SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, ze Ty tej babie nic nie powiedzialas... Jak mnie takke durne baby wkurzaja. Chyba wiesz, ze cos Ci dolega albo nie. Wez wysmaruj jej odpowiednia opinie w necie.
Migotka moj maz dzis milutki jak sie patrzy, grzeczny i ukladny. Dzisiaj ma wolne, po obiedzie zagonie go do pprzadkow hehehe. Jak sie bedzie stawial, nadal bede obrazona
Karolina, jak ta przesylka do Ciebie nie dotrze, to zglos sprawe na policje. Nie wazne, ze to 45 zl, oszustwa internetowe sa scigane niezaleznie od kwoty. Trzeba dzialac, bo beda oszukiwac kolejne osoby w ten sam sposob. Mala kwota, to ludzie machaja na to reka, a oszustow trzeba tepic.Weridiana, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:niecierpliwa ??? przedluzylas weekend ?
Nic podobnego, meldowalam sie rano
Bylysmy na spacerku teraz trzeba jakis obiad przygotowac i nie wiadomo kiedy kolejny dzien zleci, a mnie dopadlo jakies przesilenieJulka jest bardzo absorbujaca ostatnio, wymaga maximum uwagi, a na dodatek te dziasla ja tak bola, ze jak gryzie sophie to piesci tak zaciska, az sa sine, potrafi byc tak ze smieje sie bawi, wlozy palec do buzi i dziki ryk.
Tesciowa tez miala dzis Lidla atakowac, ale znajac ja to wziela 86/92 to nie wiem kiedy Julka to zalozy. O dziwo wczoraj u tesciow pozwolila im sie soba zajmowac i nie ryczala.
My wczoraj zebralismy 2 zaproszenia na wesela 11 i 18 czerwca takze, jak nie bylo tak nie bylo, a teraz az dwa i to tydzien po tygodniu.
Pulpecja niezla kolekcja butow
Apaczka a te pajace sa bardzo grube??
Paula, a tej poloznej to Ty nic nie powiedzialas?? Powinno jej w piety pojsc, jak kase brala i to nie mala, to nie mowila, ze wymyslasz. Tak jak pisze Griszanka, opinie powinnas jej wystjwicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:46
Weridiana, 0na88, Pulpecja, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zdziwiłam się bo sprawdzam regularnie buzię i jeszcze wczoraj nic nie zauważylam , może lekko biały język ale czasem tak już miała. Dzisiaj patrzę a dziąsło ma białe plamki myślałam że to resztki mleka ale nie zeszły, oglądam dalej a tu kropki na policzkach . Dzisiaj rano budziła się z płaczem, nie chciała piersi i pomimo braku gorączki podałam calpol przeciwbólowo. Będę smarować żelem i zobaczę jutro co powie lekarz
-
Weridiana wrote:Pulpecja ja jestem zadowolona z chusty, kupiłam też używane nosidełko mother care ale jak na razie chusta wygrywa. Muszę się tylko nauczyć wiązania do przodu bo znam tylko jedno dziecko twarzą do mnie i taka zabka
-
Nic nie powiedziałam, bo w jednym miała racje - jestem już tym wszystkim zmęczona. Miałam łzy w oczach i nie miałam siły jej nawrzucać.
Griszanka, zazdroszczę, że upolowałaś stanik, bo ja noszę 70D teraz i tym najmniejszym 85 mogłabym się owinąć13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Nic nie powiedziałam, bo w jednym miała racje - jestem już tym wszystkim zmęczona. Miałam łzy w oczach i nie miałam siły jej nawrzucać.
Griszanka, zazdroszczę, że upolowałaś stanik, bo ja noszę 70D teraz i tym najmniejszym 85 mogłabym się owinąćWeridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny a jak pielegnujecie jame ustna??
ja mam cos takiego http://blog.polozna-online.pl/wp-content/uploads/2012/10/canpol-pierwsza-silikonowa-szczoteczka-na-palec-z-wypustkami_0_b.jpg
narazie uzywałam bardziej do masazu dziąsełek, niż w celach higienicznych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 14:23
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Sytuacja taka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3305e349e010.jpgniecierpliwa, zabka11, 0na88, Laura, Weridiana, magda sz, Pulpecja, jesslin87, Amberla, Martucha86, mamasia, Zetka, AgaSad, lys, aaaaga, Griszanka, chcebycmama, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Jak szczoteczka na palec?? a ile zabkow juz ma Tomek??
http://nodik.pl/szczoteczka-do-zebow-i-masazu-dziasel-na-palec-babyono-p-573.html?gclid=Cj0KEQiAoby1BRDA-fPXtITt3f0BEiQAPCkqQd1y9yIyXKHvDjusJ1kO0GWtq98fUwoeMV0yx6PthxsaAmAl8P8HAQ
Ma dwie dolne jedynki, obie naraz wyszły mu w sylwestra.niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Kolejny smigacz
Paula macie mieszkanie poziomowe??
Nie, ja jestem przeciwniczką schodów;) Mogę biegać maratony, a męczę się gdy wchodzę do teściów na 1 piętro;) Całe mieszkanie jest na jednym piętrze.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.