X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, czyżby chrzestna Mai leciała do Saszy i Krzysia? Mamy już jakiś czas od nich zaproszenie i chcemy się kiedyś w końcu wybrać, nawet mąż dzisiaj sprawdzał ceny biletów :-) Ale póki co z Hubertem jakoś tego nie widzę, ,może za jakieś pół roku. W tym miesiącu nasi sąsiedzi też wyprowadzają się do Dubaju i mamy już podwójne zaproszenie, więc chyba nas nie ominie.

magda sz lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    O wypraszam sobie, jaka geriatia ;-)
    77 najlepszy rocznik ! :-)
    Forever young a właściwie im starszy tym młodszy ;-)
    Oczywiście Weridiania :) To była opinia mojej koleżanki.
    Też uważam, że rocznik 77 to najlepszy rocznik( zaraz po 87 :P) ;) Inaczej przecież nie byłby moim mężem :D
    TO najwspanialszy człowiek jakiego spotkałam. Ma tam jakieś swoje wady, ale takiego ze świecą szukać. Pomoże w domu, zajmie się dziećmi, nie chodzi z kolegami, nie gra w gry.
    Może czasem się za bardzo wszystkim przejmuje- pracą, pieniędzmi, kiedyś polityką. Ale poza tym to do rany przyłóż i nie zamieniłabym go za nic, nawet jak czasem wkurza ;D

Aaajjj... Zakaz picia piwa jednak po tak długim czasie bo robię się sentymentalna a zostało mi jeszcze 9 -10 stron!! :/

Weridiana, Zetka, jesslin87, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość

• Neyla Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    no ja miałam krzywe zęby i wadę zgryzu, więc kto wie ile w tym zasługi butelki ;)

Ja mam zęby proste a z butli piłam kasze manna do... 10 roku życia :P
    Dopiero 3-tyodniowy pobyt w szpitalu wyleczył mnie z tego nałogu.

Pulpecja, Amberla, lys, Weridiana, jesslin87, witaminkab, Paula_071, Martucha86, Hermiona, Maniuś lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czeesc:)kilka dni sie nie odzywalam bo bylam zalatana przed slubem. teraz wszystko za mna i postaram sie Was nadrobic i zaraz wrzuce jakies fotki

Amberla, lys, Zetka, Weridiana, jesslin87, mamasia, Paula_071, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was kupowała łóżeczko turystyczne? Jeśli tak to jakie? Zastanawiam się, czy takie łóżeczko można ewentualnie wykorzystać jako coś a'la kojec?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się, mój też rocznik 77 - najlepszy sort, ze tak powiem :-)

Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Podbijam Cię Lys ;) Mój mąż to rocznik 77 :D

Podbijam Cię Amberla, mój mąż to rocznik 75 :)

Amberla, Agaata lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2sb3b48.jpg

27y7lmv.jpg

Neyla, magda sz, Amberla, Pulpecja, Agaata, Aska87, lys, 5ylwia, Zetka, Weridiana, jesslin87, AgaSad, witaminkab, Griszanka, mamasia, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, apaczka, Martucha86, Migotkaa, gianna88, Pati Belgia, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    u nas jest różnica wieku 7 lat, uważam że idealna ;)

U nas 6,tez w deche :)

lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie do nich, kupili w czerwcu bilety wizera leca przez budapeszt i tak wracaja bilety wyniosly 400zl od lebka tyle ze bagaz podreczny. Leca jeszcze z druga parka i zlozyli sie na jeden normalny bagaz na wieksze rzeczy takze spoko ich to wynioslo. Ja nie marze o samolocie skoro w samochodzie takie rewelacje hehe musielibysmy awaryjnie ladowac jakby zaczela sie histria. Oby polubila jazde, nie musi byc Kubica ale niech nie ryczy. Maz odpala samochod a ja aplikacje i zabawiam mala...no ale Saszka i Krzys chyba poki co nie zamierzaja wracac wiec moze kiedys i nam sie uda

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin , sylwia brak mi słów. Straszne , życia nie da się zwrócić. Zdrowe dzieci. ...strata ogromna

Mnie pielęgniarki tez prawie udusily karmiąc w szpitalu. Po porodzie na drugi dzien nie przywieźli mnie do mamy o zwyklej porze , mama zaczęła się niepokoić aż w końcu krzyczała gdzie jej dziecko i jedna z położnych , która podobno lubiła mamę kazała jej przyrzec że nie będzie robić afery to jej powie. Okazało się że jestem w inkubatorze , sina bo mnie karmily i za szybko czy za dużo wlaly , a ja o mały włos się nie udusilam.

1usasg185gkausx0.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 22m-ce ... tyle ze to ja jestem starsza.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine szczena mi opadla, przepieknie! Jak w filmach bollywod :) gratulacje, kochajcie sie mocno!

Paula_071, jasmine89 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata za pol roku to srednio bo goraaaco, mysle ze nasza zima dobra zeby tam leciec z dzieckiem zeby bylo znosnie. Teraz tam 25 stopni

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla jaki Ty maz fotelik ze juz glowka wystaje? Mojej nogi wystaja sporo i misze ja na szerokosc wsciskac ale na glowe ma sporo zapasu, mamy maxi cosi cabrio

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Mamy prawa,dolna jedynkę :)
    Super! Gratuluję ;)
    Naszej starszej wyszła po skończonym 8 msc więc ja się nie nastawiam :D

Laura - super zdjęcia, super synek ;)

My też chcemy się budować. Koło moich rodziców na działce. Bo ten dom nas wkurza. A jak nam jeszcze drogę obok zrobią to masakra. Poza tym garaż się przyda. Trochę boje się budowy. Ale jak się uda - i ja i mąż będziemy mieć pewną pracę to zrobimy.

COś miałam jeszcze pisać, ale to jak sobie pryzpomnę.

AAA co ze zjazdem sierpniówek? Bo uświadomiłam męża!!! Z początkowej postawy "absolutnie nie" to teraz jest " może, zobaczymy". Wiec do sierpnia będzie postawa " hip hip hurra, kiedy jedziemy?" :P

Pulpecja, Weridiana, Zetka, jesslin87, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość

• Weridiana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Podbijam Cię Amberla, mój mąż to rocznik 75 :)

Mój 74 :-) i wygrana w kieszeni hahaha :-D

Amberla, Zetka, lys lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Agaata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Agata za pol roku to srednio bo goraaaco, mysle ze nasza zima dobra zeby tam leciec z dzieckiem zeby bylo znosnie. Teraz tam 25 stopni

To prawda, no to może za rok wyjdzie.
    Moja sąsiadka w ciązy, mąż jej już poleciał a ona leci 28 stycznia i tam też będzie rodzić. Ciekawe jakie będzie miała wrażenia z CC w Dubaju :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine, pięknie. Wszystkiego dobrego!

Agata, ja mam łóżeczko turystyczne ale nie pamiętam jakie. Kojec też mam. I to łóżeczko od biedy mogłoby być końcem, ale tam się podłoga składa i materac składany więc mniej wygodne. A Kojec mam kwadratowy dość duży. Wszystko to po starszym.

jasmine89 lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo odwazna, ale pewnie warunki duzo lepsze jak tu, az musze obczaic w necie jak wyglada porodowka w dubaju.

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 2966 2967 2968 2969 2970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ