SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny strasznie mi przykro.
Wczoraj była kolejna rocznica śmierci przyjaciela rodziny. Wspaniały człowiek. Wiem, że może to nie jest zbyt dobry przykład, ale po raz pierwszy piłam z nim czystą wódkę heheheeheh
Jak dziś pamiętam: nooo to było na jedną nóżkę, a to na drugą....
I takie były chyba trzy rundy hehehehe
Jego żona jest moim świadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:32
Weridiana lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:No i moze dobrze zrobic ankiete na fejsie byloby czytelnie widac co jest do wybrania potem mozemy wybrac np 3 miejscowki i znowu zrobic glosowanie na najlepsza. Zebrac ilosc deklaracji i zarezerwowac miejsce
-
Oglądam ojca Mateusza... Ha od 1 odcinka!
Pranie się robi, na obiad gulasz z kaszą gryczaną i ogórasem.
Po południu idę do biedry po pieluchy i chusteczki, bo jeszcze promocja jest. Wezmę chyba zapas 4 szt. -
Dziewczyny ja to jestem zavofana technologicznie. Pierwszy raz chcialam sciagnac cos z torrentow i sie kurna nie otwiera. Co robie nie tak?
A jak nie z torrentow, to skad mozna sciagnac filmik. Zalezy mi, zeby sciagnac na dysk zewnetrzny i odtworzyc na tv. Pomozcie prosze -
Hej dziewczyny, u nas foch drugi dzień. Nie uśmiecha się prawie córka do mnie, niby nie płacze, ale jakaś nadasana, nie wiem co się jej dzieje... A co do mięsa to uważam, że takie gołębie to super dla dziecka. Na pewno zdrowsze niż faszerowane antybiotykami, środkami przedluzajacymi termin ważności do spożycia i jeszcze Bóg wie czym mięso że sklepu. Albo sloiczki też z mięsem które stoi miesiącami zakonserwowane. Ja tam bym niecierpliwa dała takiego mieska. Ale mam dziś humor do kitu, chyba id córci mi się udzielił
chyba odpuszczam spacer zwłaszcza że śnieg pada
niecierpliwa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Tak piszecie o śniegu, spojrzałam za okno i mu mnie też sypie.
Muszę dzisiaj skoczyć na pocztę, ale chyba poczekam na M jak wróci i zostawie mu małego, żeby pp chrypce i kaszlu nie chodzić z nim za długo -
No, w końcu przyszło zamówienie z Gemini z kaszkami
od dziś ruszamy
na kolacje będzie kaszka z bananem że sloiczka do smaku. A w ogóle wiecie co ja to jestem wyrodna wnuczka, w imieniu córci dla moich rodziców prezent kupiony, ale dla swoich dziadków nic jeszcze nie mam.. No nic, chyba zjawię się z kwiatami pp prostu
małaMyszka, niecierpliwa, jesslin87, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
Ewa123 -
widze że na tapecie takie nowoczesne wózki, ładne łądne ale chyba trochę cena przesadzona:) moje zdanie jest takie że czasem płąci się za firme:)
ja będ ekupować naprawdę lekki wózek bo 9 kg to dla mnie dużo jak na spacerówkę a kupię taką drogą to i tak ją będe musiała nosić do góry a to mija się z moim celem:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Aaa któraś sie tu pytała o zepsute body z coccodrillo, no to pytałam siostry i z paragonem reklamacja 2 lata, na każdą rzecz, ona pracuje tam ponad rok i jeszcze sie nie spotkała, żeby reklamacji nie uznali tak że śmiało iść
Oficjalna wiadomość, ostatnia cena, najlepsza w czwartek:)
Ja pytałam. Niestety nie mam paragonu bo to były prezentytam mocno Ne rozpaczam nad tym. Teraz jak będę sama kupować to zatrzymam na wszelki wypadek paragon
dzięki za info
-
Ja tez nie chce kupować drogiej spacerówki. Na początku będę używać tej co mam z tego wózka, a potem kupie lekka spacerowkę. Ta graco mi się podoba, a jak jeszcze sprawdzona to świetnie.
Na dzień babci i dziadka nic nie robie ani rodzicom ani teściom.to jakoś nie w moim ani męża stylu. Moim do moich babć tylko dzwonię, bo mieszkają w Gdańsku
-
Dzieki za propozycje,niestety papryki ani cukinii brak wiec zrobię pulpety do ryżu lub gołąbki bez zawijania
Moja pospala 15min,trochę sie pobawiła i pięknie zjadła półtora słoiczka zupki,potem kupa,mycie,przebieranie i próbujemy zasnąć.
Migotka na noc robie 180mleka i dodaje 3lyzki kleiku albo kaszki bananowej,ale tez rożnie,czasem zje wszystko,a czasem zostawi 30ml...
Niecierpliwa-ja bym z tym gołębiem nie ryzykowała....
Mamusia,aaagata,Migotka-przytulam i rozumiem,4lata temu zmarł nagle mój tato...telefon od brata z ta wiadomością zapamiętam do końca życia....
mamasia lubi tę wiadomość