SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Nie wiem czy o tym słyszałyście, ja widziałam w weekend w tvn-ie mamę z tym chłopcem. Masakrator. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/noworodek-wazyl-ponad-6-kg-jego-mama-spodziewala-sie-blizniakow/t6c2t
Aga89 lubi tę wiadomość
-
ja nie rozumiem tylko jednego . jak wiem z wiadomości wczorajszym z tvn.
kobieta męczyła się 18h dlaczego nie zrobili jej cesarski ? skoro wypowiadała się polksa urodziło dziecko 4kg ale miała cesarkę ze względu właśnie na wagęmagda sz, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może afroamerykanie mają trochę inny rozstaw kości miednicy, oni wszystko mają większe
w Polsce takie coś by nie przeszło. Mam nadzieję że moje dziecko nie będzie ważyć więcej niż 4000 inaczej biorę cesarkę na żądanie, nie wyobrażam sobie życia z rozklapciuchą bo ciężo uwieżyć żeby wróciła do normy po takim wyczynie
mamasia, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Kochane, a teraz siadzcie wygodnie w fotelach i trzymajcie sie mocno oparc
Rozmawialam z mezem na temat odswiezenia naszej sypialni i pomalowania pokoju dla malenstwa i zapytalam go kiedy planuje malowac na co on, ze w lipcu hahaha
czy wszyscy mezczyni sa tak malo rozgarnieci czy tylko moj??? Nie bierze pod uwage, ze malenstwo moze urodzic sie wczesniej, ze pomieszczenie z 3 tygodnie powinno sie wietrzyc, nie kaze mu tego robic w kwietniu,'no ale w czerwcu to ja juz bym chciala powoli pokoj meblowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:27
Cassie, zabka11, mamasia, małaMyszka, psioszka11, Y lubią tę wiadomość
-
Kochane, moja siostra rodzi! Prosze trzymajcie kciuki!!!
może już dziś zostane matką.. chrzestną
ale emocje!
olinka, magda sz, Cassie, niecierpliwa, zabka11, mamasia, Maniuś, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, psioszka11, Aga89, Y, gosia.b lubią tę wiadomość
-
no tak w 7 miesiącu by się przydało mieć już spakowana torbę i przygotowane łóżeczko itp
u nas na szczęście sypialnia była rok temu remontowana więc teraz misja co zrobić z szafą żeby tam postawić łóżeczko itp.
Słuchajcie może trzeba będzie naszym mężom postawić piwo albo drina, wziąć kalendarz i objaśnić im co jak i kiedy na spokojnie wytłumaczyć jak krowie na miedzy. No i ustalić kiedy ma zawieźć do szpitala czy jak już zacznie boleć czy dopiero jak wody odejdą..itp
Mój to jest taka znieczulica że pewnie jak mi odejdą wody to będzie na siłowni, wróci ja powiem że kur*a jedziemy! a on powie że się musi wykąpać itp. jak go znam...czasem mnie przeraża ten jego system życia ale maluszek mu pokaże że nie wszystko jest tak jak on sobie zaplanuje
niecierpliwa, zabka11, mamasia, Maniuś, małaMyszka, sylwucha89, psioszka11, Y lubią tę wiadomość
-
A ja w tej kwestii musze pochwalic męża, ostatnio sam do mnie powiedział "będziesz chciała zmienic kolor w pokoju przeznaczonym dla dziecka?" powiedziałam ze raczej tak..chodz sama jeszcze nie wiem (3 lata temu wprowadziliśmy się do tego domu wiec w sumie wszystko jest nowe, ale ten kolor mi troche zbrzydł..) na co on "no to jak dowiemy sie jaka płec to pomyślimy i gdzieś w czerwcu trzeba bedzie działać"
zabka11, mamasia, małaMyszka, futuremama, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Może afroamerykanie mają trochę inny rozstaw kości miednicy, oni wszystko mają większe
w Polsce takie coś by nie przeszło. Mam nadzieję że moje dziecko nie będzie ważyć więcej niż 4000 inaczej biorę cesarkę na żądanie, nie wyobrażam sobie życia z rozklapciuchą bo ciężo uwieżyć żeby wróciła do normy po takim wyczynie
Rozwaliłaś mnie tą "rozklapciuchą"
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU Nas juz zaczal sie remont. Dla chlopakow remontujemy poddasze a malenstwo bedzie mialo pokoj chlopakow. W sierpniu byl odmalowany wiec nie wiem czy cos bede zmieniac poza wystrojem.
Ojjj ciekawe jak to bedzieniecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Mój to jest taka znieczulica że pewnie jak mi odejdą wody to będzie na siłowni, wróci ja powiem że kur*a jedziemy! a on powie że się musi wykąpać itp. jak go znam...czasem mnie przeraża ten jego system życia ale maluszek mu pokaże że nie wszystko jest tak jak on sobie zaplanuje
Hahaha padlam! Moj tez ma luzny stosunek do zycia, ale chyba Twoj to bije go na gloweU nas w sypialni nie ma miejsca na lozeczko wiec chce od samego poczatku, by dzidzius spal w swoim lozeczku w swoim pokoju, zapewne pierwsze noce bede kimac tam z nim albo rozwazam zakupienie kosza mojzesza do sypialni bo to nam na styk wejdzie, ale wolalabym aby od razu spalo w swoim pokoju bo jak sie naucze, ze spi z nami to potem mi bedzie ciezko to zmienic
Ale zycie pokaze
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Jaką ja wojnę przeszłam. W pokoju dziecka jest teraz "gabinet" mojego męża.. I powiedziałam mu że trzeba wynieść biurko, zlikwidować stacjonarny komputer (może korzystać z laptopa), pomalować pokój.. To wiecie co stwierdził? Że przecież biurko sie przyda, gdzie dziecko bedzie odrabiać lekcje?? Haha zabił mnie
Po co malować? Przecież mieszkamy od sierpnia wszystko jest świeżo pomalowane.. przecież sama wybrałam beże i brązy do tego pokoju.. On nie wie o co mi chodzi.. Po co to całe zamieszanie? Łóżeczko sie gdzieś wcisnie np. koło kaloryfera jest miejsce.. Haha super pomysł.. Faceci!
niecierpliwa, zabka11, Cassie, magda sz, małaMyszka, sylwucha89, psioszka11, Zetka, Y lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Kochane, moja siostra rodzi! Prosze trzymajcie kciuki!!!
może już dziś zostane matką.. chrzestną
ale emocje!
Trzymamy kciuki i czekamy na malenstwo!! Ale Ci fajnie, bedziesz miala przetarte szlaki5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny