SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, czyżby chrzestna Mai leciała do Saszy i Krzysia? Mamy już jakiś czas od nich zaproszenie i chcemy się kiedyś w końcu wybrać, nawet mąż dzisiaj sprawdzał ceny biletów
Ale póki co z Hubertem jakoś tego nie widzę, ,może za jakieś pół roku. W tym miesiącu nasi sąsiedzi też wyprowadzają się do Dubaju i mamy już podwójne zaproszenie, więc chyba nas nie ominie.
magda sz lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:O wypraszam sobie, jaka geriatia
77 najlepszy rocznik !
Forever young a właściwie im starszy tym młodszyTo była opinia mojej koleżanki.
Też uważam, że rocznik 77 to najlepszy rocznik( zaraz po 87)
Inaczej przecież nie byłby moim mężem
TO najwspanialszy człowiek jakiego spotkałam. Ma tam jakieś swoje wady, ale takiego ze świecą szukać. Pomoże w domu, zajmie się dziećmi, nie chodzi z kolegami, nie gra w gry.
Może czasem się za bardzo wszystkim przejmuje- pracą, pieniędzmi, kiedyś polityką. Ale poza tym to do rany przyłóż i nie zamieniłabym go za nic, nawet jak czasem wkurza
Aaajjj... Zakaz picia piwa jednak po tak długim czasie bo robię się sentymentalna a zostało mi jeszcze 9 -10 stron!!Weridiana, Zetka, jesslin87, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:no ja miałam krzywe zęby i wadę zgryzu, więc kto wie ile w tym zasługi butelki
Ja mam zęby proste a z butli piłam kasze manna do... 10 roku życia
Dopiero 3-tyodniowy pobyt w szpitalu wyleczył mnie z tego nałogu.Pulpecja, Amberla, lys, Weridiana, jesslin87, witaminkab, Paula_071, Martucha86, Hermiona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
czeesc:)kilka dni sie nie odzywalam bo bylam zalatana przed slubem. teraz wszystko za mna i postaram sie Was nadrobic i zaraz wrzuce jakies fotki
Amberla, lys, Zetka, Weridiana, jesslin87, mamasia, Paula_071, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Neyla, magda sz, Amberla, Pulpecja, Agaata, Aska87, lys, 5ylwia, Zetka, Weridiana, jesslin87, AgaSad, witaminkab, Griszanka, mamasia, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, apaczka, Martucha86, Migotkaa, gianna88, Pati Belgia, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Tak wlasnie do nich, kupili w czerwcu bilety wizera leca przez budapeszt i tak wracaja bilety wyniosly 400zl od lebka tyle ze bagaz podreczny. Leca jeszcze z druga parka i zlozyli sie na jeden normalny bagaz na wieksze rzeczy takze spoko ich to wynioslo. Ja nie marze o samolocie skoro w samochodzie takie rewelacje hehe musielibysmy awaryjnie ladowac jakby zaczela sie histria. Oby polubila jazde, nie musi byc Kubica ale niech nie ryczy. Maz odpala samochod a ja aplikacje i zabawiam mala...no ale Saszka i Krzys chyba poki co nie zamierzaja wracac wiec moze kiedys i nam sie uda
Agaata lubi tę wiadomość
-
Jesslin , sylwia brak mi słów. Straszne , życia nie da się zwrócić. Zdrowe dzieci. ...strata ogromna
Mnie pielęgniarki tez prawie udusily karmiąc w szpitalu. Po porodzie na drugi dzien nie przywieźli mnie do mamy o zwyklej porze , mama zaczęła się niepokoić aż w końcu krzyczała gdzie jej dziecko i jedna z położnych , która podobno lubiła mamę kazała jej przyrzec że nie będzie robić afery to jej powie. Okazało się że jestem w inkubatorze , sina bo mnie karmily i za szybko czy za dużo wlaly , a ja o mały włos się nie udusilam. -
mamasia wrote:Mamy prawa,dolna jedynkę
Naszej starszej wyszła po skończonym 8 msc więc ja się nie nastawiam
Laura - super zdjęcia, super synek
My też chcemy się budować. Koło moich rodziców na działce. Bo ten dom nas wkurza. A jak nam jeszcze drogę obok zrobią to masakra. Poza tym garaż się przyda. Trochę boje się budowy. Ale jak się uda - i ja i mąż będziemy mieć pewną pracę to zrobimy.
COś miałam jeszcze pisać, ale to jak sobie pryzpomnę.
AAA co ze zjazdem sierpniówek? Bo uświadomiłam męża!!! Z początkowej postawy "absolutnie nie" to teraz jest " może, zobaczymy". Wiec do sierpnia będzie postawa " hip hip hurra, kiedy jedziemy?"Pulpecja, Weridiana, Zetka, jesslin87, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Agata za pol roku to srednio bo goraaaco, mysle ze nasza zima dobra zeby tam leciec z dzieckiem zeby bylo znosnie. Teraz tam 25 stopni
To prawda, no to może za rok wyjdzie.
Moja sąsiadka w ciązy, mąż jej już poleciał a ona leci 28 stycznia i tam też będzie rodzić. Ciekawe jakie będzie miała wrażenia z CC w Dubaju -
Jasmine, pięknie. Wszystkiego dobrego!
Agata, ja mam łóżeczko turystyczne ale nie pamiętam jakie. Kojec też mam. I to łóżeczko od biedy mogłoby być końcem, ale tam się podłoga składa i materac składany więc mniej wygodne. A Kojec mam kwadratowy dość duży. Wszystko to po starszym.jasmine89 lubi tę wiadomość