SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A dzisiaj w nocy zapadło się łóżko po stronie mojego męża
czyli mamy po równo. Chyba będziemy musieli kupić nowy stelaż...
0na88, Martucha86, jesslin87, Zetka, Katarka, Amberla, apaczka, magda sz, Laura, Weridiana, Paula_071, mamasia, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dobry u nas mlody padł o 20 do 23 nawet sie nie ruszyl od 23 do 2 co godzine wybudzanie na smoka ktorego wypluwal po 10 min od 2 do 4 spal a od 4 do 4.40 gadal sobie dostał butle i zasnal dopiero o 5.30 godzine później juz sie krecil ale zasnal jeszcze na godzinke
Wlasnie sie karmimy
Magdasz my dzisiaj damy marchewe bo tatus w domu i chce zobaczyc jak syn wcina nooo zeby sie nie zdziwil hihiPaula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agata problem jest taki ze maź ma problem z plecami, ostatnio cały czas usypiał mała i jak ja odkładał to jakoś wygiął się nienaturalnie żeby jej nie obudzić i teraz plecy go napieprzaja, mama ostatnio pół dnia przeleżała i tez dopiero się przyznała ze ja plecy i nogi bolą. A ze paczka trzeba non stop nosić bo ryczy bo kupy nie może zrobić to jednym słowem mamy przewalone. Teraz dziś mnie kręgosłup zaczął nawalać i maź ja teraz próbuje ululac a ostatnio wychodzi nam to tylko na rączkach w pozycji pionowej. Ona wazy prawie 9400 ... Zaczyna się robić dramat.
-
Ly nie wiem co poradzić, a wózku jak bys ja woziła to nie uśnie? pewnie chodzi o to żeby miała brzuszek przy ciele żeby się jej masował.. w pełni Cie rozumiem bo podnieść czy odłożyć mojego Szymka to też kręgosłup daje znać, tylko tyle że ja go raczej staram się nie nosić bo bym chyba padła a raczej mój kręgosłup, może faktycznie husta albo to nosidełko tula? Pytałąś kogoś fachowego czy mogła bys go juz używać ?
-
Apaszka nie ma opcji chusta nie przejdzie bo mała nie jest cierpliwa nie lubi być skrępowana i z chusty nie dam rady jej odłożyć do łóżka . Ona jest prawie nieodkladalna tyle ile się trzeba napocić przy tym to głowa mała. Ona by chciała spać na rączkach najlepiej. Ja nie wiem skąd ja mam siły na to wszystko.
Zasnęła teraz wiec idę tez spać, może łaskawie zrobi sobie przerwę od cyca na pół h. -
Laura wrote:Dominis potrafi juz zjesc cały słoiczek obiadku i tez cały słoiczek deserku ale zaraz po godzinie robimy mu mleczko bo głodny
Wlasnie moj wczoraj zjadl dosc sporo, ale w ogole jego żołądek tego nie zauwazyl, je mleko dalej tak samo jak przed wprowadzeniem posilkow.
Maz przywlukl jeszcze przeziebienie do domu. Boli mnie masakrycznie gardlo, w nocy sie dwa razy przebueralam tak zlewal mnie pot. Mleka dalej jest minimum, mlody ssie 1-2 minuty i sie rzuca przy piersi.
Moj brat i moja bratowa ( poczatek ciazy) tez mocno chorzy z goraczka. Moi rodzice zabrali bratanka do siebie, mama gotuje obiady na 3 domy. Dziadkowie to jednak skarb.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas tez nocka nie najlepsza, mały budził się prawie co godz a ostatnio juz było tak super.. i do tego też wysiadł mi kręgosłup.. cały czas boli, w nocy spać nie mogę, zaczęłam smarować Fastum ale wyczytałam że przenika do mleka więc lipa.. może któraś z Was poradzi czym można się smarować przy kp?
Lys a orientowałaś się czy w Polsce są takie osoby typu super niania które mogą pomóc rozwiązać problemy ze snem u dziecka? Ja chyba byłabym w stanie zapłacić każde pieniądze żeby ktoś pomógł mi w takiej sytuacji - a na tym etapie na pewno jest to do zrobienia.. to już nawet nie chodzi o wasze kręgosłupy bo tak jak mówisz na pewno znajdziesz siły żeby ją nosić, lulać itp ale przecież dla niej to też tak nie do końca jest dobrze spać na rękach.. może właśnie to nie brzuch jest przyczyną jej rozdrażnienia tylko brak porządnego snu..? tak piszę bo u nas tak było jak mały miał 2 miesiące, ciągle myślałam że ma kolki a on płakał ze zmęczenia, wszystko minęło jak zaczął lepiej sypiać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:04
-
Paula_071 wrote:Wlasnie moj wczoraj zjadl dosc sporo, ale w ogole jego żołądek tego nie zauwazyl, je mleko dalej tak samo jak przed wprowadzeniem posilkow.
Maz przywlukl jeszcze przeziebienie do domu. Boli mnie masakrycznie gardlo, w nocy sie dwa razy przebueralam tak zlewal mnie pot. Mleka dalej jest minimum, mlody ssie 1-2 minuty i sie rzuca przy piersi.
Moj brat i moja bratowa ( poczatek ciazy) tez mocno chorzy z goraczka. Moi rodzice zabrali bratanka do siebie, mama gotuje obiady na 3 domy. Dziadkowie to jednak skarb.zdrowiejcie! U mojego brata wszystkie dzieci na antybiotyku, dodatkowo moja babcia, która była u niego w odwiedzinach też się zaraziła i również dostała antybiotyk,a od wczoraj ma jeszcze jelitówkę
ciepło jest i są takie efekty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 10:59
-
Dziewczyny nocka przespana bez kaszlu ani razu Dominiś nie zakaszlał
, chyba inhalacja jest podana w pore. Obudziłam sie o 7 dałam mu cyca na spiocha i poszlismy spac dalej, obudzilam sie patrze przed 9 dałam mu butle i o 10 tej zasnął i śpi cały czas. Tata ma wolne to nie bylo pobudki o 6 na butle.....
magda sz, Paula_071, Zetka, Martucha86, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bry, ja do 11 spalam od 24 ale milion pobudek...takie biale cos widac niziutko na dzialach jedynek i nie wiem moze to przez to? Dwa nie dalam wczoraj kaszki bo jakos tak wyszli i mam za swoje. Dzis na bank dostanie. Aga ja chyba tez dzis dam marchewke albo dynie i wieczorem kaszy troche. O 7 zanosze Maje mamie ale jutro bedzie wiec w poniedzialek bedzie zimny prysznic...co ja bym teraz dala zeby mieszkac z rodzicami. W glowie mi sie porabalo bo wyprowadzilam sie do wawy jesz ze przed matura (dojezdzalam na egz) tak bylo mi spiesznona teraz w druga strone hehe
Mama z mezem dobrze sie dogaduja tfu tfu, wczoraj razem wino wypili, ja 1/3 lampki i ogladalismy domy, oczywiscie najaralismy sie na jedno strasznie ale kuzwa zebysmy mieli 100 tys wiecej. Za duzy kredyt trzeba byloby wziac. Mam nadzieje ze za dwa lata beda jeszcze dzialki w tej okolicy o ktorej marzymy- lasek, kanalek rzeczki, laki i same nowe domy w okolicy, pieknie po prostu. Cala noc mi sie snilo ze tam mieszkamy...a wczoraj to juz jedna noga kupilismy hahah ale przeliczylismy rate kredytu wiekszego o 100 tys i nie oplaca sie. Choc u tak mysle ze trzeba bedzie ze 300 wziac bo wykonczyc dom to kuzwa majatekwiecie od czego zaczelo sie szukanie domu? Pokazalam mezowi ze chce kupic Mai hustswke, hamak, basen taki wiekszy, piaskownice, indianski domek maz kazal mi sie puknac w glowe ze gdzie ja to chce postawic i zaczal szukac pola do popisu. Kuzwa mam dosc tej klity, zeby cos kupic 10 razy trzeba myslec czy to potrzebne i gdzie bedziemy trzymac..
Dzis mamy 5 lecie zwiazku, maz nawet pamietal i wczoraj sie pytal gdzie bym chciala pojsc z tej okazji, moze Maja nam pozwoli w koncu wyjsc, mama z nia zostanieLaura, aaaaga, AgaSad, Weridiana, apaczka, Paula_071, Amberla, 0na88, mamasia, Zetka, Martucha86, Migotkaa, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja się czuję już lepiej ale mała ma gorączkę, nad ranem dałam calpol i teraz zasnęła. Laura w polskiej szkole, a mąż robi zakupy, jeszcze obrażony że musi do drugiego sklepu po calpol jechać bo nie chcę panadolu niby to jest to samo ale skoro dobrze reaguje na calpol to po co zmieniać.
Ech a jeszcze mam tyle spraw do załatwienia i wylazala mi opryszczka w nosie
Sylwia dziękuję
Trzymajcie się dziewczyny , zdrówka
tu też ciepło więc bakterie krążą