SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Agata, piękna zima ! i Wy ! Co to masz za wózeczek? Bo inny niż wszystkie:)
Zetka dużo siły, żeby gorączka szybko spadła, ja jak mam 38 to ledwo kontaktuje, i też mi zawsze cięzko się zbija,, a czopkami próbowałas?
Właśnie on histeryzuje na czopki, więc syropy.
-
Agata, napatrzec się nie mogę, tak fajnie wyglądacie. W ogóle masz bardzo oryginalną urodę. Bardzo ładnie
Mały się budzi. Kurcze, kładziemy go na boczku bo inaczej nie zasypia, a on się po jakimś czasie przekręci na brzuszek i wtedy się budzi
Stopki też mu chlodziłam. Te kompresy żelowe fajne do tego, zwiniety w tetre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 22:46
Agaata lubi tę wiadomość
-
Zetka, ja tam nie widzę tej urody, ale dziękuję
Ostatnio jakoś staro się czuję
Śnieg faktycznie piękny, aż miło było pochodzić. Jutro może gdzieś podjedziemy na spacer, żeby nie chodzić ciągle w tym samym miejscu.
Migotka ja mam wózek Joolz Day Earth.Zetka, Migotkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za komplementy w imieniu Polaczka
Mielismy gosci. Kuzyn z zona i coreczka urodzona 6 wrzesnia. Pola na jej widok wyła. Kazda proba zblizenia dziewczynek konczyla sie odwieszoną łypka u Poli :o ona jest bardzo radosnym dzieckiem,duzo sie smieje,a dzisiaj ..no masakra... -
Kkarolinaaaa wrote:Dziekuje za komplementy w imieniu Polaczka
Mielismy gosci. Kuzyn z zona i coreczka urodzona 6 wrzesnia. Pola na jej widok wyła. Kazda proba zblizenia dziewczynek konczyla sie odwieszoną łypka u Poli :o ona jest bardzo radosnym dzieckiem,duzo sie smieje,a dzisiaj ..no masakra...
nie lubi konkurencjiZetka, jesslin87, magda sz, Amberla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie tak to wygladalo,zanim mała spala jak weszli to Pola usmiechnieta i do Marzeny i do Kuby,a jak Nikolka sie obudzila to jakby ktos mi dziecko podmienil..nawet odlozyc jej nie mozna bylo.. moja rybka..tak mi jej szkoda w takich momentach,ze tak bardzo sie boi..
-
Zetka ja slyszalam, zeby schladzac jeszcze pachy, pachwiny, pod kolanami i stopy. Jak jest bardzo wysoka temp., to zimna kapiel. Mojej kolezanki syn dostawal drgawek przy 38, w ogole do 3 roku zycia kazda goraczka powyzej 37,5 grozila szpitalem. U niego wygladalo to bardzo groznie. Wiec czerpie z jej doswiadczenia.
Zdrowka Wam zycze.Zetka lubi tę wiadomość
-
Zetka wypróbuj kąpiel chłodzącą tylko nie za zimną, temperatura wody 1 stopień niższa niż temp ciała dziecka. A no i niech pije dużo, wtedy też temperatura lepiej się obniży, powodzenia.
Lecę spać, moja młoda coś gorzej je, niby głodna i chce ssać ale robi to słabo, płytko i mniej je. Ja wiem, że zęby są sprawcą wszelkiego zła nawet jak nie są ale zastanawiam sie czy to może jednak nie to...hmmm
Dobranoc!Zetka lubi tę wiadomość
-
A moj potworek mial dzisiaj po poludniu doskonqly humor. Nawet dal sie ladnie obfotografowqc na puzzlach, slicznie sie usmiechal do aparatu. Nawet z mamusia dal sobie zrobic sweet focie
Pozniej kapiel, a moj dziobek zamiast po jedzeniu spac, to sie uruchomil na calego. Piski, krzyki, smiech w oglos, probowalam go wyciszyc, w koncu sie poddalam i odlozylam go na mate, fikal tam od 20 do 22:30, w koncu stwierdzilam, ze to juz przesada, wsadzilam do lozeczka, to krzyczal na misie, w koncu na rekach, pogasilam wszystkie swiatla, zrodla dzwieku i przed 23 zasnal. Jeszcze musze mu poobcinac paznokcie, a cos czujnie spi.
Ciekawe skad on ma tyle sil.Zetka, jesslin87, Weridiana, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kurcze a ja na koniec dnia sie dowiedzialam ze zmarl tata kolezanki ktora jest w ciazy w 34 tc
nagle zawal w wieku 55 lat, zaraz by poznal wnuczka. Ale mi smutno
moze jutro pojade z Maja do niej dodac otuchy. Masakra stracic rodzica w ciazy.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona tez czytalam masakra.
Ja wam powiem kuzyn ma zone. Jej ojciec juz w sumie umiera na raka. Juz tylko czekaja na smierc. Diagnoza w maju. W czerwcu slub byl ich. Z 120 kg chlop wazy 40. A cala rodzina sie dziewczyne pyta oczywiscie rodzina z mojej strony kiedy beda dziecko robic. Brak taktu po prostu. Ostatnio na urkach u mojej babcj przyszl do pokoju gdzie siedzialam z malym i plakala.
Ze to koniec ze on umiera. A wszyscy sie pytaja o dziecko a ona w tym stresie nie donosi. Masakra nie wiadomo co powiedziec takiej osobie. Bedzie dobrze? Jak nie bedzie bo smierc to kwestia miesiaca moze dwoch...
A chlop sie przygotowal. Kazal sobie kupic garnitur. Spisal co by chcial komu dac. Zrobil liste gosci na stype. No masakra...