SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa ja sobie nie poradziłam bo jedna ciężarówka wyszła z pobierania krwi i zabrała się za kanapkę z pasztetem, ja na głodzie czując ten pasztet..nie wiedziałam gdzie jest toaleta, ledwo dobiegłam mając co nie co już w buzi.
Może weź wodę i wduś sobie tam cytrynkę i pij jak będzie Ci słabo.
Nie ma się co wstydzić, koleżanka opowiadała mi jak ostatnio jechała w tramwaju z ciężarną kobietą no jakiś 7 miesiąc bo było widać mimo kurtki, przed nią siadła jakaś stara baba oblana Panią Walewską czy jak ten "perfum" się zwie no i ta ciężarna na środek tramwaju przez odór tego zapachumałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - w sobotę wzięłam tabletkę i wymiotów nie było, w niedzielę też wzięłam i też nie było. Dzisiaj nie wzięłam tabletki (chciałam sprawdzić, czy brak wymiotów przez weekend był zasługą właśnie tych tabletek
, taki eksperyment chciałam przeprowadzić
) no ale wymiotów póki co dzisiaj brak. Więc nie wiem, czy zasługę mają w tym tabletki, czy po prostu wymioty mnie opuszczają. Bo mdłości sie jeszcze zdarzają.
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Dziewczyny a macie czkawki ?
bo ja nie mam juz porannych mdłosci na czczo - jedyne co to straszna czkawke dopoki czegos nie zjem , tak samo jak zaczynam robic sie głodna to pierwszym objawem jest wlasnie czkawka
Ja wczoraj miałam, ale taką 3-minutówkę i chyba to była moja pierwsza czkawka w ciąży. także nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to od maleństwa0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cała szafa opróżniona... Teraz czas na porządkowanie i usuwanie raz na zawsze tego czego nie nosze...
Zostanie tylko górna część szafy bo ja tam nie sięgam. Już mam dwie siaty śmieci :-oniecierpliwa, Cassie, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio czkawke mialam i w sobote i niedziele, a ostatnia mialam pare m-cy temu i tak staralam sie pozbyc czkawki, nabralam powietrza, wstrzymalam na chwile i chyba jakas zylka mi poszla bo taki mi krwotok z nosa poszedl, ze az sie wystraszylam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro mega ważny dzień dla mnie.. usg prenatalne...a denerwuje się tym bardziej, że rok temu na takiej wizycie dowiedziałam się że serduszko nie bije. Staram się myśleć że będzie dobrze, ale same rozumiecie mój lęk.
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
Wszystko dobrzemalenstwo ma 6,01cm
Ciaza o 3 dni starsza niz wg OM.
Z nadmiaru wrazen nie wiem co napisac
Jestem szczesliwaniecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Kkarolinaaaa, olinka, KasiaeN., Katarka, magda sz, mamasia, zabka11, Maniuś, lys, sylwucha89, psioszka11, Aga89, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy o tym słyszałyście, ja widziałam w weekend w tvn-ie mamę z tym chłopcem. Masakrator. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/noworodek-wazyl-ponad-6-kg-jego-mama-spodziewala-sie-blizniakow/t6c2t
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
maaadzik1207 wrote:Dziewczyny pomozcie jestem na l4 wczesniej bylam na wychowawczym i ani dnia nie przepracowalam teraz to placi mi ZUS czy pracodawca?