X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata- nie,noe chce odstawic Poli ;) ona mm dostaje jak zostawiamy ją z rodzicami bo nie mam tyle mleka zeby odciagnac..juz jej w ogole nie dokarmiam :)

Agaata, magda sz lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Niecierpliwa poprosze o link do kubkow co ostatnio zamowilas :)

Kurcze, moze Katarka go ma, bo ja nie moge namierzyc, a z mezem mam kose i sie do niego nie odzywam, a to on zamawial

Agaata lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, ile Natalce dajesz tej kaszki? Ile kaszy na ile wody? Zjada chętnie? Ważyłaś ją ostatnio? Jest jakiś postęp? Muszę powoli się przygotować na podawanie pierwszej kaszki, dlatego pytam :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala myszka chcjalam Cj napisac ze ja tez jestem zazdrosnikiem ale na poczatku ciazy moj maz spotkal w busie laske z osiedla i sie zaczelo. Pisala na fejsie, na komorke. Wystawala pod jego praca. On mowi kolezanka. Ale zauwazylam ze kasowal jej esy. Wtedy zrobilam mu przekierowanie smsow i rozmow n amojego maila mam staly podglad. Choc ni esprawdzam go wogole. A gadala z kolezanka co ja zna to powiedziala ze lubi rozbijac zwiazki. Wiec wzielam chlopa na powazna rozmowe. Usunalbj ana fejsie i skasowal numer. A ona mi potem napisala na fb ze i tak kiedys go dostanie.

Ja zawsze mowie Darkowi ze sa takie fladry co zrobia wszystko by rozbic zwiazek. I takim kobietom nie ufam.

Mysle ze powinnas z nim porozmawiac :) opowiedziec swoje obawy.

małaMyszka lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Kurcze, moze Katarka go ma, bo ja nie moge namierzyc, a z mezem mam kose i sie do niego nie odzywam, a to on zamawial

A jakie kubki? Bo ja mam skleroze :)

lb17w98.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Katarka jak masz linka to poproszę :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)

Szymcio po popołudniowej drzemce marudny do wieczora, nie dospał chłopak

Mycha, ja sama jestem straszna zazdrośnica, ale nas zczeście mój mąż z tych co po pracy szybko do domu noi w weekend woli spędzić czas z nami niz z kumplami:)
    Ale myśle, że gdyby miał coś do urycia to skasowałby a nie pokazywał, ale tak jak mówią dziewczyny jesli tylko masz możliwość to wstąp do męża do pracy, niech ta lampucera zobaczy jaka jesteście cudowną rodziną!

Karolina ja podaje bebiko, nie znam nikogo kto podawał nan, ale jeżeli podajesz sporadycznie to może bebiko comfort? ono jest delikatniejsze dla brzuszka:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura dzięki. Zamówię w Gemini bo jest. Jest też odżywka i jakis spray..

A mojego dalej wysypalo. Już znikało i id nowa. Na szczęście trochę. Ja pitole już siły nie mam a z nerwów łep nawala.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my na poczatku mielismy nestle nan ale małemu nie podeszło, brzuszek go chyba męczył po tym... zmienilismy na bebiko i jest ok no i cena niższa, przez jakis czas mialiśmy bebilon pepti i pomiędzy tymi dwoma nie widze zadnej różnicy w zachowaniu małego

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do włosów dziewczyny to mi juz przestały wypadać, z powrotem czupryna się robi bujna (tfu tfu), poporostu muszą wypaść i tyle, ja łykam skrzyp z czymś tam ale wypadały mi dobre 3 miesiące, myślalam ze wyłysieje

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez łykam skrzyp i jakieś witaminy. Miałam bardzo dużo włosów, a teraz 1/3 kucyka i kępy wychodzą.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochłaniam właśnie serek homogenizowany i przegryzam go czekokadą gorzką, dieta cud :/

Zetka, aaaaga, Paula_071, niecierpliwa, magda sz, Maniuś, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 ale historia! Co za gnida!
    Karolina, u nas też bebiko :)
    Psioszka, współczuję utraty cioci :(
    Co do włosów to już nie daję sobie z nimi rady.. Są wszędzie! Mogłabym odkurzać codziennie, a i tak mąż zawsze znajdzie jakiegoś "kota" z moich włosów..

Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka współczuje, a włąsnie miałąm pisać co u Was

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam zamiar robić risotto, kurde robiłąm raz w życiu i nie pmaietam, mam kurczaka i mieszanke chińska,

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Katarka, Laura chyba ma na mysli te kubki "Doidy cup".

Aska, a dlaczego chcesz konczyc KP, bo Patryk szybko sie najada? Moj Karol tez przez caly dzien spedza przy cycu mniej niz godzine. W tej chwili na jedno karmienie wychodzi nam 3 do 6 minut, no moze czasami na spiocha wyjdzie z 10 min, ale to jak mniej aktywnie je. Wychodzi nam 7-10 karmien, w zaleznosci jak czesto budzi sie w nocy, nawet srednio 5-6 minut, to u nas przy cycu spedza lacznie +/- 35-60 minut. Dziecko przybiera na wadze, jest aktywne i pogodne, to czym sobie glowe zaprzatac.

Niecierliwa chyba widzialam ostatnio w gazetce Intermarche, ze ten Hipp bedzie w promocji, dwa pudelka za 60 zl. Nie wiem czy to dobra cena, bo jeszcze sie nie orientuje, ale jakby co sygnalizuje ;)

Psioszka wyrazy wspolczucia.

Dziewczynki a ja sie zawzielam, w dzien nie bylo kiedy tylka ruszyc, to pomyslalam o wieczorze. Mlody wykapany, udalo sie ululac, pozniej mezu ogladal jakis serial, wiec TV zajety. Po 22 odpalilam Chodakowska i 20 minut skakalam razem z nia, pozniej mlody zaczal sie budzic, wiec musialam przerwac. 3 dzien treningu zaliczony. Ale tak czy srak efektow wielkich sie nie spodziewam, nazarlam sie dzisiaj slodkiego jak jakas nienormalna, ptasie mleczko i sernik u rodzicow, a pozniej 3 bit u szwagrow. Lakomstwo przeokrutne, przeslodzilam sie. Gdyby tak to dzialalo jak z alko u Ona, to moze i bym widziala swiatelko nadziei na piekna sylwetke ;)
    Milej nocki, zyczy Wam gruba i szczesliwa Griszanka :* <3

5ylwia, witaminkab, Paula_071, Aska87, magda sz, Maniuś, zabka11, Katarka, Weridiana, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odezwę się jutro Kochane! Pogadaliśmy. Jest ok

Migotkaa, Paula_071, Maniuś, Weridiana, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha no lec na sex ;p

Ofka hop hop kochana, jak tam ?

Magda co tak cicho dzis ? Maja daje popalic ?

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licze ze jestem tu juz rok, i przeliczylam ze wychodzi mi 6,7 posta na dzien haha, maz dzis mowi: nie dziwne ze ci czasu brakuje, dowcipnis

małaMyszka, Weridiana, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Apaczka, ile Natalce dajesz tej kaszki? Ile kaszy na ile wody? Zjada chętnie? Ważyłaś ją ostatnio? Jest jakiś postęp? Muszę powoli się przygotować na podawanie pierwszej kaszki, dlatego pytam :-)
    U nas to są naprawdę niewielkie ilości, nawet ciężko mi powiedzieć ile daję wody czy kaszki bo robię to na oko. Na początku dostała dosłownie parę łyżeczek, dzisiaj też trochę ale wolno to idzie. Widzę, że jeszcze nie bardzo umie sobie poradzić z taką postacią pokarmu, co prawda nie wypluwa ale też nie połyka tak sprawnie i trochę jej ta kasza "zalega" na języku zanim połknie. Buźkę otwiera i widać, że się stara ale to nie to samo co mleczko, które samo wpada do buzi ;-) No i trochę się krzywi jak je hehe. Więc póki co oswajamy nowy smak i pokarm. Jeszcze jej nie ważyłam choć nie spodziewam się wielkich zmian wagi po tych paru łyżeczkach kaszki.

jesslin87 lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
‹‹ 3115 3116 3117 3118 3119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ