SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy karuzele z projektorem i nie wyobrazam sobie nie miec, Szymcio bardzo lubi usypiac w takim rytuale delikatnej muzyki, swiatła:)
a co do uzywanych rzeczy to mysle ze naprawde warto bo jak jest cos porzadnej firmy np fisher price to dziecko nie da rady tego zniszczycmagda sz, Paula_071, Pulpecja, Amberla, jesslin87, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja też mam karuzelę z projektorem ale u nas to jest szał jak jest włączona, macha rączkami i nóżkami, łapie zwierzątka więc u nas to jest rozrywka.. mój nie może mieć żadnych bodźców do zaśnięcia, włącznie z tym że na drzemki w ciągu dnia lekko przytrzymuję mu rączki wzdłuż ciała bo jak nimi macha to nie potrafi skupić się na spaniu.. no i oczywiście poluje nimi na smoczka..
-
Magda u nas karuzela juz przestala byc interesujaca i w piatek ja sprzedalam, mate tez juz pakuje i przekazuje dalej.
Psioszka wow, juz 5 zebow?????
My tez mamy duzo rzeczy kupionych uzywanych i uwazam, ze to duza oszczednosc, bo przy odrobinie wysilku wyszukania i tez szczescia mozna zaoszczedzis sporo pieziazkow.
Jesslin zdrowka dla Maksa, moze to przez zabknwanie??
Magda spoznione zyczenia rocznicowe, super ze wyjscie sie udalo. Moj maz ma dzis urodziny i planuje wyjscie na uroczystj kolacje z winkiem na miasto, ale zobaczymy na ile nam to wyjdzie, bo od paru dni wieczorami Julka strasznie poplakuje, ewidentnie bola ja dziasla. Wczoraj dalam ibum i po 30 minutach jak reka odjal. Zobaczymy jak bedzie dzis.
Aaa i wczoraj 2 razy Julce udalo sie obrocic z brzucha na plecy, ale w lozeczku.
Ja Was caly czas podczytuje, ale jestem w kiepskiej formie i jakos ciezko sie udzielac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:25
0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny łącze się w bólu z mamami chorych dzieciaczków
Alex od wczoraj na antybiotyku...zapalenie gardła,nos zawalony tak ze ledwo oddycha,kicha,kaszle tak brzydko ze jestem przerażona
A my dzis wracamy do domu...majac wizje przejechania 700 km z chorym dzieckiem jestem przerażona!!!no ale musimy to jakos przeżyć
Biedny tak sie meczymalo co chce jeść...mleczka tylko tak po troszkę...normalnie serce sie kraje
chore dziecko to tragedia
Mimo wszystko życzę miłego dnia dziewczynki -
Zdrówka dla chorych dzieciaczkow
Magda no idzie średnio caly zeszly tydzien probowalismy z kleikiem ryzowym 3 dni ladnie jadl po 4 -5 lyzek potem foch w sobotę ze 4 lyzki marchewki wczoraj też zachwycony nie jest ale to początki wiec nie przejmuje sie dzisiaj dynia zobaczymy a jak u was?Maniuś lubi tę wiadomość
-
Maniuś współczuję
Sezon infekcji w pełni jak widać. U nas chyba przechodzi, bo kaszle mniej, ale dowiem się więcej 3 lutego bo mamy wizytę u lekarki naszej. Co prawda to wizyta szczepienna, ale nie wiem czy będziemy szczepić, wolałabym z tydzień to odłożyć, bo nie chciałabym tak bezpośrednio po infekcji.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hej ho! My już zaliczyłyśmy zakupy w Lidlu, Natalka tradycyjnie się obkupiła a następnie zmęczona zasnęła. Taki to pożyje
dziś rano pobudka o 5. Spuśćmy na to zasłonę milczenia echhh. Teraz jesteśmy jeszcze na dworze, jest bardzo przyjemnie, czuje wiosnę w powietrzu choć to taka zmyłka niestety.
My też mamy parę używek min łóżeczko. Planuję kupować co niektóre zabawki na olx bo jak ostatnio zobaczyłam ceny nowych w Smyku to się niemal nogą przeżegnałam. A jak co do czego to i tak najbardziej interesujący jest kabelek na podłodze czy butelka wody mineralnejaaaaga, Pulpecja, Paula_071, Weridiana, Amberla, jesslin87, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Apaczka zazdroszcze ze udalo sie wyjsc na spacer, ja dzis daruje, nie mam sily. Ale do lidla bym podjechala, mam nadzieje ze jutro cos bedzie jeszcze.
Ale szpital na belly. Zdroweczka!
Aga u mnie to jak u Ciebie wyglada, raz kaszke z apetytem zjadla a wczoraj bunt na dynie tez, po kilka lyzek poszlo. Dzis drugi raz dam dynie zobaczymy jak pojdzie. Trzeba duuuzo cierpliwosci przy karmieniu lyzka co ?
W koncu dostalam smsa ze przyszly paczki do paczkomatu... Niekapek aventu i spiwor. Czekam jeszcze na listonosza z koszem.na zabawki, pianiniem i cos chyba jeszcze.Maniuś lubi tę wiadomość
-
U nas pogoda beznadziejna, pewnie nie pójdziemy na spacer a tez miałam ochote iśc do lidla, piechotką mamy 20 min więc niedaleko ale rano padało teraz niby nie a co będzie za 2 h to nie wiem..
Madzia jaki kosz zamawiałas, pokaz:P te zmusze coś zamóic zeby sie nie walały te zbawki -
Migotka na alegro na 14 zl taki skladany kosz okragly w z glowa zwierzatka, ja wzielam pieska. Sa jeszcze inne zabki itp. Mam na pranie takiego chomika wlasnie od przeprowadzki do wawy wiec prawie 8 lat wiec mysle ze jak za takie pieniadze to lepszego sie nie znajdzie
-
Hejka
Ojej zdrówka dla wszystkich chorowitkow!
Mała zasnęła,wiec biorę sie za gotowanie barszczu.
W planach był spacer ale pogoda do bani...pada:/
Zatem odkurze chałupę i pofarbuje włosy bo juz dramat mam na głowie
Ja na zabawki kupiłam w pepco duże pudło z pokrywa i narazie spełnia swoją funkcje;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 11:05
magda sz, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość