SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wozek zostawiam w piwnicy a mala w foteliku taszcze na góre (4pietro).
tak sie zawsze umorduje, ze nienawidze spacerów!!!!'czekam z utesknieniem na wiosne, ajk mala juz bedzie siedziec, wtedy kupie lekka spacerówkę i nie bede musiała jej znosic w foteliku, tylko na rękach.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotka, mój mąż raz omiótł, ale już mu się znudziło, więc stelaż nocuje na klatce schodowej, a gondola w domu. Dzisiaj się zapomniałam i na chwilę wjechałam przez drzwi do przedpokoju i błoto się zrobiło. Dzisiaj tylko przetarłam i pozamiatałam, ale jutro mimo niedzieli, czeka nas odkurzanie i mycie podłóg przez to
Pranie mi się zrobiło.... Buuu nie chce mi się rozwieszać. -
Migotkaa wrote:Zabka o matko, ja to sie ugrzeje jak samego Szymka wnosze czy znosze a co dopiero w foteliku, ja lece najpierw z wózkiem całym a potem wracam po dziecko, 3 piętro, zazdraszczam parteru w takich momentach haha
Ja to się w ogóle zastanawiam jak to możliwe, że jest tyle pięter i windy nie ma. To chyba projektowali ludzie, którzy dzieci nie mieli. Ja na szczęście mam windę, bo bym się chyba pochlastała. Ja w ogóle nie mam siły fotelika nosić. -
Żabka, a nie mozesz teraz wnosić jej na rękach, a fotelik ze stelażem zostawiać? Moją tatuś próbuje wlaśnie uśpić. A ta zasypia i znów podnosi głowę. Mam nadzieję, ze zaśnie w końcu mocno.
Co do maty,to moja nie znosiła, a mialam dwie różne. Za to pokochala te puzzle, które kupiłam ostatnio. Tam leży chętnie, ma porzucane zabawki i stojak gimnastyczny z jakimiś zawieszkami. Ja też już nie daję rady jej nosić,chwile ok, ale dlużej to ręce odpadają.0na88, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda trzeba przyznać że ładnie sobie wyrzezbilam ramiona od tego noszenia. I to bylby koniec plusow.
Niestety u nas codziennie trzeba nosić. Czuć na kregoslupie tym bardziej ze mam podwójna skolioze i teoretycznie w ogóle niczego nie wolno mi dźwigać żeby nie pogłębiać wady i nie dokładać sobie bólu. Kolana tez bolą. Ale cóż : życie. -
Migotka Forrest jest swietny ja pierwszy raz ogladalam 5 lat temu i lubie go ogladac
Co do rozstepow to ja mowie sobie za na swiecie sa kobiety ktore za te rozstepy i brzuszek oddaly by wszystko co maja. Bo rozstepy rownaja sie ciaza a co za tym idzie wymarzone dziecko.
I ok moze idac przez plaze czy basen spojrzy na mnie 20 z mysla ble jaki brzucj a moze za 5 lat pomysli ile bym dala by taki brzuch miec. A sa takie co patrza z zazdroscia. Takze dziewczyny kochajmy nasze ciazowe niedoskonalosci bo dzieki nim mamy nasze dzieciaczki
Ofka jak wroci to za chiny nas nie nadrobiPulpecja, magda sz, apaczka, aaaaga, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
no moje rozstepy na piersiach sie nie opalaja , widac je wtedy bardziej - zostaja takie biale a cialo robi sie brazowe, mam je za czasow jeszcze podstawowki jak zaczel mi nagle biust rozsnac . Przyzwyczailam sie do nich ,teraz doszly mi jeszcze na biodrze po lewej stronie , i na podbrzuszu mam z dwa .
-
Wrzucam na chwilę nasz zimowy spacer (dzisiaj). Pogoda piękna była, dawno nie było tyle śniegu w Warszawie - w sumie to chyba ze 2 lata.
jesslin87, Migotkaa, Zetka, magda sz, 0na88, Martucha86, mamasia, Katarka, Aska87, Pulpecja, apaczka, 5ylwia, Weridiana, niecierpliwa, witaminkab, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja zbijam starszemu gorączkę. Masakra, nurofen nie starcza nawet na 6h. Paracetamol średnio zawsze działa, Le chyba spróbuję naprzemiennie żeby chociaż nie rosła. Kidofen duo starczyło na 4-5h tylko. Dziś nie wiem czy w ogóle zasne że strachu. Jakoś 2 lata temu miał drgawki gorączkowe w nocy, masakra, wzywalismy pogotowie. Boje się straszliwie.
-
Zetka wrote:A ja zbijam starszemu gorączkę. Masakra, nurofen nie starcza nawet na 6h. Paracetamol średnio zawsze działa, Le chyba spróbuję naprzemiennie żeby chociaż nie rosła. Kidofen duo starczyło na 4-5h tylko. Dziś nie wiem czy w ogóle zasne że strachu. Jakoś 2 lata temu miał drgawki gorączkowe w nocy, masakra, wzywalismy pogotowie. Boje się straszliwie.
Może zrób mu chłodny okład na czoło?Zetka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie przejmujcie się jakimiś rozstępami, nie warto. Ja mam paskudną bliznę od pępka w dół i olewam. Ja akurat z gołym brzuchem nie biegam, bom gruba, ale gdybym chciała założyć dwuczęściowy strój to bym założyła. Bo ta blizna jest dlatego, ze dałam życie trójce dzieci i nie mam się czego wstydzić. Gorzej byłoby wyjsć z elektroniczną bransoletką, czy więziennym tatuażem, a jednak ludzie z tym też na ulicę wychodzą.
apaczka, jesslin87, Weridiana, niecierpliwa, aaaaga, lys, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata, piękna zima ! i Wy ! Co to masz za wózeczek? Bo inny niż wszystkie:)
Zetka dużo siły, żeby gorączka szybko spadła, ja jak mam 38 to ledwo kontaktuje, i też mi zawsze cięzko się zbija,, a czopkami próbowałas?Zetka, Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Może zrób mu chłodny okład na czoło?
Lekarz powiedział że wirus. Pieprzone wirusy już któryś raz właśnie przy wirusowce ciężka do zbycia wysoka gorączka. Oby na Michała nie przeszło.
Super śnieg macie w W-wie. U nas dupa.Agaata, Weridiana lubią tę wiadomość