SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam na studiach to widziałam taką sytuację. Kobieta 30 lat. Rak piersi z przerzutami min do mózgu, nie mówiła, wszystko rozumiała. Nie chodziła.
Jej córeczka 2 lata, którą opiekowała się babcia bo facet jak się okazało, że ona ma raka odszedł. Babcia, która nie pozwalała lekarzom podawac jej morfiny bo była po niej senna a przecież ona przyszła do hospicjum żeby się wzmocnić...brak słów. Każdy nasz problem to nic. Skalpele, naczosy, katary, fałdka na brzuchu, rozstępy. Cieszyć się życiem, chwilą...Agaata, Weridiana, Martucha86, Paula_071, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam:)
Zabko juz lepiej, nos puszcza, głowa juz tak nie boli, gardło tez nie tylko ogólnie osłabiona jestem, nos obdrapany jak bym z kotami walczyła, no cóż haha..
Była dziś mowa o kaszkach, wiecie jak to jest, założenia założeniami a zycie pisze swoje scenariusze:) pewnie, że lepiej dawać bez cukru ale nasze dzieci też są wybredne, ja myślałam że będę dawać bezsmakową z owocami, a tu zonk bo mój Szymko nie lubi owoców, porcje 100 g takiego kubeczka męczymy chyba z 20 min i to sposobami, żeby buzię otworzył i żebym mu mogła wepchnąć łyżeczkę, no cóż mu zrobie, soku też nie chce pić..
Mój siostrzeniec wychował się na tych kaszkach i ma się całkiem dobrze:) jak dzieciaczki zaczną chodzić to będa spalać cukier:) My nrazie mamy swoje ulubione bananowa i waniliowa:) nie są mega słodkie
Laura życzę zdrówka dla Dominisia,
Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakośćw reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)
Laura, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Nebbud to to samo co Pulmicort tylko tańszy. A z ciekawostek, jak na recepcie nebbudu jest R to 3,2zl za opakowanie a jak odpłatnie to około 50zl. Moja lekarka zawsze wypisuje odpłatnie a w tej samej przychodni Pan doktor ostatnio nawet nie wiedziałam a wypisał na R. Co lekarz to co innego.
-
Laura wrote:dziewczyny ten szampon o ktorym kiedys pisalam rewelacyjny, włosy po nim super sie rozczesują i nie wychodza tak jak wczesniej, mam nadzieje ze też szybciej beda rosły
Jutro odbieram zamówienie także będę testowaćLaura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aa dziś dałam mojemu smykowi zpe z paczki z hippa -dynia zindykiem, matko jak na mnie popatrzył po pierwszej łyzeczce, wogóle nie chciał jeść a po chwili miał odruch wymiotny, mamuśka odrazu poleciała do kuchni wyjąc mięsko żeby nastawić na zupę
Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Wróciłam:)
Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakośćw reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)
Firma Tu to sainsbury market w uk podobny do tesco tylko może trochę droższy ale to zależy od promocji. Ich ciuchy to właśnie Tu , generalnie dobra jakość,
firma George to Azda , jeden z najtańszych marketów , a jakość ubranek również bardzo dobraAmberla lubi tę wiadomość
-
Hej, Laura spala od 20 30 do 6 20 bez Przerwy.ale o 19 wcisnelam ze 120 kaszki z owocem. A kolo 20 30 Jeszcze modyfikowanego i z piersi łącznie jakieś 100-120. Czyli i ilość i rodzaj Jedzenia. trochę się wiercila to dawałam smoka. Ale dawno się tak nie wyspalam. Teraz idę dospać
Zetka, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Lys współczuję
U nas nocka ok, teraz się inhalujemy.
Lys, u nas jest tak, że jak mąż jest w domu to jak Hubert wstanie, to mąż go zabiera i ja jeszcze dosypiam z godzinę/dwie. A ja na to konto nie budzę męża w nocy. Możesz mężowi na trochę oddać Lily i odespać nad ranem?Weridiana lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dzoen dobry!
U mnie 2 pobudki na cyca i 7:20 pobudka.
Agata- my mamy taki sam uklad
Jak tam nasze chorowitki?
Ogladacie ddtvn? Ja lubie styl vintage,retro..
Ale dzisiaj wyglad Mołek mnie przeraza :p
haha właśnie wrzuciłam, cos kiepsko dziś wygląda:) -
dziewczyny , my na katar stosowalysmy : wit C dla niemowlat 2x5 kropelek , i 2x calcium - tak nam lekarka przepisala , dodatkowo psikanie woda morska , na podrazniony nosek masc majerankowa , a na noc posmarowac klatke piersiwa aromactiv baby .
oo DDTVN - wlaczetylko cos nie moge ogladac telewizji przy Zosce , bo wyje , piszczy i tylko obraz mi sie miga a nic nie slysze;/
Martucha86 lubi tę wiadomość