SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wziełam tak z tego co jest na stronie:
https://pl.coccodrillo.eu/p/rozpinana,bluza,p-69998,v-93413 super, śliczne żywe kolory bardziej intensywne niz na zdjęciu:)
https://pl.coccodrillo.eu/p/rozpinany,sweter,p-74050,v-114907 ten mamy na 68, jest dośc spory:)
https://pl.coccodrillo.eu/p/z_dlugim_rekawem,body,p-67745,v-79708
i tyle więcej naszych rzeczy nie ma -
A i jeszcze odnośnie posta o związkach zdradach. Maz mi powiedział jedno: ze jakby chciał mnie zdradzić to by nawet nie pomogło jakbym go do kaloryfera przywiązala. Że to chodzi o zaufanie. I że jemu się też to spodobało ze nie byłam zazdrosna. Bo miał kilka bab które były i to dosłownie jak wariatki. I nie mógł wytrzymać. A to ze ja nie mam problemu to jemu się nawet nie chce Nigdzie iść.
-
Widzę, że nie tylko u nas ciężki dzień.. Marudzenie nie ma końca! Muszę zrobić film dla siostrzenicy na roczek ale po takim dniu marzę o łóżku.. Idę spać! Jutro też jest dzień! Mam nadzieję, że będzie lepszy zarówno u nas jak i u Was
lys, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Zetka pokaż co wzięłaś może coś zmałpuje
Juz widzę że większości nie ma.
Te bluzy 2 rozmiary
https://pl.coccodrillo.eu/p/rozpinana,bluza,p-70004,v-93449
Niedawno brałam spodnie na śnieg bo kiedyś miałam od n8ch i fajne były, brałam też czapki takie w czarne paseczki do tego komin i rękawiczki.
A dziś to jeszcze taki turkusowy sweterek ale już go nie ma. I jeszcze marynarkę i dwa sweterki ale też nie widzę.
Reszty kurde nie ma. Ale fajne są te bluzeczki po 14,90 miałam wziąć ale też już za dużo mam.
-
witaminkab wrote:Czytam, ale nie mam siły pisać. Idę spać.
Manius juz jedziecie czy jutro? Jak coś to udanej podróżyjedziemy jutro kolo 17...tzn dzis bo juz po północy
U nas pobodka nr 1flacha sie konczy,Mały odplywa
-
Migotkaa ja też czuję zatoki
Agaata łacze się w bólu z twoim m , katar mam okropny , pomaga Otrivin (nasivin do bani) i gardło też drapie , dzisiaj wytoczylam działa czosnek i miód zobaczymy
Mam nadzieję że z mlekiem emka wyssie przeciwciała.
Po drodze zaliczylysmy ortodonte ze starszą wszystko idzie w dobrym kierunku
Niestety również i u nas wiadomość o nieoczekiwanej śmierci w rodzinie
Paula może spróbuj wyciszyć tą pierś i karm jedną.
Myszka a może na szkolenie z mężem ? Lub ...pojedz z koleżanką , do kogoś itp
Amberla haha no tak, zazdroszczę pięknych włosów , moje zawsze takie szopowate
Z tym o kobietach i wyszaleniu się to nie bardzo się zgadzam, chyba ilość nie ma tu znaczeniaAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kuzwa dzis na sile dam jej kasze na noc, mam dosc, co noc wiecej pobudek a teraz od godz nie spi, cyce mnie pieka bo od 0:45 do 3:20 non stop ssala, jak ja odlaczylam od zasilania to sie obudzila zaczepia mnie i nie chce spac no masakra! Niech bedzie juz 6 i oddam mamie tego szoguna bo sie wykoncze. Boze kochany zeby ta kasza pomogla.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
My już na nogach od 6.15
Dzisiaj była lepsza noc, mniej pobudek no i bez płaczu. Temperatura też 36.6 więc liczę, że dzisiaj będzie lepszy dzień
Wczoraj kupiłam płyn do kąpieli dla małej La Roche Lipikar butla 750 ml za 35 zł. Polecam, całkiem fajnie pachnie i może go stosować cała rodzina.niecierpliwa, Weridiana, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Cześć!
My właśnie wstaliśmy, niestety kaszel się rozkręcił na dobre, dzisiaj jedziemy do pediatryNa szczęście póki co nie gorączkuje i mam nadzieję, że tak zostanie. Mam też nadzieję, że to nic poważnego nie będzie. Kurcze, ciekawe gdzie załapaliśmy to dziadostwo. Mąż też nie za tęgo się czuje.
Ja robiłam inhalacje po 23.00, później Młody jakoś nie mógł zasnąć i zapłakał w łóżeczku, więc go wzięłam do nas, mimo kaszelku nie budził się do 4.20, wtedy obudził się na karmienie, odłożyłam go do łóżeczka i znowu pobudka o 6.00, chwila jedzenia i spanie do 7.20. Zastanawiam się, czy to może jest tak, że spanie ze mną wpłynęło na to, że spał około 4,5 godziny ciągiem? Kiedyś spał 8 godzin ciągiem, a teraz połowa tego mnie bardzo cieszy
Dziewczyny jak Wy to robicie, że udaje Wam się karmić na leżąco? Ja nie wiem o co chodzi, czy mam za małe piersi, czy jak - ale nie da się - on chwilę pociumka i mu cyc wypada, nie może dosięgnąć, muszę go przyciągać do siebie a i tak jest jakby za daleko. Widzę, że ani on nie lubi tej pozycji ani ja. A w sumie byłoby to bardzo wygodne nad ranem - nie musiałabym przysypiać na siedząco. -
Mam do nadrobienia caly wczorajszy dzien.
Wczoraj meczacy dzien. Bylismy na badaniu sluchu, wszystko z Karolkiem dobrze, tylko uszy ma brudne, a nie widac. Laryngolog mu wyczyscila, bylam w szoku ile tego wyciagnela. Mam mu kupic voskolix spray lub vaxol i brudek sam bedzie wyplywal.
Prawie caly dzien za kolkiem, mlody grzeczniutki, wiekszosc drogi przespal. W jedna strone jechalam wioskami, po drodze zalatwilam jeszcze dwie sprawy, a wracalam juz autostrada. Jak ja sie na tej autostradzie zestresowalam, to moje. Niby podroz bez przygod, a ja sie tak strasznie zdenerwowalam, ze plakac mi sie chcialo, a nie mial mnie kto zmienic. Nigdy czegos takiego nie mialam. Przypuszczam, ze to przez to,ze pierwszy raz z synkiem, duza predkosc, kanonada tirow i juz sobie wkrecalam jakies filmy, ze cos w nas trafia. Jak zjechalam z niej, to wszystko mnie bolalo. Skrecilam na bilenach i poszlam do ikei kosci rozprostowac i sie troche odprezyc zakupami. W domu padlam ze zmeczenia. Ja bardzo duzo jezdze z dzieckiem i nie mam z tym problemu, ale cos takiego mialam pierwszy raz.
No i bylam u stomatologa, po ciazy wszystkie zabki zdrowe
Wracam do czytania.
Milego dnia.Martucha86, Weridiana, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata ja sie zawsze zastanawialam jak mozliwe jest karmienie na siedzaco, bardzo chcialam tak karmic, ale ni cholery sie nie dalo, cale 4 miesiace tylko na lezaco.
Mam nadzieje, ze kaszel u Huberta to nic powaznego.
Zetka zdrowka dla calej rodziny!
U nas noc ok, z jednym malym incydentem o 24 wielki placz, myslalam ze glodna, ale butli nie chciala. Potulilam i zasnela, ale zostawilam ja juz u nas w lozku, bo batkam sie, ze trzeba bedzie latac, a tu do 7 ladnie spala. Snilo mi sie, ze wyszly jej 3 zeby i stad ten rykRano wyglodniala wciagnela 180 kaszy i teraz kopie mnie po brzuchu
Co do ubranek z pepco - spodenki super, ale body sa dwa rodzate jedne po pierwszym praniu wygladaja jak szmata, a drugie nosi juz 3 miechy i nic, ja je rozpoznaje na macanie, nawet rozmiarowke maja rozna, bo mam 2 pary bodow na 9/12 miesiecy i jedne sa 2 cw dluzsze. Ja mam pepco bliziutko wiec czesto tam zagladam. Najbardziej ostatnio jestem zadowolona ze spodenek dzianinowych, super fason, wzor i cenaZetka lubi tę wiadomość
-
Hej
Griszanka, ja w ogóle autostrady nie lubię, chyba właśnie za dużo filmów się naoglądałam i sobie wkręcam.
Zetka, jak tam sytuacja?
Agata, lekarz osłucha i będzie wiadomo. A może to jakaś wirusowa infekcja skoro mąż też nie bardzo?
Ja karmię teraz tylko na leżąco, tak mi najwygodniej i dla mojego kręgosłupa to ulga. Mlodą przyciągam do siebie bokiem, dolna rączka wzdłuż jej ciała, albo pod moją piersią, ja swoją ręką ją przytrzymuję czasami za tyłek i się karmimy. no trudno to tak obrazowo wyjaśnić, ja w nocy nie wyobrażam sobie na siedząco karmić, bo pewnie bym zasnęła razem z tym dzieckiem na kolanach.
Trzeba się dzisiaj wybrać na spacerek, wymyślić coś na obiad, ogarnąć chatę... Tak patrzę, ze kuchnia wymaga remontu, nasz pokój to już nawet nie mówię. Aż mi się sprzątać przez to nie chce.Zetka lubi tę wiadomość
-
Zetka mam nadzieję, że ten dzień przyniesie poprawę.
Agata oby to była jakaś lekarz powiedział, że to nic takiego.
Migotka jak zatoki?
Magda nas kleik nie bardzo pomógł, kaszy się boje dawać ze ja utucze, oby u Was pomogło.
U nas noc kiepska, 6 pobudek. Dziś jedziemy do rodziców i wracamy w sobotę. Może uda się trochę odpocząć.
Ostatnio pisałyscie o wyjazdach mężów. Stwierdzam, że wszystko się zmienia. Kiedyś jeździłam sama na 2 tyg jak K nie miał urlopu a ja mogłam i nie było problemu. A teraz jak on dojedzie do mnie jutro to mi dziwnie. Juz bym tak nie chciała bez niego.
Wszystkim życzę miłego i zdowego dnia!niecierpliwa, Zetka lubią tę wiadomość