SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Zetka fajny ten Twoj Miś
Klocki drewniane czy gumowe miekkie? Szukam podobnych
Dzięki
Te są drewniane, to starszego, wzięłam tylko do foto. Gumowe mam te co Agata zapadają link kiedyś ale one tylko cyferki i inne zwierzątka i piszcza.
Takie
http://iloveyoumom.pl/pl/puzzle-gry-klocki/992-klocki-one-two-squeeze-b-toys.html?search_query=B.+Toys&results=48Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:31
-
lys wrote:Katarka najlepiej na Twoim mleku
Jak coś wycisnę z cycków to będzie cud. Bardzo dawno nie odciągałam pokarmu i obawiam się, że będzie biiida. Ale w razie w mogę na mm przygotować? Oczywiście jak zacznę rozszerzać dietę, bo jeszcze tego nie robię. -
jesslin87 wrote:Moj sam to tez nie. Na razie namietnie cwiczy siadanie. Juz widze jak pojde do lekarza i ona zobaczy ze on non stop sie podnosi to pewnie sie za glowe zlapie...
Kurcze ja tu mysle o rozszerzaniu a nie mam fotelika do karmienia... kurcze te ceby sa zabojcze a te caretero super tylko one do 18 kg... a ja bym chciala takie do ktorego 3 latka wsadze do jedzenia.U mnie jak Paule próbuję to jest awantura. Musi z nami jeść na normalnym stołku
Tylko koc podkładamy pod dupkę żeby wyżej było
Tak więc fotelik do karmienia stoi i czeka na Laurkę
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Kurde no i nie mogę ululac małej co się rusze to się wybudza a miałam nadzieję że się też zdrzemnę.
Ja też, ale musiałam wstać do łazienki i się obudził. Teraz znów rączki i cycek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:53
-
Dziewczyny no nie powinnysmy byc tak kategoryczne w osadach. Tez do konca nie wiemy dlaczego rodzice zakazuja dzieciom jedzenia skodyczy czy tez popijania posilkow. Moze to zwyle "widzi mi sie" rodzicow, a moze ma glebszy sens. Nie kazdy ma ochote tlumaczyc zawilosci zdrowotnych dziecka. Jakis czas temu odwiedzalismy siostre meza, maluchom wzielismy jakies slodkosci, no i na dzien dobry maluchy podostawaly lakocie od cioci. Na cobjeden trzylatek, ale ciociu ja nie moge. Zdebialam. Okazalo sie, ze maly jest leczony antybiotykami, bo mial glizde ludzka. W efekcie terapia trwala pol roku i przez ten czas nie mogl jesc nic slodkiego. Tez czasami prosil, nawet plakal, ale dla jego dobra nie mogli sie ugiac. W miedzy czasie niejedne urodziny, swieta - co zrobic. Serce sie kraje, ale coz jak mus to mus.
Hermiona, Hermiona lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Hehe tak mi sie wydawalo ze 87 to tez byl rocznik wyzowy
Amberla powiedz mi ile placilaa za fotografa i czy to byl fotograf razem z kamera? Czy kamera osobno a jak osobno to jaka cena? Kolezanka mieszka pod krakowem i szuka wlasnie kogos na slub.
Ofka a gdzie Ty mieszkasz? I gdzie w Katowicach bedziesz spala? Boze te Twoje Maroko to mi sie po nocach sni, zazdroszcze.
Ja to uwielbiam wode... w sumie wieloryby wode kochaja to nie ma sie co dziwic.Czyli kadrowanie, kolory, sprzęt, i w ogóle czy ma to cos, czy potrafi chwilę wyłapać
NA 453 zdjęca tylko może maks do 5 miał jakieś uwagi pod względem technicznym. Chcesz to podeślę Ci linka do naszej galerii
I z racji tego,że wydaliśmy na zdjęcia sporo ( a jeszcze musimy sobie albumy zrobić). to kamerę wzięliśmy tanio. Kręciła nam znajoma za 1 tys. To był jej pierwszy film ( a w zasadzie dwa - jeden 26 min drugi 3,5 min - chcieliśmy krótki - najważniejsze momenty a nie godziny oglądania). Ona kręci teledyski ( jej facet jest muzykiem lokalnym - Bzyk Wu hae) i P. kiedyś im bardzo pomógł w kilku sprawach więc w ramach odwdzięczenia nakręciła mu klipy wyborcze za darmo i teraz to wesele po kosztach
Ale nakręciłą bardzo fanie. Super dobrała momenty do muzyki. Znajomym bardzo się podobało. A zdjęciami byli zachwyceniProfesjonalne
-
odkurzone, lustra pomyte, reczniki i posciel dla gosci przygotowane.
mala bujam w bujaku, jak zasnie to rzucam sie z mopem na podłogi .
potem zostaną mi tylko łazienki do umycia, kurze i kuchnia do przetarcia.małaMyszka, jesslin87, Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Moja tez właśnie śpi w bujaku, ale nie ma opcji się ruszyć bo musze bujać.
Noc mieliśmy dziś tragiczna. Jadę wieczorem na zakupy to kupię kaszkę. Wiem, że nie od razu ale chcę wiedzieć że zbliża się dzień w którym się wyspie.
A Pozatym moje dziecko trzęsie się jak ktoś je i macha rączkami. Wiec albo ja kreca talerze albo chce juz jeść. Na to jeszcze musi trochę poczekać ale juz niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:34
Zetka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Mojemu Malcowi wyszły jakieś suche plamy na buzce. Tylko na buzi. Kurde nie wiem co to...stawiam na coś pokarmowego. Chociaż kilka dni temu przetarlam u buzię nawilżona chusteczka. Może to reakcja.
Czy skóra na buzi Niemowlaka może się tak wysuszyć od suchego powietrza w mieszkaniu?
-
Zetka śliczny ten Twój synuś..
My właśnie wróciliśmy ze spacerku, ciężko prowadzi się wózek po tym śniegu bo u nas tragedia z odśnieżeniem... główne ulice i chodniki ok, ale już boczne uliczki to wszędzie zalega..
Ja tak sobie pomyślałam że chyba wytrwam do tego 6 miesiąca na kp.. tyle już nocy nie przespałam to co mi tam miesiąc się przemęczyć.. a odnośnie słodyczy to nie dajmy się zwariować, przecież każda z nas jadła i je i jakoś żyjemy, owszem lepiej samemu coś zrobić, ciasto upiec, ciasteczka owsiane, pyszny budyń czekoladowy, jest tyle możliwości.. jedyne co na pewno będę ograniczać to gazowane napoje, rzeczy typu fast food i chipsy... u mnie nie było tego w domu i jem bardzo sporadycznie, wręcz nie lubię.. mam nadzieję że z małym będzie podobnie..Zetka lubi tę wiadomość
-
Od 12 spimy z Maja
oczywiscie cyc musi byc blisko na wyciagniecie pysis ale odespalam noc. Maxi King na balkonie sie chlodzi od 11:30 wiec powinien byc juz spoko.
Nie wiem co sie stalo ze moje dziecko zaczelo spac 3 h pod rzad w srodku dnia, juz 4 dzien tak. Oby to weszlo w nawyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:44
Martucha86, małaMyszka, jesslin87, aaaaga, Zetka lubią tę wiadomość