SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:Nie mówcie, że taka cisza na forum bo wszystkie szukają doidy cup na allegro
apaczka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, zobacz w tym sklepie:
www.wyprawkadlamaluszka.pl
Ja tam zamierzam jutro podjechać po puzzle z babyono i doidy cup, dzwoniłam i jutro będą mieli dostawę doidy cup bo na dzisiaj nie mieli za dużo kolorów. Z tego co widzę, to gryzak i siatki też chyba mają?
A, nie doczytałam, ze chcesz z Canpola. Oni mają jakąś inną firmę niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:33
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:tez dzis pół dnia spedziłam szukajac tego kubka na allegro
u tego patrzyłaś ? http://allegro.pl/doidy-cup-kubek-do-nauki-picia-3m-uchwyty-i5908324273.html
chyba tam widziałam
Ten ma wszystko to zas nie ma opcji paczkomatu i dosc dlugi czas realizacji, a jak ja sobie cos usram to na juz musze miec
Macie zamiar uzywac tych gryzakow do pokarmu?? -
niecierpliwa wrote:Ten ma wszystko to zas nie ma opcji paczkomatu i dosc dlugi czas realizacji, a jak ja sobie cos usram to na juz musze miec
Macie zamiar uzywac tych gryzakow do pokarmu??
ale jesteś wybredna
ja na razie nie kupuje tych gryzaków bo coś mi się o uszy obiło że to niezbyt trafiony patent.... ale może jeszcze się skusze kiedyś żeby wypróbować -
Ja chce wyprobowac, opinie maja bardzo dobre, a dzis dalismy jej pietke chleba, o malo z krzeselka nie wyskoczyla z zadowolenia,a jak zabralam byl ryk, a ja prawie zawal mialam, zeby sie nie zakrztusila i albo siatka albo papki do 5 roku zycia, bo to nie na moje nerwy
-
A ja chcąc kupić pianinko i kule to kupiłam pianinko, kule, Uczniaczka, kluczyki i mate z kierownicą do samochodu. Masakra
jeszcze oballa chce kupić. Wczoraj zamowilam książki i w ramach jednej wysyłki jeszcze 4 inne wzięłam. Jeszcze doidy został
Gemini i Ikea i koniec na ten tydzień
niecierpliwa, jesslin87, magda sz, lys, aaaaga, Martucha86, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzizas dziewcZyny ja to Nie mam pojęcia o czym Wy piszecie??!co to za siatki doidy itp bajery?może i też bym potrzebowała a nie wiem?!bo przy moim Leonie to siedzenie na allegro graniczy z cudem więc jak napiszcie Co to takiego,to ja wtedy mogę zobaczyć i kupić bo o szukaniu czytaniu to nie ma mowy.Wieczorem tak jak teraz to już leżę w łóżku poczytam Was z tel. i nawet Nie myślę o siedzeniu nad lapkiem.Wy to kobiety masie sile i Moc.Buziaki dla Was!
niecierpliwa, jesslin87, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
http://allegro.pl/canpol-gryzak-do-podawania-pokarmu-owocow-siatka-i5009026830.html
http://allegro.pl/doidy-cup-hit-rewelacyjny-kubek-do-nauki-picia-3m-i5918097104.html
Psioszka linki dla Ciebie, cobys tez troche uszczuplila Wasz budzetpsioszka11, Zetka, jesslin87, apaczka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Oesu, wyszłam na spacer i mnie poniosło. Poszłam aż na cmentarz dysydentów, a żeby nie iść wzdłuż drogi (nie ma chodnika) szłam polami, jakieś sarny i bażanty mi psyskały spod stóp. Powietrze dziś było ładne (jak na krk) i chyba po raz pierwszy w życiu zobaczyłam Tatry, wow. Mała spała cały czas i pochrapywała tylko. Spowrotem to już szłyśmy całkiem polami, jakieś błoto, wąskie miedze, już pod koniec miałam trochę dość, ale to taka okolica, że albo droga dla samochodów albo bezdroża.
Tuż po powrocie znowu wycieczka do ośrodka zdrowia na szczepienie. ALe... nie zaszczepili, bo nie mają tu szczepionki 6w1, trzeba samemu kupić w aptece. A jak byłam małą tam zapisać, to babka mi tego nie powiedziała, tylko kazała przyjść. I jak już przyszliśmy, to jeszcze sobie przypomniała, żeby z poprzedniej przychodni przynieść kartę szczepień. A specjalnie ją pytałam, czy mamy tak po prostu przyjść na to szczepienie, bez rejestracji ani nic. Tak, szczepią na bieżąco. No to następne podejście za tydzień. Za to lekarz miły, taki starszy.
Idę się wykąpać i poczytać jeszcze na jutrzejsze zajęcia. Miłego wieczoruapaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Maz mi nie wierzyl, ze Julka tak ladnie pije z kubeczka, a raczej z pojemnika na pokarm
Dzis sam jej dal i ani kropli nie ulala, ale tak mysle czy ten niekapek tez kupic, bo w koncu na jakies wyjazdy czy wyjscia kubka otwartego nie wezmiemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:24
-
U nas do kataru doszlo zapalenie spojowki , wiec jazda na calego .
Do tego wszystkiego po kapieli jak ja ubieralam w bodziaka to katem oka ogladalam "na wspolnej" i efekt byl taki ze przycielam jej kawalek skory bo weszla pomiedzy ten kapsel - nie wiem jak to zrobilam... plakalam razem z nia. Stary jak wparowal to najpierw mnie uspokajal a potem opieprzyl ze w taka panike wpadlam jakbym ja conajmniej na podloge upuscila a on nie wiedzial co sie stalo.
Do tej pory nie wiem czy pazura jej wbilam czy ta skore przycielam ... wole nie zagladac juz.
Nie dosc ze sie dziecko z katarem meczy i z zapaleniem spojowki to jeszcze jej krzywde zrobilam. Nie moj dzien ;/
Jutro wybieram sie z dziewczynami na rynek potanczyc i cos wypic - ojciec bedzie mial dyzur z dzieckiem , za to w sobote on wieczor wychodzi. I tak za duzo nie lykne bo on w sobote pracuje wiec musze byc w formie zeby poradzic sobie ze swoim kacem i z Zoska.
W ogole to musze kupic kolejne bodziaki bo odkad rozszerzamy diete to wiekszosc ubranek do wyrzucenia bo nie chce zejsc mi marchewa czy inne cuda.
aaaaaa i gdybym karmila cycem to nie spieszylabym sie tak z rozszerzaniem ... przygotowywanie tych kaszek , kleikow , karmienie , czyszczenie dziecka , przebieranie , mycie tego wszystkiego to jednak troche czasu zajmuje
Jutro moj maz wraca do pracy wiec wreszcie wroce na swoje tory
Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
W koncu sie udało:)
taki miałam pomysł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d63f68e04f48.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 23:10
witaminkab, Aska87, Pulpecja, Zetka, magda sz, jesslin87, Laura, mamasia, Weridiana, 5ylwia, lys, apaczka, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, 0na88, Martucha86, AgaSad, Maniuś, Katarka, Kkarolinaaaa, małaMyszka, gianna88, Amberla lubią tę wiadomość