X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam na studiach to widziałam taką sytuację. Kobieta 30 lat. Rak piersi z przerzutami min do mózgu, nie mówiła, wszystko rozumiała. Nie chodziła.
    Jej córeczka 2 lata, którą opiekowała się babcia bo facet jak się okazało, że ona ma raka odszedł. Babcia, która nie pozwalała lekarzom podawac jej morfiny bo była po niej senna a przecież ona przyszła do hospicjum żeby się wzmocnić...brak słów. Każdy nasz problem to nic. Skalpele, naczosy, katary, fałdka na brzuchu, rozstępy. Cieszyć się życiem, chwilą...

Agaata, Weridiana, Martucha86, Paula_071, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam:)
    Zabko juz lepiej, nos puszcza, głowa juz tak nie boli, gardło tez nie tylko ogólnie osłabiona jestem, nos obdrapany jak bym z kotami walczyła, no cóż haha..

Była dziś mowa o kaszkach, wiecie jak to jest, założenia założeniami a zycie pisze swoje scenariusze:) pewnie, że lepiej dawać bez cukru ale nasze dzieci też są wybredne, ja myślałam że będę dawać bezsmakową z owocami, a tu zonk bo mój Szymko nie lubi owoców, porcje 100 g takiego kubeczka męczymy chyba z 20 min i to sposobami, żeby buzię otworzył i żebym mu mogła wepchnąć łyżeczkę, no cóż mu zrobie, soku też nie chce pić..
    Mój siostrzeniec wychował się na tych kaszkach i ma się całkiem dobrze:) jak dzieciaczki zaczną chodzić to będa spalać cukier:) My nrazie mamy swoje ulubione bananowa i waniliowa:) nie są mega słodkie

Laura życzę zdrówka dla Dominisia, :)

Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakość:) w reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)

Laura, Martucha86 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nebbud to to samo co Pulmicort tylko tańszy. A z ciekawostek, jak na recepcie nebbudu jest R to 3,2zl za opakowanie a jak odpłatnie to około 50zl. Moja lekarka zawsze wypisuje odpłatnie a w tej samej przychodni Pan doktor ostatnio nawet nie wiedziałam a wypisał na R. Co lekarz to co innego.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ten szampon o ktorym kiedys pisalam rewelacyjny, włosy po nim super sie rozczesują i nie wychodza tak jak wczesniej, mam nadzieje ze też szybciej beda rosły :)

Zetka lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka masz racje! zdrowie ponad wszystko, nasze dzieciaczki, rodziny, ja czasem jak mam zły dzień czy mąż mnie wkurzy to tak sobie włąsnie myśle "walić to wszystko, przeciez wszystko mam"

Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    dziewczyny ten szampon o ktorym kiedys pisalam rewelacyjny, włosy po nim super sie rozczesują i nie wychodza tak jak wczesniej, mam nadzieje ze też szybciej beda rosły :)

Jutro odbieram zamówienie także będę testować :)

Laura, Weridiana lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa dziś dałam mojemu smykowi zpe z paczki z hippa -dynia zindykiem, matko jak na mnie popatrzył po pierwszej łyzeczce, wogóle nie chciał jeść a po chwili miał odruch wymiotny, mamuśka odrazu poleciała do kuchni wyjąc mięsko żeby nastawić na zupę

Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Jutro odbieram zamówienie także będę testować :)
    Polecam :) i zdaj relacje po kilkunastu dniach oki ;)

Zetka lubi tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominis potrafi juz zjesc cały słoiczek obiadku i tez cały słoiczek deserku ale zaraz po godzinie robimy mu mleczko bo głodny ;)

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać:) dobranoc mamuśki:)

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Wróciłam:)

Ja z ciuchów to lubie h&m, cocodrillo, nexta, taka firma "tu", często na lumpkach coś znalazłam ale też super jakość:) w reserved nie kupowałam jeszcze nic bo jakoś zawsze wszystko szare.. ja tez nie kupuje po orginalnych cenach bo by maż chyba zawału dostał jak bym bluzke kupiła za 5 dych haha, staram sie kupowac do przodu, na wyprzedażach mozna naprawdę super rzeczy kupic niedrogo:)

Firma Tu to sainsbury market w uk podobny do tesco tylko może trochę droższy ale to zależy od promocji. Ich ciuchy to właśnie Tu , generalnie dobra jakość,

firma George to Azda , jeden z najtańszych marketów , a jakość ubranek również bardzo dobra

Amberla lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry nie spimy od 2 lol
    nie wiem czy to gardlo czy zabki

1usasg185gkausx0.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza odezwij się! Dziecko śpi, a ja zamiast podzielić jego los to czytam forum bo miałam cały dzień zaległości..
    Weridiana współczuję takiej nocki! Dobrze, że już weekend :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Laura spala od 20 30 do 6 20 bez Przerwy.ale o 19 wcisnelam ze 120 kaszki z owocem. A kolo 20 30 Jeszcze modyfikowanego i z piersi łącznie jakieś 100-120. Czyli i ilość i rodzaj Jedzenia. trochę się wiercila to dawałam smoka. Ale dawno się tak nie wyspalam. Teraz idę dospać :D

Zetka, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia koszmarna noc z rzędu . I pobudki co raz wcześniej dziś chwile po 5 rano :/

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys współczuję :/ U nas nocka ok, teraz się inhalujemy.

Lys, u nas jest tak, że jak mąż jest w domu to jak Hubert wstanie, to mąż go zabiera i ja jeszcze dosypiam z godzinę/dwie. A ja na to konto nie budzę męża w nocy. Możesz mężowi na trochę oddać Lily i odespać nad ranem?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoen dobry!

U mnie 2 pobudki na cyca i 7:20 pobudka.

Agata- my mamy taki sam uklad :)

Jak tam nasze chorowitki?

Ogladacie ddtvn? Ja lubie styl vintage,retro..
    Ale dzisiaj wyglad Mołek mnie przeraza :p

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

U nas pobudka po 6 bo szymko miał ochotę się bawić ale później usnął jeszcze i o 8 pobudka:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dzoen dobry!

U mnie 2 pobudki na cyca i 7:20 pobudka.

Agata- my mamy taki sam uklad :)

Jak tam nasze chorowitki?

Ogladacie ddtvn? Ja lubie styl vintage,retro..
    Ale dzisiaj wyglad Mołek mnie przeraza :p

haha właśnie wrzuciłam, cos kiepsko dziś wygląda:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny , my na katar stosowalysmy : wit C dla niemowlat 2x5 kropelek , i 2x calcium - tak nam lekarka przepisala , dodatkowo psikanie woda morska , na podrazniony nosek masc majerankowa , a na noc posmarowac klatke piersiwa aromactiv baby .

oo DDTVN - wlacze :) tylko cos nie moge ogladac telewizji przy Zosce , bo wyje , piszczy i tylko obraz mi sie miga a nic nie slysze;/

Martucha86 lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 3167 3168 3169 3170 3171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ