SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
U nas nocka w miare, mały łądnie spał
Mycha to teraz wszyscy będa wiedziec ile masz lat jak bedziesz piła kawkę w takim kubku:P
U nas dziś ksiądz.. nie lubie tych wizyt, takie wymuszone.. mąż mówi żeby nie przyjmować ale ja powiedziałam że przyjmiemy bo przeciez co roku przyjmujemy, i u nas jest tak że co roku przychodzi ten sam ksiądzmałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
pół roku temu byłam już w szpitalu bo wody mi odeszły.. jak to leci, jutro będzie pół roczku!
Martucha, dzis Twój Staś kończy pół rokuniecierpliwa, Agaata, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, 0na88, witaminkab, Pulpecja, jesslin87, Martucha86, apaczka, Maniuś, Katarka, mamasia, Laura, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na porodówce dokładnie 5 miesięcy temu, o 11.00 podali mi oksy
Leci czas jak szalony, aż trudno w to uwierzyć.
Dziś mamy wizytę szczepionkową, ciekawe czy zaszczepi Huberta z tym lekkim katarkiem, zobaczymy.Paula_071, Weridiana, niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, lys, witaminkab, Pulpecja, jesslin87, apaczka, Maniuś, Katarka, mamasia, Laura, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
A mnie wlasnie znieczulal anestezjolog 5 msc temu:) o 9:52 Tomek byl na swiecie.
Migotkaa, Weridiana, niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, aaaaga, 0na88, lys, witaminkab, Agaata, Pulpecja, jesslin87, Martucha86, apaczka, Maniuś, Katarka, mamasia, Laura, Zetka, AgaSad, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:hehe nom może i cena ok ale kto by sie w to wbił
magda sz, jesslin87, Weridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
No dziś kibicujemy Julci Żabki z całego serduszka!
Jesslin szok że takie ceny, ludu chyba kupię i będę się patrzeć to się zmotywuje do ćwiczeń. Jutro mamy szczepienie, zapytam pediaitrę czy dieta którą stosowałam przed ślubem nie zaburzy laktacji.
U nas noc maskara, zasnęła o 20, o 21 jeszcze cyc o 1:45 wstała wyspana ciężko było mi sprawić żeby zasnęła, no i właściwie od tej 1L45 to nie wiem ile razy jadłao 6 chciała już wstawać ale udawałam że śpię jak coś marudziła i jakoś zasnęła. Musze ją zapchać czymś na noc bo to tak być nie może, rozumiem 2 pobudki w nocy ale kuzwa nie 7-8.
Muszę zamówić dziś książeczki Babciu opowiedz mi itp.małaMyszka, Agaata, chcebycmama, jesslin87, Maniuś, Laura, Weridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
U nas noc tez tragiczna , ale to pewnie wina kataru - co pol godziny sie budzila , i za nic nie da sobie sciagnac kataru tym katarkiem - istna walka z odkurzaczem , marudna jest okropnie ale sie jej nie dziwie , bo sama marudze przez ten katar
co do bluzek to ja wczoraj bylam w kolejnej galerii i guzik kupilam , wkurzylam sie poszlam do Auchan na spozywke i przy okazji przejezdzalam kolo ubrac - i co ? kupilam 8 koszulek chyba jakosciowo wygladaly jak te rzeczy z promocji w sklepach w galerii . Maz sie smial ze jak dziecko dorosnie to sie beda z niej smiac " Twoja stara ubiera sie w Auchan"
aaaaga, małaMyszka, jesslin87, apaczka, Maniuś, Katarka, Laura, lys, mamasia, niecierpliwa, Weridiana, Paula_071, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Heheheh patrze na rozmiary i xxl to chyba nasze xs
pamiętam jak w Malezji poszłam z mężem na zakupy, były zajebiste krótkie spodenki jeansowe. Mierzę M -rozmiar z PL, nawet do kolan nie założyłam, mierzę L- kolana,.... no a XXL ledwo do ud doszło. Zapytałam czy mają XXXL albo XXXXL ? gość popatrzył na mnie jak na idiotkę. No ale oni są malutcy- średnia wzrostu 150 waga 40 kg to co się dziwić
0na88, małaMyszka, aaaaga, jesslin87, Migotkaa, apaczka, Maniuś, Laura, Weridiana, Paula_071, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda przy kp dieta musi byc zbilansowana. Nie można stosować żadnych diet eliminacyjnych. Nie można chudnąć więcej niż 0,5 kg tygodniowo,bo mogą uwolnić się toksyny z tłuszczu.
Jako, iż mam spora nadwagę to się staram odchudzić, wiec zglebialam temat. Bardzo trzeba uważać, jak ja troszkę za bardzo ograniczyła sobie jedzonko to mleka było mniej.magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość