SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam na studiach to widziałam taką sytuację. Kobieta 30 lat. Rak piersi z przerzutami min do mózgu, nie mówiła, wszystko rozumiała. Nie chodziła.
Jej córeczka 2 lata, którą opiekowała się babcia bo facet jak się okazało, że ona ma raka odszedł. Babcia, która nie pozwalała lekarzom podawac jej morfiny bo była po niej senna a przecież ona przyszła do hospicjum żeby się wzmocnić...brak słów. Każdy nasz problem to nic. Skalpele, naczosy, katary, fałdka na brzuchu, rozstępy. Cieszyć się życiem, chwilą...
Agaata, Weridiana, Martucha86, Paula_071, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam:)
Zabko juz lepiej, nos puszcza, głowa juz tak nie boli, gardło tez nie tylko ogólnie osłabiona jestem, nos obdrapany jak bym z kotami walczyła, no cóż haha..
Była dziś mowa o kaszkach, wiecie jak to jest, założenia założeniami a zycie pisze swoje scenariusze:) pewnie, że lepiej dawać bez cukru ale nasze dzieci też są wybredne, ja myślałam że będę dawać bezsmakową z owocami, a tu zonk bo mój Szymko nie lubi owoców, porcje 100 g takiego kubeczka męczymy chyba z 20 min i to sposobami, żeby buzię otworzył i żebym mu mogła wepchnąć łyżeczkę, no cóż mu zrobie, soku też nie chce pić..
Mój siostrzeniec wychował się na tych kaszkach i ma się całkiem dobrze:) jak dzieciaczki zaczną chodzić to będa spalać cukier:) My nrazie mamy swoje ulubione bananowa i waniliowa:) nie są mega słodkie
Laura życzę zdrówka dla Dominisia,
Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakość
w reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)
Laura, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Nebbud to to samo co Pulmicort tylko tańszy. A z ciekawostek, jak na recepcie nebbudu jest R to 3,2zl za opakowanie a jak odpłatnie to około 50zl. Moja lekarka zawsze wypisuje odpłatnie a w tej samej przychodni Pan doktor ostatnio nawet nie wiedziałam a wypisał na R. Co lekarz to co innego.

-
Laura wrote:dziewczyny ten szampon o ktorym kiedys pisalam rewelacyjny, włosy po nim super sie rozczesują i nie wychodza tak jak wczesniej, mam nadzieje ze też szybciej beda rosły

Jutro odbieram zamówienie także będę testować
Laura, Weridiana lubią tę wiadomość

-
aa dziś dałam mojemu smykowi zpe z paczki z hippa -dynia zindykiem, matko jak na mnie popatrzył po pierwszej łyzeczce, wogóle nie chciał jeść a po chwili miał odruch wymiotny, mamuśka odrazu poleciała do kuchni wyjąc mięsko żeby nastawić na zupę
Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Wróciłam:)
Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakość
w reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)
Firma Tu to sainsbury market w uk podobny do tesco tylko może trochę droższy ale to zależy od promocji. Ich ciuchy to właśnie Tu , generalnie dobra jakość,
firma George to Azda , jeden z najtańszych marketów , a jakość ubranek również bardzo dobra
Amberla lubi tę wiadomość
-
Hej, Laura spala od 20 30 do 6 20 bez Przerwy.ale o 19 wcisnelam ze 120 kaszki z owocem. A kolo 20 30 Jeszcze modyfikowanego i z piersi łącznie jakieś 100-120. Czyli i ilość i rodzaj Jedzenia. trochę się wiercila to dawałam smoka. Ale dawno się tak nie wyspalam. Teraz idę dospać
Zetka, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Lys współczuję
U nas nocka ok, teraz się inhalujemy.
Lys, u nas jest tak, że jak mąż jest w domu to jak Hubert wstanie, to mąż go zabiera i ja jeszcze dosypiam z godzinę/dwie. A ja na to konto nie budzę męża w nocy. Możesz mężowi na trochę oddać Lily i odespać nad ranem?
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dzoen dobry!
U mnie 2 pobudki na cyca i 7:20 pobudka.
Agata- my mamy taki sam uklad
Jak tam nasze chorowitki?
Ogladacie ddtvn? Ja lubie styl vintage,retro..
Ale dzisiaj wyglad Mołek mnie przeraza :p
haha właśnie wrzuciłam, cos kiepsko dziś wygląda:) -
dziewczyny , my na katar stosowalysmy : wit C dla niemowlat 2x5 kropelek , i 2x calcium - tak nam lekarka przepisala , dodatkowo psikanie woda morska , na podrazniony nosek masc majerankowa , a na noc posmarowac klatke piersiwa aromactiv baby .
oo DDTVN - wlacze
tylko cos nie moge ogladac telewizji przy Zosce , bo wyje , piszczy i tylko obraz mi sie miga a nic nie slysze;/
Martucha86 lubi tę wiadomość