SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak czytam dzisiaj forum to szpital normalnie... Każdego coś dopadło. Mój mąż twierdzi, że jest umierający, bo ma ten cholerny katar! Ja nie wiem, ale on przy katarze jest nie do życia. Nie ważne, że ma też gorączkę 38,5, to go nie rusza, katar najgorszy... Oby do rana, bo już mam dosyć. A miało być tak pięknie, mąż cały tydzień na urlopie.... Wrrrr
-
Zetka wrote:Apaczka, czyli kiedy nie można z soli hipertonicznej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:53
-
Agaata wrote:Jak czytam dzisiaj forum to szpital normalnie... Każdego coś dopadło. Mój mąż twierdzi, że jest umierający, bo ma ten cholerny katar! Ja nie wiem, ale on przy katarze jest nie do życia. Nie ważne, że ma też gorączkę 38,5, to go nie rusza, katar najgorszy... Oby do rana, bo już mam dosyć. A miało być tak pięknie, mąż cały tydzień na urlopie.... Wrrrr
Daj mu Afrin niech se psiknie. Tylko nie za dużo i nie za długoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:46
-
fajne spodnie jeansowe kupiłam dzis w pepco za 19.99, wogóle fajne rzeczy mają
tylko niespecjalnie lubie ich materiał na bluzkach i bodach, chciaz jak jeszcze byłam w ciązy to kupiłam bawełniane body na dł rekaw na 68, i maja tak super materiał ż enosimy je do dziś a dzisiaj sprawdzałam to kurde ile sie jeszcze w kroku na długośc uciągna haha, rosną razem z dzieckiem:)
Zetka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Agaata ja uważam,że zawyżona:) napewno spodnie bluzy swetry, body też ciut zawyzone ale materiał jest fajny uciągliwy, my dzis załozylismy w rozmiarze 80 i łądnie przylegatylko rękawki do podwinięcia ana długości jeszcze sporo zapasu:)
Czyli jak normalnie teraz nosi 74 to z Cdrl 80 czy 68?bo ja to mylę
-
Ja wzięłam sweterki na 80 i 86. Starszemu na 116 bo on nieduży. Będzie na jesień. Ostatnio obkupiłam Miska w body na długi i krótki. W huk tego mam a miałam tyle nie kupować. Mam też już rampersy na lato chyba że 20 szt. Ja jestem chora,nie panuje nad tym.
Ze starszym było to samo i obiecywałam sobie ze juz tak nie będę i dupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:57
Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość