SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Julka idzie na rekord nie spi od 15.30, o 18.30 juz byl mega maruder, ale wzielismy do kapania zjadla butle i zaraz kladziemy i oglamy dzis Pokoj
Tomek zazwyczaj ma ostatnią drzemkę koło 15:)
Wczoraj i dzisiaj podałam Tomkowi dynię (po 4 łyżeczki). Zachwycony! Ale kupy tak śmierdzą, że rozważam tylko kp do czasu aż sam będzie sobie tyłek podcierał
Pulpecja, małaMyszka, magda sz, Katarka, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zetka wrote:Dalej Wam wypadają włosy? Ja już 2/3 nie mam. Masakra jak mi mało zostało i jeszcze wypadają a raczej je wyciągam. Któraś kiedyś coś sprawdzonego podawała?
Szampon kosztuje 40zł nie nalezy do najtanszych ale polecony i sprawdzony przez moja kolezanke -
ehhh a u nas chyba na dniach będzie całkowite pożegnanie z kp
od dwóch dni Patryk jest z cyckami pokłócony i może łącznie od wczoraj godzina się uzbiera ze pił z nich
kurcze niby byłam świadoma, że tak się w końcu stanie, ale jednak aż mi się płakać teraz na tą myśl chce -
Niecierpliwa u mnie ostatnio bardzo rzadko się zdarza, żeby spał między 15.00 a 19.30-20.00... Wyrzucił sobie tą drzemkę z harmonogramu dnia i tym samym zostały dwa spania - rano około 10.00 - 11.00 i później na spacerze.
Karola, a nie zamierzasz już karmić piersią po 6 miesiącu? Może nie będzie w ogóle potrzebne mm - Pola zacznie jeść coraz więcej stałych posiłków i tą jedną butelkę, którą podajesz raz na jakiś czas to raczej będziesz mogła sobie całkiem odpuścić. Chyba, że chcesz całkiem odstawić od piersi, to wtedy wiadomo, że mm musi być. -
Zetka wrote:Dalej Wam wypadają włosy? Ja już 2/3 nie mam. Masakra jak mi mało zostało i jeszcze wypadają a raczej je wyciągam. Któraś kiedyś coś sprawdzonego podawała?
Zetka, dzisiaj właśnie zauważyłam, że wypadają trochę mniej, ale sporo ścięłam - miałam długi kucyk, a teraz ledwo mogę związać - może dzięki temu trochę się odświeżyły. Pewnie też już część wypadła i wypadają coraz mniej dzięki temu. Ale idealnie jeszcze nie jest.Zetka lubi tę wiadomość
-
dobrze ze weekend bo w tygodniu bym Was pewnie nie nadrobila.. ja poszlam na calosc u tesciow w piatek , tak popilam z bracmi meza ze mi sie film kuzwa urwal, i do nastepnego dnia do wieczora nie bylam wstanie zajac sie dzieckiem - mam taki wstep do alkoholu ze dluuugo juz po nic nie siegne a wcale duzo nie wypilam...
od jutra wprowadzam cielecinke - zobaczymy jak nam pojdzie.
Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Laura, a jaki to?
WSKAZANIA:
Szampon opracowany specjalnie dla kobiet i mężczyzn z problemem nasilonego okresowego i przedwczesnego wypadania włosów. Pomaga walczyć z łysieniem o podłożu genetyczno-hormonalnym (łysienie androgenowe) oraz spowodowanym czynnikami środowiskowymi. Skutecznie zapobiega utracie włosów wynikającej z długotrwałego przyjmowania leków, stresu, przemęczenia, osłabienia organizmu (diety) oraz po ciąży. Bezpieczny dla wrażliwej skóry głowy.
http://www.pharmaceris.pl/pl/preparaty-przeciw-wypadaniu-wlosow/268/specjalistyczny-szampon-stymulujacy-wzrost-wlosow-pobudza-odrastanie-wlosow-i-ich-zageszczenie-h-stimupurin/1405magda sz, Zetka lubią tę wiadomość
-
Laura chyba też muszę spróbować ten szampon, bo włosy wypadają dalej mocno i nie długo będę łysa;)
Niecierpliwa u mnie Zuźka już od ok dwóch tygodni drzemkę o 16 wyrzuciła z rytmu dnia. Czasami po 17 przyśnie na 30 minut po piersi i później już o 20 idzie spać na dobre.Laura lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:We wtorek wybieramy się w końcu z Hubertem na basen. Czy któraś z Was chodzi lub była chociaż raz z dzieckiem? Planujemy póki co pójść na trochę sami, bez żadnych zorganizowanych zajęć. Jakieś porady? Pieluchy basenowe mam
ooo koniecznie zdaj relacje
my się zamierzamy ale właśnie nie wiem jak mały na zimną wode zareaguje czy nie lepiej na termy -
Aska87 wrote:ooo koniecznie zdaj relacje
my się zamierzamy ale właśnie nie wiem jak mały na zimną wode zareaguje czy nie lepiej na termy
Ale to na zimną nie ma co iść, to trzeba iść na basen z częścią dla niemowlaków, gdzie podgrzewają wodę do 32-33 stopni. na taki zwykły dla dorosłych, to raczej nie wchodzi w rachubę póki co.magda sz lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny podziwiam że dajecie radę być tu i na fb.Ledwo Was ogarniam a i tak czytam po lebkach-wybaczcie.
Niestety wczoraj zmarła nagle mogą ciocia -siostra mojej mamy i teraz nie mam głowy do belly.Odezwę się po pogrzebie pod koniec tygodnia choć postaram się czytać w razie możliwości.
Spokojnej nocy dla Was i dla siebie bo ostatnio z tym u nas kiepsko.Leon dokazuje.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Agaata wrote:Ale to na zimną nie ma co iść, to trzeba iść na basen z częścią dla niemowlaków, gdzie podgrzewają wodę do 32-33 stopni. na taki zwykły dla dorosłych, to raczej nie wchodzi w rachubę póki co.
ha czego to się człowiek uczynie wiedziałam że w tych brodzikach to podgrzewana woda
ja w ogóle to na basenie wieki nie byłam
-
Dziewczyny normalnie nie chce się wierzyć ze nasze dzieciaczki już takie duże i takie zdolne
ani się nie obejrzymy a one juz będą stawiać swoje pierwsze kroczki
a dopiero co jedynym tematem tu byly kopniaki w brzuchach
Filmiki i zdjęcia na fb są super
Coraz bardziej chce mi się wszystkiego od nowaJeszcze jak patrzę na moja znajoma w 9 msc prawie to juz w ogóle
ma termin na 1.03
tzn. chce mi się być w ciąży,ale sam poród bym ominela aż do momentu pierwszego przytulenia maluszka
Basen-tez nad tym myślimyczekam na relacje
A teraz mykam spaći jako spelniona (wyeksploatowana na Maksa) zona i matka oddaje się objeciom kołdry
hahahaha
DobranocLaura, witaminkab, aaaaga, Paula_071, magda sz, Martucha86, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość