X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli obrazenia sa powyzej 7 dni prokurator wszczyna z urzedu postepowanie.

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie , moj maz nawet nie wie kto go napadl - podobno bylo ich kilku ( to byla bramka z kilku klubow ) najpierw spryskali ich gazem a potem prali - podobno nie ma w tym miejscu monitoringu - tym akurat nie jestem zdziwiona . Maz nie chcial wniesc oskarzenia mimo moich prosb bo swiety tez nie byl - popili na kawalerskim i pewnie cos do nich slownie gadali ale ochrona wg mnie ma za zadanie "ochraniac" niech ich obezwladni i wola policje , a nie pierze - to juz przeciez napasc.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja jakoś późno na to wpadłam, ale u nas turlanie Młodego na dużej piłce to strzał w dziesiątkę! Euforia niesamowita, bardzo mu się podoba. Polecam jakby co! :-)

Weridiana lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli nie ujeli sprawcow, to mozecie domagac sie rekompensaty od panstwa do kwoty 12 tys. Co przy tych obrazeniach spokojnie mysle ze pare tys. wyrwiesz.

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odszkodowanie dostalismy z mojego zakladu pracy , ubezpieczylam meza w tym "grupowym ubezpieczeniu"

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    nie , moj maz nawet nie wie kto go napadl - podobno bylo ich kilku ( to byla bramka z kilku klubow ) najpierw spryskali ich gazem a potem prali - podobno nie ma w tym miejscu monitoringu - tym akurat nie jestem zdziwiona . Maz nie chcial wniesc oskarzenia mimo moich prosb bo swiety tez nie byl - popili na kawalerskim i pewnie cos do nich slownie gadali ale ochrona wg mnie ma za zadanie "ochraniac" niech ich obezwladni i wola policje , a nie pierze - to juz przeciez napasc.
    Ochroniarze go pobili???

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka - ale tu sprawa sie komplikuje bo jak na izbie przyjec nie ma informacji ze spozywal alkohol to przy przyjeciu do szpitala gdzie byl operowany musial cos swoim dziobem klapnac i ma w karcie iformacyjnej wpisane ze w chwili zdarzenia byl pod wplywem alkoholu ( myslalam ze go zabije....) wiec nawet ubezpieczycielowi nie zglaszalam ze mial operacje itd... bo bym musiala tamte papiery przedstawic a wtedy guzik by nam sie nalezalo.

Choc dla mnie to jest chore, skoro dodatkowe place za ubezpieczenie i zalozmy jestem na urodzinach znajomej po paru drinkach i wypieprze sie i zlamie noge - to guzik mi sie nalezy.

Edit: bylam z tym wypisem u lekarki , ze jest wpisana bzdura zeby to poprawila - ze maz byl wtedy kierowca i zle musiala zrozumiec , ale powiedziala mi tylko ze w dokumentach szpitalnych nie moze poprawiac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:07

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc babolki

u nas słońce na zmianę z opadami deszczu...
    po zupce spróbujemy wyjsc na spacer.

jutro ma nas nawiedzic ciotka meza, ktora przyjechala z NY...srednio ja lubie i nie jestem zachwycona ta wizyta, ale trzeba to jakos przetrwac....ech...;-/

Migotka - moj sam sobie robi sniadania i kolacje, obiad robie jeden na 2-3 dni, czasem maz robi cos, wiec u mnie jest to w miare sprawiedliwe. nie rozpuszczaj meza z podstawianiem wszytskiego pod nos bo jak widzisz łatwo sie do tego przyzwyczajaja

Pulpecja - niezły sposób na hartowanie z tymi lodami :-D

magda sz - walcz miodem, czosnkiem, sokiem malinowym,ciepłym mlekiem.
    super ta aplikacja dla maluchów - ściagam ;-)

5ylwia - twój szef to burak do kwadratu - trzeba nie miec za grosz wstydu, zeby jeszcze czegos od Ciebie oczekiwac, po tym jak sie zachował!

oooo i tyle mojego nadrabiania - mala wstała, wiec grzejemy zupe, ogarniamy sie i idziemy na spacer czy tego chce czy nie! ;-)
    u mnie tez ze spacerami kicha, bo mala rsednio je lubi, ale staram sie wychodzic choc 3 razy w ty. codziennie nie chodze, bo znoszenie wszytskiego z 4 pietra, potem wstawianie do piwnicy - masakra...
    tez czekam z utesnieniem na wiosne i spacerówkę ;-)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak , ochroniarze - tzw. bramka

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 5ylwia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Ochroniarze go pobili???
    Niestety mnie to nie dziwi.. Oni tylko czekają na zaczepkę, wtedy gaz i mogą się wyżyć.. Oczywiście nie wszyscy..

• Weridiana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odwolalam wizytę u lekarza. Plesniawek prawie nie ma. Nie wiem czy mogły tak szybko poznikac. Moze to nie bylo to...Od wczoraj co trzy godziny smarowalam żelem, myślę jednak że mleko też pomogło bo była cały dzień na cycku. Gorączki też już nie ma więc nie idę w te bakterie ;-) :-)

Magda na pewno cycek dużo pomoże. Staraj się nie całować małej , a reszta to wola nieba.

Pulpecja, magda sz, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Ofka - ale tu sprawa sie komplikuje bo jak na izbie przyjec nie ma informacji ze spozywal alkohol to przy przyjeciu do szpitala gdzie byl operowany musial cos swoim dziobem klapnac i ma w karcie iformacyjnej wpisane ze w chwili zdarzenia byl pod wplywem alkoholu ( myslalam ze go zabije....) wiec nawet ubezpieczycielowi nie zglaszalam ze mial operacje itd... bo bym musiala tamte papiery przedstawic a wtedy guzik by nam sie nalezalo.

Choc dla mnie to jest chore, skoro dodatkowe place za ubezpieczenie i zalozmy jestem na urodzinach znajomej po paru drinkach i wypieprze sie i zlamie noge - to guzik mi sie nalezy.

Edit: bylam z tym wypisem u lekarki , ze jest wpisana bzdura zeby to poprawila - ze maz byl wtedy kierowca i zle musiala zrozumiec , ale powiedziala mi tylko ze w dokumentach szpitalnych nie moze poprawiac.

1. Czemu guzik by sie nalezo? Czy w owu sa zastrzezenia ze zadne obrazenia nie moga byc pod wplywem?
    Niekoniecznie.
    2. Bardzo dobrze Ci radze wez idz do prawnika, i uderzaj do oc firmy ochroniarskiej.
    3. Poczekaj na wynik sprawy katnej jezeli beda mieli zarzuty to dobrze. Moze byc tez tak ze dostanie zarzutu Twoj maz za udzial w bojce....nie znam sprawy ale liczcie sie z tym.

0na88, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła paczka z coccodrillo :-) ciuszki super, zamówiłam na trochę później, ale są boskie :-) też dostałam gratis

Zetka, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Dziewczyny, ja jakoś późno na to wpadłam, ale u nas turlanie Młodego na dużej piłce to strzał w dziesiątkę! Euforia niesamowita, bardzo mu się podoba. Polecam jakby co! :-)

a masz jakiś filmik jak się tak turlacie :)?

Agaata lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    a masz jakiś filmik jak się tak turlacie :)?

Wieczorem postaram się nagrać, ale to nic skomplikowanego, kładę go na piłce, trzymam pod żebrami i bujam w przód i w tył, może powinnam nazwać to bujaniem, a nie turlaniem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:26

Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda zdrówka, kuruj sie i pij ten syrop z cebuli.
    Maja nie powinna zarazic sie od ciebie bo dostaje przeciwciała.

magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiatmy sie po kontroli bioderek, wszystko jak w najlepszym porządku, nastepna wizyta jak skonczy roczek:)
    Pan doktor był w szoku że taki duży, powiedział że z taką waga przychodzą roczne dzieci, tak że mamusie tych dzieciaczków co ważą 7 kg lub ciut mniej, mysle ze Wasz są naprawdę w normie a nie za lekkie:)

Laura, 0na88, lys, Weridiana, mamasia, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Ofka moj je Nan Pro 1
    Zastanawiam sie czy mleko nastepne 2 tez dawac mu Nan czy moze Hipp musze poczytac które lepsze

skoro dajesz 1 nan to ja bym proponowała 2 takie samo, bo inna firma toduza zmiana dla brzuszka:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie jaki tu szptal

Madzia ratuj się jak możesz ! Ja nie wyobrazam sobie siebie z gorączką i dzieckiem bo przy 38 juz odpływam,a naprawde żadko kiedy mam gorączkę, raz jako dziecko miałam 40 to nie wiedziałam co się ze mną dzieje ..

Zabka, wiem wiem, i na domiar złego sama go tak rozpusciłam wiesz, normalnie tylko mnie kopnąć w dupe ..

Spadam gotować obiad, wyśle małego z męzem na spacer, niech sie przyda na coś

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, do turlania, a raczej do ćwiczeń przed raczkowaniem też są świetne takie walce :
    http://allegro.pl/walec-dmuchany-do-nauki-chodzenia-raczkowania-i5545721845.html

to taki przykładowy, są różne oczywiście.

niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość

201508091565.png
‹‹ 3187 3188 3189 3190 3191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ