SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam prawko już 9 lat, na początku jedzilam jak szalona w sensie że non stop, pozniej co raz rzadziej, ostatecznie przed ciążą do lidla jezdziłam na zakupy bo droga prosta, do pracy bo miałam obadaną trasę, męża z imprezy wiozłam. W ciąży trochę też i po ciąży ale z dzieckiem nie jechałam i nie pojadę bez lekcji z instruktorem. Jak jedziemy z mężem bez dziecka to ok ale nie wybobrażam sobie jechać z małą nawet jak mąż jest. Nie skupię się na drodze a i tak jak niedzielny kierowca jezdze po takiej przerwie.
Jak mamy kupić dom na przedmieściach to i drugi samochód więc muszę coś z tym zrobić. -
Lily obróciła się z pleców na brzuszek - pierwszy raz
jestem taka dumna!
niecierpliwa, jesslin87, gianna88, Paula_071, Pulpecja, aaaaga, Meggi31, apaczka, magda sz, Zetka, witaminkab, Aska87, Martucha86, Laura, mamasia, Weridiana, Katarka, Maniuś, la_lenka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Lily obróciła się z pleców na brzuszek - pierwszy raz
jestem taka dumna!
Taki prezent z okzji ukonczenia 5 msc
Tomek obudzil sie o 4 i do 5:30 nie spal. Pobudka o 7:20 i jest maruda. Nie wiem co robic, zeby w nocy po jedzeniu zasypial.
Edit. A samochod mi jest mega potrzebny, np. maz wyjezdza w tym tygodniu nja 5 dni
I co ja bym zrobila bez samochodu? Bylabym uwieziona. A tak pojadę do rodzicow czy sklepu. Chyba bym sie zasiekala we wroclawskiej komunikacji miejskiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:44
lys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Psioszka, Migotka mam pytanie odnosnie wprowadzania mieska, czy na pierwszy miesny posilek mogdm podac caly sloiczek?? Mamy sprawdzone delikatne jarzynki, a teraz chce na dniach podac delikatne jarzynki z krolikiem i zastanawiam sie czy moge dac caly obiadek??
I odnosnie wprowadzania nowych warzyw i owocow czy juz teraz kiedy ponad miesiac to wcina czy jak chce np podac pasternaka tez musze zaczac od lyzeczki?? -
Power mam dzisiaj! Ogarnęłam chatę, pranie się robi, prasowanie przygotowane, porządek w szafie małego zrobiony, śniadanie wcinam, teraz jemy, później odkurzam, myje podłogi. Chowam choinkę dzisiaj chyba...
Dziękuję za życzenia. Czuję się na 17, a nie 30 hahaha hahaha hahaha
Sebastian ma dzisiaj 5 miesięcy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:13
5ylwia, lys, Paula_071, aaaaga, magda sz, gianna88, Zetka, niecierpliwa, Aska87, witaminkab, Martucha86, Laura, jesslin87, Weridiana, Pulpecja, mamasia, Katarka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aaaa i na sekundę wrzucę prezent od męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:13
lys, 5ylwia, Paula_071, aaaaga, magda sz, gianna88, Zetka, niecierpliwa, Aska87, witaminkab, Martucha86, Laura, jesslin87, Weridiana, Pulpecja, mamasia, Katarka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Nadrabiam i nadrabiam ale konca nie widac...jestem na 2934...
Byl temat roczników i imionMonika 88 się kłania
Byl temat krzeselek do karmienia-my kupiliśmy Espiro Mokka i podoba mi się w nim to ze mogę zjeżdżać siedziskiem na sam dol czyli mogę z niego spokojnie zrobić leżaczek...sciagane deski wygodne do mycia...i od 19.01 czyli jak Maly skończy 5 msc to zaczynam rozszezac dietę
Dziewczyny jak nauczyć Malego pic z butelki???help....
Mieliśmy problem z kupą...nie zrobil sam przez tydzień...poszlismy do lekarza i dostal leki...dzis znowu 3 dzień bez kupy i juz się bojeskąd teraz nagle taki problem???
O i widzę ze Mycha dzis świętujeNajlepszego kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:53
lys, Zetka, witaminkab, Laura, jesslin87, Weridiana, mamasia, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Myszka kochana, wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowka dla całej rodzinki
Spełnienia wszystkich marzeń, radości każdego dnia :-*
Ja samochodem jeżdżę codziennie i nie wyobrażam sobie życia bez prawka:) sklepy mam pod nosem ale do lekarza, czy do mamy zwłaszcza teraz w zimę to wolę podjechać autem
O 15 jadę na usg piersi, trzymajcie kciuki żeby nic nie wyszło..Paula_071, magda sz, Zetka, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Myszka mąż sie postarał
Ja od meza na 30 dostalam aparat fotograficzny no i synka hehe bo urodzil sie 3 dni po moich 30 urodzinach hehe
U nas dzisiaj snieg padaPaula_071, magda sz, Zetka, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja mam prawo jazdy raptem od 4 lat i ciężko mi to szło bo zdawalam we Wro a pochodze z malego miasta gdzie spokojnie wszystko na piechote mozna przejsc. Ale uparłam się ze się w końcu nauczę zrobiłam 2 kursy wyjezdzilam dużo godzin dodatkowych zmieniłam kilka razy instruktora i zdałam za 5 razem. Podobno jak na Wro to nienajgorzej. Co prawda nie pojadę sama np z Wro do Wawy ale jeżdżę na codzień czy to do CH czy do lekarza. Nie wyobrażam sobie nie mieć prawka czy samochodu. Tym bardziej ze nienawidzę komunikacji miejskiej. Uważam też ze nigdy nie jest za późno - moja siostra zrobiła prawko w zeszłym roku a ma 34 lata
tak więc Migotka do dzieła
Zetka, jesslin87, Weridiana, Migotkaa, Amberla lubią tę wiadomość
-
A no tylko to parkowanie w parkingach jakoś tak czasem mi nie wyjdzie. Z resztą kiedyś nawet tu pisałam ze zjechałam zderzak o ścianę. Jednak dopóki to tylko mój samochód jest porysowany a nie innych kierowców to uważam że nie stanowi to problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:07
magda sz, aaaaga, Zetka, 0na88, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Myszka czego Ci zyczyc jak Sebus jest, maz jest i to jaaaki, diament jest, kurde no to zdrowka zeby zawsze bylo, czasu dla siebie, wiekszego fajnego lokum, no i zeby Cie humor nigdy nie opuscil :*
Griszanka strasznie wspolczuje, zdroweczka, siedz juz w domu i grzej sie, dobrze ze mama przyjezdzaWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Artek nauczyl sie przekrecac z plecow na brzuch w druga strone dzisiaj rano wzielam go do łóżka a ten chyc na brzuszek od lewej ręki
lys, Martucha86, jesslin87, Weridiana, Zetka, mamasia, małaMyszka, Katarka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość