SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A odnośnie kwestii kosza to my już nawet sam kosz mamy, o taki:
teraz tylko na wiosnę teściu nam zrobi stelaż do kosza (bo na allegro to koszt praktycznie kosza) i myśleliśmy o takich delikatnych płozach by był taki ala kołyska, ale to jeszcze kwestia do ustaleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:28
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Co do ochraniaczy- ja właśnie takie poduszeczki mam zamiar kupic
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5038528899.html
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Kosz jest o tyle fajny że można go sobie koło łózka postawić, jest dosyć niski więc jak to mówią "masz dziecko pod ręką" i jest ponoć przytulniejszy dla dziecka. Byłam strasznie za koszem ale jednak łóżeczko wygrało.
-
nick nieaktualny
-
A jak już rozmawiamy o "wynalazkach". Co myślicie o chustach?
Bo mam mieszane uczucia. Z jednej strony wiadomo, bliskość itd. a z drugiej jakos nie mam zaufania. Któraś używała? Ma zamiar?magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:A jak już rozmawiamy o "wynalazkach". Co myślicie o chustach?
Bo mam mieszane uczucia. Z jednej strony wiadomo, bliskość itd. a z drugiej jakos nie mam zaufania. Któraś używała? Ma zamiar?
ja tez nie mam zaufania i nie używałam i nie zamierzam.
z tym koszem Mojzesza to się zastawiam czy to nie jest zbędny dla mnie gadżet (choć faktycznie, ma swój urok) - można kupić łóżeczko z regulowanym poziomem materacyka i wyjdzie na to samo. owszem jak ktoś ma przestrzenne mieszkanie/dom, to może się taki kosz sprawdza, ale u mnie to chyba kolejny mebel zabierający miejsce - wiec u mnie chyba jednak od razu mobilne łóżeczko.
córka moja od razu spała w łóżeczku i wszystko było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:28
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Moja siostra urodziła!!!!!! Jestem prze szczęśliwa!!! Miała bardzo długi ciężki poród ale najważniejsze, że Juleczka jest już z nami.. Łzy same napływają mi do oczu.. Dzień pełen emocji! Jadę do szpitala wieczorem wrzucę zdjęcia!!!
sylwucha89, Paula_071, niecierpliwa, Cassie, Sana, mamasia, magda sz, Maniuś, małaMyszka, Y, zabka11, KasiaeN., ainer85, psioszka11, futuremama, Katarka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dziewczyny! Moja siostra urodziła!!!!!! Jestem prze szczęśliwa!!! Miała bardzo długi ciężki poród ale najważniejsze, że Juleczka jest już z nami.. Łzy same napływają mi do oczu.. Dzień pełen emocji! Jadę do szpitala wieczorem wrzucę zdjęcia!!!
Gratulacje ciotka:))) Ale tyle godzin porodu? Szacun dla siostry:)małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
5ylwia wrote:Dziewczyny! Moja siostra urodziła!!!!!! Jestem prze szczęśliwa!!! Miała bardzo długi ciężki poród ale najważniejsze, że Juleczka jest już z nami.. Łzy same napływają mi do oczu.. Dzień pełen emocji! Jadę do szpitala wieczorem wrzucę zdjęcia!!!
Super!!! GratulacjeCos czuje, ze wieczorem razem bedziemy plakac jak wrzucisz zdjecie
małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
super gratulacja juleczki
Dziewczyny.. rozbiera mnie grypopodobne paskuctwo na całego leci mi z nosa jak z kranu a na do datek odzywa się astma i mega mi duszno..
byłam w aptece ale baba była nie miła i powiedziała mi, ze dla kobiety w ciąży i astmatyczki to ona nic nie znjadzie...
wiec zostaje mi apap który mało co daje.. macie jakieś domow sposoby sprawdzone na katar?małaMyszka lubi tę wiadomość