę te zęby. -
Lys a na ich stronie oficjalnej nie widzialam z koszem. Mozesz zarzucic linka?? Bialego tez nie widzialam...
Kosz mysle, ze bardzo przydatna sprwa chocby na sliniaki i pieluchy do wycierania, bo po calym pokoju mi sie walaja.
Pokazalam krzeselko mezowi i od razu pytanie, ktora kolezanka takie ma
Edit znalazlamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:34
Zetka lubi tę wiadomość
-
Moj sam to tez nie. Na razie namietnie cwiczy siadanie. Juz widze jak pojde do lekarza i ona zobaczy ze on non stop sie podnosi to pewnie sie za glowe zlapie...
Kurcze ja tu mysle o rozszerzaniu a nie mam fotelika do karmienia... kurcze te ceby sa zabojcze a te caretero super tylko one do 18 kg... a ja bym chciala takie do ktorego 3 latka wsadze do jedzenia. -
heheheh Aska chyba ma (jeśli dobrze pamiętam?)
model 2015? jest z koszem
http://www.sklep-tosia.eu/caretero-bistro_p2570
http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/1988/caretero-bistro-krzeselko-do-karmienia.html
Jest tam kosz widoczny pod siedziskiem
http://www.caretero.pl/wp-content/uploads/2014/08/bistro_navy2_www1-510x600.jpg
Tak teraz patrzę, że ten kosz to taki koszyczek mini raczej...
http://www.sklep-tosia.eu/upload/products/product-2570/l-8.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:44
-
prawie kupiłam caretero bistro ale mąż zawetował i mamy takie gówienko http://allegro.pl/krzeselko-stolik-do-karmienia-kinderprince-i5794350157.html
nie polecam
ale któraś chyba faktycznie pisałą że je ma
no i my na razie karmimy się w bujaku jakoś wygodnieja krzesełko stoi u rodziców i tam graci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:40
-
lys wrote:Dobra kolejne pytanie z serii "Czy Wasze"
Zatem: Czy Wasze dzieci gryzą Wasze palce mega mocno?
Moja wszystko gryzie, a ostatnio najbardziej lubi gryźć moje palce i robi to tak mocno, że potem potrafi mnie taki paluszek mocno boleć. Zastanawiam się, czy to tak po prostu czy może znak, że jednak idę te zęby.
Lys, akurat palców jakoś się nie "czepia", ale generalnie gryzie wszystko co podejdzie. Nasze ubrania, dzisiaj próbował męża zegarek, pałąk od maty. Wczoraj miał skarpetki które był w stanie zdjąć, więc je też gryzł, dziś miał takie, że nie mógł ściągnąć ze stopy więc ciągnął ją aż mógł gryżć - i tym sposobem z małej skarpetki zrobił o 10 cm dłuższą
My mieliśmy dzisiaj rano potworne histerie i płacze, nie mogliśmy go uspokoić, musiałam podać pedicetamol, bo było słabo. Dopiero po podaniu się uspokoiło. Nie mam pojęcia czy to zęby, na dziąsłach nic nie widać, ale po zachowaniu wygląda na zęby.lys, Zetka lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Moj sam to tez nie. Na razie namietnie cwiczy siadanie. Juz widze jak pojde do lekarza i ona zobaczy ze on non stop sie podnosi to pewnie sie za glowe zlapie...
Kurcze ja tu mysle o rozszerzaniu a nie mam fotelika do karmienia... kurcze te ceby sa zabojcze a te caretero super tylko one do 18 kg... a ja bym chciala takie do ktorego 3 latka wsadze do jedzenia.Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Boze najpierw wybor wozkow, fotelikow, ubranek, smoczkow, butelek, pieluszek, kremow, szamponow, lezaczkowbujaczkow, mat, pozytywek, gryzaczkow teraz krzeselka do karmienia, jakie jedzonko, jakie kaszki, jaki nastepny fotelik.
Uff a jak skoncza 2/3 to najzwyczajniej pokaza co chca. I nie bedzie zmiluj sie to jeat niepraktyczne.
Ehh przy 2 to ja juz chyba bede ekspertka. -
Przepraszam zwracam honor tyle ich ogladalam ze musialo mi sie z innym pomylic.
No jak wytrzyma do 3-4 lat to byloby dobre. Teraz trzeba tylko meza przekonac. Kurcze co je widze to normalnie mam taka ochote zakupic. Podoba mi sie. Juz raz poaluchalam meza i kupilam bujaczek do 9 kg a chcialam do chyba 18.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Maja powinna spac 2h temu a wscieka sie i gryzie co popadnie, smieje sie przy tym jak szaleniec, nawet smoczka pogryzla ktory byl bee, tersz dalam jej gryzaka schlodzonego z lodowki i malo go w calosci nie zje. Palce mi tak poobgryzala ze az kosci trzeszczaly. Jakis napad gryzienia, wampirzyca ma. Ludu niech idzie spac, mam zalegle dwa odcinki singielki
małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Kurna probowalam juz wszystkiego. Kropelki na pierdy, podkurczanie nozek, masaz brzuszka, numer z kciukiem, cieple kapiele, termofor na brzuszek. Zeswirowac idzie. Termometrem boje sie mu tam grzebac, meza wyslalam do apteki po czopki, dalam polowke, po nim puscil dwa pierdy i to by bylo na tyle. Kupy nie ma. Dobrze, ze udalo sie go uspic. Dobranoc - jestem wykonczona.
Hermiona lubi tę wiadomość
-
Zgubiłyście mnie rocznik 87Zetka wrote:update:
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,
90 Malagosia -
Hermiona wrote:Ja nie zamawiałam, ale mam dużo ubranek ze Stanów marki carter's, nie wiem, czy chodzi o te same. Moja Miłka ku mojemu zdziwieniu nosi rozmiar 6 miesięcy z tej firmy. W naszej rozmiarówce jest gdzieś między 62 a 68. Ale carter's 3 M też jeszcze daje radę.
Tak o te. Miałam przy starszym i fajne były. Czyli bodziaki na krotki to raczej 80 zamawiać (12m)?