SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata, powiedz, ze dawałaś, ale nie chciał jeść
no i zapytaj konkretnie dlaczego ten trzeci centyl ją tak martwi. W końcu to nie oznacza chorego dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:11
Weridiana, Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Agata, powiedz, ze dawałaś, ale nie chciał jeść
no i zapytaj konkretnie dlaczego ten trzeci centyl ją tak martwi. W końcu to nie oznacza chorego dziecka.
Tak kombinowałam, ale doszłam do wniosku, że to bez sensu ją oszukiwać, bo to w końcu moja świadoma decyzja.Powiem, że nie dawałam bo nie miałam przekonania co do tego i że ładnie przybiera, więc nie wiem o co chodzi
Przez 3 tyg teraz przybrał 400g - dzisiejsza waga 6700g.
Zetka, magda sz, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka doskonale Cie rozumiem, po tym co Julka mi zafundowala z jedzeniem mam taka traume, ze boje sie kazdej zmiany korka czy butelki, na mm 2 tez przechodzilam z dusza na ramieniu
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Wiesz co, z tą kaszą...może jak byś dała kaszkę mleczną o jakimś tam smaku, która zawiera mnóstwo cukru to byś Huberta może utuczyła. Ale jak chcesz dawać kaszke Holle ryżową i to na wodzie to moim zdaniem ciężko będzie
ona jest dosyć lekka, nie wiem ile trzeba by jej zjeść żeby się spaść.
Zgadzam się, dlatego uważam, że to bez sensu. Wolałabym zacząć od warzyw, później dołączyć owoce a później dodawać co 2-gi dzień kasze do owoców. Nie sądzę, aby kasza na wodzie mu smakowała, dlatego nie podawałam. -
Iys co do umowy. .nie ma nikogo kto by cię zatrudnił tak na papierze dla banku, chyba wystarczy przez 3-6 miesięcy? I jeśli macie jakiś wkład własny to pewnie zmienia postać rzeczy. Wiem że swojego czasu chętnie udzielano w pl kredytu samozatrudnionym w uk teraz już trzeba mieć umowę o pracę ale wiadomo są różne obejścia. Np tutaj z punktu widzenia banku lepiej mieć umowę o pracę przez 3 miesiące niż samozatrudnienie przez 3 lata, chore bo na umowie też możesz stracić pracę ale tak już jest.
-
Weridiana wrote:Ha a to nawet nie wiedziałam, cały czas coś się zmienia
Teraz jest obowiązek 15% wkłądu własnego, z czego 10% trzeba mieć w gotówce, a te 5% zdaje się w formie jakiegoś zabezpieczenia na lokacie. Nie wiem dokładnie.Weridiana, apaczka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Weridiana ja nie lubie tak kombinowac. Na chwilę obecną jest jak jest zobaczymy co czas pokaże.
Rozumiem ale prawo też nie jest doskonałe niestety
może się przejdź do dobrego doradcy kredytowego i będzie w stanie Ci pomóc
jeszcze jedna opcja, banki wystawiają mieszkania, domy na aukcji wtedy jest dużo taniej, nie interesowalam się bliżej tematem a może warto?lys lubi tę wiadomość
-
Ale miałam wieczorem nerwa. No tak mnie wszystko wkurzalo że szok. Teraz mnie brzuch pobolewa, mam nadzieję że to nie zwiastun @
Próbowałam Małemu podać moje mleko z butli. Nie da rady, wywala tego smoka. Jestem w czarnej dupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:56
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/360680b1abfc.jpg
dzisiejszy spacer , no połowa bo drugą spacerowalysmy słowomagda sz, jesslin87, lys, 0na88, Martucha86, Migotkaa, Pulpecja, Paula_071, niecierpliwa, witaminkab, Maniuś, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ale miałam wieczorem nerwa. No tak mnie wszystko wkurzalo że szok. Teraz mnie brzuch pobolewa, mam nadzieję że to nie zwiastun @
Próbowałam Małemu podać moje mleko z butli. Nie da rady, wywala tego smoka. Jestem w czarnej dupie.
W takiej samej czarnej dupie jak ja, bo mój butelki też nie akceptuje. Daliśmy spokój już w listopadzie, bo jak próbowaliśmy podać moje mleko z butli to dostał takiej histerii, że zapomniał oddychaćPrzekorny jest, bo smoczka używa z chęcią.
-
Weridiana sexy red jest bardzo mocny czerwony a ja mam teraz czerwony juz pisze jaki tylko zerknę Intense Red 027:)- klasyczna czaerwień, no zalezy co lubisz, ja lubie neonki mocne kolory, czasem pastele, czarny z drobinkami jest piekny:)
a i polecam Harda pod kolor, super utwardza paznokcie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:50
Weridiana lubi tę wiadomość